Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    ...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Edhe une them qe Maradona eshte me i madhi, por kjo ceshtje eshte si puna bakllavase me kadaifin.
    ---Ka qe pelqejne me shume bakllavane, ka qe pelqejne me shume kadaifin edhe nuk i thua dot asnjerit qe e ke gabim.
    ---Vetem qe lojen e Peles e kemi te gjithe me te degjuar, ndersa e Maradones me ndryshe. E kemi me te fresket, e kemi pare me shume se Pelen. Edhe mos harroni... Pele ka lujt futboll ne kohen kur mbrojtesi te bente nderime kur i kaloje afer, te jepte edhe doren edhe te thoshte rruge te mbare. Kurse Maradona ka lujt ne kohen kur mbrojtesi kerkonte o topin o kembet.
    HOLLAND...

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Pele ka lujt me top lecke mer ti e konsideron Vanin me trimin e lagjes lol. Maradonen u desh nje mbrojte stelare(Buckwald, Brehme mbi te gjithe) ta ndalonte ne nje finale edhe nje infjermere ne finalen e 94 lol
    Kolombi e martirizon paksa se eshte metoda e tij e te folurit me superlativa amarealiteti trego qe Maradona mund te drejtonte nje beteje i vetem ne fitore..pele kishte nje ushtri gjeneralesh qe e perkrahnin.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    ore cfare thone keta ??marrin vesh nga futbolli apo jo?? Po ju pyes pse ke ylli juaj PELA kur shkoi te ajo skuadra amerikane COSMOS vitin e pare nuk mori asnje gje???? edhe kur shkoi edhe bekenbauer karlos alberto etj skuadra cosmos fitoi kupa???kjo tregon babuca se pelen e bene te madh lojtaret qe kishte ne skuader se po te ishte vetem ai do te ngelej nje lojtar mesatar kurse DIEGO shkoi te Napoli edhe i beri te varferit e jugut te paret duke mundur veriun e parave edhe te korrupsinit.Edhe nje gje tjter pse ne Brazil gjysma e brazilit thote qe garinxha eshte me i miri??kjo tregon qe edhe braziliane nuk jane edhe aq te bindur se Pela eshte me i miri.
    edhe per shoket tane.DIEGO MARADONA eshte ide edhe idete nuk vdesin
    Vamos DIEGOOOOOOOOOOOOOOO
    Vamos Argentina

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar më parë nga bayern
    Pele ka lujt me top lecke mer ti e konsideron Vanin me trimin e lagjes lol. Maradonen u desh nje mbrojte stelare(Buckwald, Brehme mbi te gjithe) ta ndalonte ne nje finale edhe nje infjermere ne finalen e 94 lol
    Kolombi e martirizon paksa se eshte metoda e tij e te folurit me superlativa amarealiteti trego qe Maradona mund te drejtonte nje beteje i vetem ne fitore..pele kishte nje ushtri gjeneralesh qe e perkrahnin.

Po themi te njejten gje me duket.
    HOLLAND...

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Lightbulb Në vend të replikës !

Fakte:
    - Nga Brazili janë disa prej klubeve më të shquara të futbollit botëror:
    Vasco de Gama,Santos,Botafogo,Flamengo,Sao Paulo,etj., që kan arritur suskese të shkëlqyeshme në futboll - disa prej tyre duke fituar shumë herë edhe titullin Kampion Botëror në futboll !
    - Pele ka marrë pjesë në katër(4) Kampionate Botërore të futbollit
    - Pele me ekipin e Brazilit tre(3) herë ka fituar titullin Kampion Botëror
    - Në moshën 17 vjeçare në Kupën Botërore në Suedi, Pele ka shënuar 6 gola , 2 prej të cilëve në takimin final .
    - Pele ka shënuar 1281 gola gjatë karierës së tij futbollistike.
    - Pele mban rekordin për numrin më të madh te shënuar të het-trik golave gjithsej 92 het-trike.
    - Pele mban rekordin për numrin më të madh të golave të shënura në ndeshjet ndërkombëtare , gjithsej 97 gola.
    - Gjatë kampionatit futbollisitk në Brazil më vitin 1959 Pele ka shënuar 127 gola ,në vitin 1961 Pele ka shënuar 110 gola , ndërsa në vitin 1965 Pele shënon 101 gola gjatë kampionatit të futbollit në Brazil.
    - Pele me klubin i tij futbollistik Santos kan fituar dy(2) herë titullin Kampion i Botës në futboll ,etj..
    Kur idea dështon,fjalët janë shumë të përdorshme!

