Postuar më parë nga
arun
mundohu ta kuptosh qe une nuk jetoj me per veten time dhe konkretisht tani qe ndodhem ne tirane nuk erdha per veten time , por per te tjere , ka vite te tera qe une jetoj vetem per ideale te pastra , dhe jam qelibar aq shume saqe nuk e teproj fare nese te them se jam ai diamanti qe te gjithe duan ta kene per vete por askujt nuk ja mban ta paguaj cmimin qe kerkoj une
a.sh. cmimi im eshte shume i larte dhe ti nuk e paguan dot kurre , kjo eshte e sigurt
ajo kenga e fiorela mannoies ka nje kuptim te caktuar qe une ja dedikoj atyre qe dua ti vras me dashuri po ta perkthesh ne shqip ate titull kenge aq te bukur do te thote ----> DEGJO PADUNDESINE nuk eshte aspak rastesi qe ta kam dedikuar ty , sepse ne pergjithesi i vras njerzit me dashuri , dhe dashuria per mua eshte arma me forte qe zoteroj .................................
keshtu i kam vrare njerzit une vetem me dashuri atehere kur nuk e presin ne jeten e tyre
a.sh ketu ne tirane jam cuditur shume me situaten qe eshte katastrofike dhe nje nga arsyet e kesaj situate eshte edhe karakteri i semure qe kane shqiptaret , qe jane edhe qerosa edhe fodulla , d.mth edhe pse jane njerez te deshtuar ne jete ne te gjitha drejtimet ,ajo qe me deshperon me shume eshte gjendja depresive ku kane rene shqiptaret , nuk behet fjale qe ti japesh sugjerime sepse nuk i len sedra e semure qe ti marin sugjerimet , dhe kjo eshte dhimbja ime me e madhe , edhe miq nga me te dashurit dhe me te afermit per mua kane rene aq poshte saqe nuk mundem te te flas ketu nga deshperimi sepse ashtu sic i lash po ashtu edhe i kam gjetur , te deshtuar ne deshtimin e tyre
nuk dua te fyej por je nje femer e deshtuar ne jete dhe ke nje egoizem te semure qe po te fryet cdo dite dhe me shume, dhe sa me shume qe te fryet ky egoizem i semure aq me i madh eshte mundesia qe te shpertheje nga momenti ne moment
a.sh i rashe shkurt postimit tim te meparshem sepse ti je nje kapitull i mbyllur per mua dhe e shikoj perpara syve te mi deshtimin tend te mevonshem , sepse a.sh une nuk i kontrolloj njerzit ne menyre virtuale por ne menyre intuitive, dhe aty ku une deshtoj une i drejtohem per ndihme entiteteve hyjnore , sepse une jam drejtesi e kulluar jo vetem per te tjeret por edhe per vehten time , dhe nuk ka shans qe ti shpetoje askush kesaj mase te kulluar drejtesie , qe vjen nga ligje kozmike te perjetshme dhe shkon ne ligje te perjeteshme kozmike
a.sh ekzistenca ime eshte e garantuar rreth 15 vjet me pare kur entitete hyjnore me kane garantuar jeten dhe gjithe egzistencen time dhe per nje gje te tille nuk kam asnje dyshim sepse jane gjera te provuara dhe te vertetuara , ti nuk ke per ti pare keto privilegje kurre ne jeten tende , sepse je e burgosur ne krenarine tende te semure , ne kete bote nuk ke shans te japesh vetem urdhera, por ti duhet te mesohesh te besh edhe leshim e kur duhet te te jesh e perulur , sidomos ne rastin tend sepse je vertet shume e vetmuar ne jeten tende
ajo vajza per te cilen fola une eshte nga tirana dhe jeton ne valencia te spanjes , punon kamarjere dhe , mundohu ta kuptosh se ne jeten time nuk ke qene vetem ti , por kane qene edhe shume vajza te tjera para teje , dhe konkretisht eshte edhe nje tjeter qe e kam njohur mbas teje ,
dhe te lutem mundohu ta kuptosh qe je e predizpozuar qe te behesh cdo gje ne jeten tende por vetem te lutem aruni me bej nje favor mos guxo te hapesh klinike psikoterapie ne jeten tende sepse do ti maresh njerzit ne qafe
mundohu ta kuptosh se je e burgosur ne zgjedhjet e tua qe ke bere ne jeten tende , por burgu yt me i madh eshte egoizmi yt e semure qe nuk te lejon te shikosh me larg se hunda jote
nuk e besoj se do te pergjigjem me ne te ardhmen , sepse me duhet te merem me gjera te tjera per te cilat edhe kam ardhur ne shqiperi
ciao nga arun
Krijoni Kontakt