Besoj de bashke me te dashurit koleksionon edhe pasojat qe te kane lene apo jo.Postuar mė parė nga Rebele
Sado rebele te jesh,edhe ti ke seder.Cdo njarje qe ndodh ne jeten tone le pasoja dhe
komplekse qofshin te mira ose negative.
Besoj de bashke me te dashurit koleksionon edhe pasojat qe te kane lene apo jo.Postuar mė parė nga Rebele
Sado rebele te jesh,edhe ti ke seder.Cdo njarje qe ndodh ne jeten tone le pasoja dhe
komplekse qofshin te mira ose negative.
FLOWER une koleksionoj:
-monedha dhe kartemonedha te botes mbare
-ora dore (nje here ma kane vjedhur kete koleksion)
-pulla poste (e lene mbas dore)
-karta telefoni (dua ti dhuroj--me sa pashe vetem arun e paska si pasion nje gje te tille)
Edhe une mund te them qe jam koleksionist!
1-Koleksionoje Monedha shqiptare dhe te huaja (monedha e kartmonedha) te vjetra qe tani kane dal jasht perdorimi!
2-Koleksionoje skontrinot(llogarite) e lokaleve,pube,pizzeri,bar e restoranteve qe frekuentoje.
Cdo llogari permban nje kujtim per mua...![]()
biletat e concerteve ose ndeshjesh futbolli!
sende te hedhura nga grupet gjate koncertit(si pletra, shkopinjte e baterise ecc)
kalendaret e ndeshjeve te futbollit "botrorit kunder racizmit" qe mar pjese cdo vit!
Fotografi--ne kompjuter (peizashe, lule, jete e perditeshme, avatare, cartoons, gross pics (vrasje etj)
If I Only Could....
...endrra...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
une koleksionoje monedha e kartmonedha, pulla postare, fotografi, karta telefoni, bileta autobusi(dhe cdo lloj bilete tjeter) etj
koleksionoj pasi qe me pelqen, hobi, pasion dhe kujtime.
until death
shume gjera por me shume fotografit dhe kartolinat e udhetimeve te mia,ose te derguara nga tjeret.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt