mua me pelqen shum hasudja.
Ndonjehere jam aq e mencur, sa qe nuke kuptoj asnje fjale qe e them.
sec me vajten syte tek kjo teme per hasude dal detin une.............une e bej keshtu 3-4 luge sheqeri i hedh ne tigan gjysem pako gjalp le te digjet sheqeri me gjalpin deri sa te marri ngjyre te kuqe ose si karramel,150g niseshte gati 200g sheqer e tres me uje dhe gjate kohes qe sheqeri i djegur merr ngjyren e duhur ja hedh siper,ne fillim karramelizohet dhe pastaj duke e perzier fillon dhe zbutet duhet te rrish duke e trasuar pa nderprerje dhe i hedh arra ose rrush te thate si pas deshires qe mos te ngjisi ne tigan mund ti shtohet prap gjalpi,pastaj me nje luge fillon dhe i ben topa topa ne nje pjatance te madhe,siper mund ti hidhni sheqer pluhur ose sheqer te situr sa per (bukuri)
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Puto Pandan quhen, i perkasin kuzhines aziatike, por ne shije kane ngjashmeri me hasuden tone, vetem qe s'jane te yndyrshme.
Shume te shijshme!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ēa thu mi Cora, kto topat e surratverdhve t'njelin n'fyt. Ku mund t'i krahasosh me hasuden kto.
Eshte herezi !!!
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
ama keto qenkan estetikisht me te bukura. kete radhe qe po shkoj te takoj mamin do ta mesoj tamam si behet hasudja se hallves ia mora doren.
haksudja me hallven amelsinat qe kam pas urry ma shum dhe hala si fus asnjonen ne goj
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Hasuden, revanine, hallven, dhe bakllavane si kam shume qejf, per te mos thene s'me vete mendja fare per to edhe pse mami i ka pas gatuar shume.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt