Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099

Cmendoni per shoqerine shqiptare ne krahasim me ate te huajen???

Pershendetje te gjitheve.

Jeta faktikisht per ne Shqiptaret jashte Atdheut , ndoshta nuk eshte dhe aq e lehte . Faktore te ndryshem vihen re ne shoqerine tone, dhe keto faktore variojne nga anet pozitive por me shume nga negativet.. ..

A keni besim tek shoqeria Shqiptare ?

A eshte nje krah mbeshtetes per ju, apo nje vend ku mbeshtetesh?

Apo eshte thjesht nje vend intrigash qe ne mos sot, neser do te te ktheje krahet??

Ju lutem jepni mendimin tuaj..

Gjithe te mirat SeLiNa

100% Fierake Maska e ~BoOtYlIcIoUs~
    Anėtarėsuar
    15-10-2004
    Vendndodhja
    Wit U Boo
    Postime
    103
    Mua me pelqen shum shoqeria shqiptare se esht shum e paster dhe kudo qe te shkosh ashtu do jet nqfs e do ate person. ah sa inat qe nuk ka shum shqiptare ktu ku jetoj un do ishte shum shum shum mir sikur t kishte. ahhhh sa me ka marre malli per shqiperine dhe shoqerine!!!

ps. teme e bukur shum

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Flm shume===========>~BoOtYlIcIoUs~

ME thone te drejten i kam provuar te dyja.

Nga shoqeria shqiptare pas perfundimit te nje perjudhe te gjate dola e zhgenjyer nga 90 % e shoqerise sime- dhe sisha e vetmja e zhgenjyer.Persa i perket shoqerise shqiptare, miq te vertet gjen rralle dhe pjesa tjeter jane kalimtare- ku sduhet te kesh sh besim se sdo te kthejn kurr krahet.
    Kurse shoqeria e huaj- qe mendoj se asnji Shqiptar se ka provuar 100 % per vet faktin se eshte i huaj per ta,thelle thelle do ngelet perher nje i huaj dhe jo bashk-kombas,ndryshon ne shume aspekte,te cilat i njef vetem kur i jeton,POR QE AS AJO NUK ESHTE PERFEKTE.

Njeriu zgjedh vet se me ke te rri dhe ke te quaj mik,1 te huaj apo 1 shqiptar, varet se sa i haet muhabeti.

PS. E hapa kete Teme pasi kam debatu me Shoqerine Shqiptare ' Today At School.

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    shoqeria nuk ka dalime ngjyrash ose rrace:P mjafton te jet e sinqert dhe te rrespektohet
    me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Une kam pasur rastin te njoh te huaj dhe jem ne shoqeri me te huaj vetem pasi fillova universitetin e mendoj se ne kte moshe e ne kto kohra esht shum e veshtire te lidhesh shoqeri te forte e te sinqerte qofte me shqiptar qoft me te huaj..se cdo gje ka baza interesi te ndersjellta.
    per te mos dal nga tema,per mua shoqeria me shqiptaret esht gjithmon me e preferuara.tek e fundit te lidh nje gjuhe dhe te njejtat tradita zakone,pse jo dhe nje e kaluar e ngjashme..me kuptojn e ikuptoj me mire.
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nuk kam patur rastin tė kem shoqėri me persona jashtė shteti apo jo-shqiptarė jashtė shtetit ku jetoj,kėshtu qė nuk mund tė gjykoj mbi dallimet.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Nga shoqeria shqiptare pas perfundimit te nje perjudhe te gjate dola e zhgenjyer nga 90 % e shoqerise sime- dhe sisha e vetmja e zhgenjyer
    Bie dakort me ty Selina. Shoqeria shqiptare ketu ne boston te pakten me duket shume e per lume. I ke per lloqe, gallata, po kur vjen puna te ndonje muhabet serioz, ose ndonje keshille apo interes, ka mbaruar shoqeria. Megjithate tek tuk mund te gjesh ndonje shok a shoqe qe e ke me te ngushte. Une per vete s'kam arritur t'i jap ndonje pergjigjie kesaj pune. Emigrimi shpesh te hap si vaji ne lakra dhe mendoj se kjo eshte nje nga arsyet. Pershendetje, dhe ju gjetshin festat me shoke dhe shoqe te mire.

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    kam me shum shok dhe shoqe shqiptare sesa te huaj per mendimin tim eshte shum ndrryshe sepse mund te flasesh gjuhen tende dhe pak a shum sikur i njef me mir. gjithashtu kam shoqeri dhe me te huaj por ne shumicen e rasteve kam dal e zgjenjyer. per mua eshte me e let e kem besim tek shqiptaret.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Mund te them qe nuk kam aq shum shoqeri shqiptare, ne universitetin qe jam nuk ka asnje,kshq shoqeria qe me rrethon eshte e huaj. Por (ashtu sic tha 1 me lart)nuk mendoj qe rraca,feja etj mund te indikojne tek sinqeriteti i 1 shoqerie.1 shok/shoqe te don/respekton per ai/ajo qe je si person (dhe jo si komb)
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    varet nga njerzit
    nuk kam aq shume shoqeri shqiptare, jo se nuk dua por nuk kam kekuar me kembengulje. Tani kohet e fundit kam njofur me shume, sa per tani ka qene zhgenjim. Ne pergjithesi rinia shqiptare qe kam vene une re ktu, jam te ftohte me njeri tjetrin, i shohin se cfare bejne me shume kujdes, se eshte frika e tmerrshme e thashethemit.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  2. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •