Un jam 4 kg me shume nga ca duhet te jem tani per tani.
ps. si ka mundesi qe ata qe jan pak nen pesh vin e thon me vrap ktu e?...vetem un dola e sinqert e marte dreqi![]()
Un jam 4 kg me shume nga ca duhet te jem tani per tani.
ps. si ka mundesi qe ata qe jan pak nen pesh vin e thon me vrap ktu e?...vetem un dola e sinqert e marte dreqi![]()
Akoma 40 kile je ?Postuar mė parė nga Leila
![]()
Aq kam qene edhe une, por i kam shtu nja 15 kile deri tani.
Po qe se je e kenaqur me peshen tende Leila, eshte OK. Ne te kundert hajde kendej nga une nja 2 jave dhe te bej si dash. ( nga ata te kooperatives).![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ishalla ta fshijne postin para se ta shohe Humie se ma preu bileten qe sot... ne mos ai, e jema po (kur do te me terheqi vemendjen e te me acaroje me therret, "O dash, o dashi im" hahahah vdekje e kam te me thone dash).
P.S.: Ma ben ime me, "Si gje e ngordhur je bere, ka frike njerezia te te prekin se u ngelesh ne dore." lol How nice.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 22-02-2007 mė 15:52
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Nice fare. lol
Po qe te ikesh tek pavioni i bebushave se vetem aty gjen gjera qe te te pershtaten,nuk te thot?
Po ti me c'fare na ushqehesh qe na ke shtuar 4 kg? lol S'po ia kushtoj vemendjen ksaj tabeles se kam frike se mos humbas te tjera, po nese te duken te teperta ndaj me mua dhe leilen se kemi nevoj. lolPostuar mė parė nga FierAkja143
Po je akoma e re ti mi goc, ke kohe me vu mish dhe shume kohe me vu dhjam. LOL
Por edhe nje gje tjeter, si ta kesh prindin te cilit i ngjan, aq do behesh, as me shume as me pak. Kete e kam nga pervoja personale.![]()
Moderatori mos ma fshije shkrimin, derisa ta lexoje Familja Humdinger.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Pesha ideale e nje femre nuk duket ne trup por ne tru
Po ti me c'fare na ushqehesh qe na ke shtuar 4 kg? lol S'po ia kushtoj vemendjen ksaj tabeles se kam frike se mos humbas te tjera, po nese te duken te teperta ndaj me mua dhe leilen se kemi nevoj. lol
![]()
tani un problem se kam dhe ti mbaj lol po ti nese i do kaq shume... 4 kg jan ato dreqi ta mari do ti jap :P
Postuar mė parė nga Korca_Reli
ajo qe thua tieshte pjeserisht e vertete kur e ke llafin per gruan. Ketu po diskutojme peshen e dashnoreve.
Pesha ideale e nje femre eshte relative me faktore te tjere. Ka femra qe duken mire te dobta, ka femra qe duken mire pak ""chubby"". Personalisht nuk me pelqejne femrat e shendosha ose qe kane celullit![]()
Edhe dashnorja shok i dashur po nuk ka pak mend sado trup te bukur te kete ska asnje vlere.Postuar mė parė nga conman
Nuk besoj se do doje te kishe ne krah nje vajze shume shume te bukur por pa mend.
Sjellja e zbukuron njeriun.
Po munde ti gjesh te dyja bashke je me fat
PERSHENDETJE
Korca po munde te jesh realist dhe ta gjesh njeriun qe te pershatet ty je me fat.
Te gjith te bukura dhe te zgjuara i doni femrat, po vet jeni te till?
nqs iu takon nje e till ta keni hallall.
Krijoni Kontakt