E hoqi duresh edhe nje Juvja per ket vit.....
Tudor te Siena borxh deri ne fund te sezonit.
{^_^}
E hoqi duresh edhe nje Juvja per ket vit.....
Tudor te Siena borxh deri ne fund te sezonit.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Edhe një druvar tjetër në radhët tuaja.Postuar më parë nga [xeni]
lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
hahahaPostuar më parë nga StormAngel
![]()
O Stormo osht lojtar qe ka lujte me Real Madridin, me Francen etj.
Nejse, koha do tregoje gjithçka![]()
29 janar 2005
Locatelli ne Turqi
Thomas Locatelli ne Turqi? Sipas shtypit te perditshem ne Stamboll, mesfushori i Blonjes qenka duke firmosur nje kontrate 3-vjecare me Galatasaray per nje total 3 milion Eurosh.
Gjithnje sipas shkrimeve te gazetave turke, Locatelli duhet te arrije ne Stamboll javen qe vjen.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Igor tudori i juventusit ka kaluar ne radhet e sienen si huazim deri ne fund te sezones
kurse juventsi ka aritur ne kontrant me nonden e monakos i cili do ti bashkohet juves ne sezonen e ardhshme kontrat ishte 4 vjeqare 2 milion euro per sezon do ti mer nonda
Mesfushori senegales i Liverpoolit Salif Diao ka kalu ne radhet e Birmingam Cityt si huazim ndersa Legrotalie e ka lon Juven e ka shku n FC Bologna!!
Gazetat Sportive bejne spekullime te shumta ne Turqi. Por kesaj rradhe me duket se eshte e vertete.Postuar më parë nga mad
Gjithashtu Ze Roberto mund te jete nje lojtar tjeter qe do kaloj e tek GS.
Mbahuni mirë ju të Sari Kanaryas!![]()
O Stormo, s'i marrim kot druvaret ne. Na duhen me pre ksi drush qe merrni ju.Postuar më parë nga StormAngel
Seriozisht, ky Locatelli ça eshte ? A eshte lojtar i mire?
Kur ka qenë në Bologna ka qenë i mirë shumë,po tani që moti nuk kam patur mundësinë ta ndjek.Postuar më parë nga [xeni]
Krijoni Kontakt