Jo vetëm nga FIFA(Federata Ndërkombëtare e Futbollit) por edhe nga shumë sondazhe dhe vlerësime të bëra nga televizione dhe revista sportive me renome në botë, ka rezultuar se Pele është futbollisti më i mirë i të gjitha kohërave në botë.

Atyre që vërtetë janë të interesuar , për të mësuar diçka më shumë për Pele,iu sugjeroj një DVD :
    >>Pele: The Master & His Method<< apo edhe librin autobiografik nga Pele.

Cheers!
    PrInCiPiEl

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Po ti kishe te sajuara ato qe the me video,do dilte Bayerni dhe do te thoshte si oficeri italian tek "Shtigje lufte"
    "Po ju c'beni fotografoni aksionet e Kananit"

Jo DVD,dhe libra biografie por tere Brazilin,nuk bind dot brezin tone qe ngelem me goje hapur nga magjia e Diegos.
    Kurse ato videot e tua te Pelese me lojtare me te avashte se edhe Repley,nuk bindin njeri.
    Futbolli u thuaj atyre miqve te tu braziliane nuk luhet vec atje.
    Ekipe me emer Vasco,Sao Paolo,Corinthias,qe shesin lojtaret per nje thes me miser.
    Evropa eshte parada e yjeve,nje Evrope qe ky "mbreti" yt se pa me sy,dhe ai mbiquajturi nga ty mbreti i dyte Ziko,eshte harruarr ne librat sportiv plot pluhur ne biblotekat e vjeteruara te Udinezes.
    Ndersa i derguari i Zotit,Maradona vuri nje qytet te tere si Napoli i vjeter ne dileme, per do benin tifozllik,ne gjysemfinalen e 90,per Italine apo per Maradonen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 06-01-2005 më 01:25
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Lightbulb

Me disa "slalome" në fushën e gjelbër,një futbollist mundet të bëhet i njohur-popullarizuar dhe të fitoj miliona dollarë, por jo edhe më i miri në botë i të gjitha kohërave.

Ingemar Stenmark jo më një apo me disa slalome , POR me numër rekord të slalomeve-fitoreve arriti të bëhet ai që është : legjendë e sporteve me ski.

E theksoj edhe njëherë:
    Nëse mund të bëhen krahasime në mes të lojtarëve të futbollit botëror , atëherë do të mund të bëheshin krahasime në mes të Maradona dhe Matthäus apo Maradona dhe Platini ,e në asnjë mënyrë Maradona me lojtarin më të mirë të futbollit botëror të të gjitha kohërave Pele!

Zotërimi shpeshherë merret si egotizëm .

Cheers!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Ti vazhdo te besosh ne mbreter qe u ulen ne karrige druri,jo ne frone te argjenda,bej dhe krahasime te akullta,nxjerre nga pistat e skive te Ingemar Stenmark.

Ne u besojme syve,dhe syte tane e perjetesuan gjigandin e vogel.aty ku perjetesohen vec dashurite e medha,ato te paharrueshmet,neper ZEMRA...................
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga PrInCiPiEl

Nëse mund të bëhen krahasime në mes të lojtarëve të futbollit botëror , atëherë do të mund të bëheshin krahasime në mes të Maradona dhe Matthäus apo Maradona dhe Platini ,e në asnjë mënyrë Maradona me lojtarin më të mirë të futbollit botëror të të gjitha kohërave Pele!

Zotërimi shpeshherë merret si egotizëm .

Cheers!
    PELE the ???? Mendova se po e krahason me Garinçen hajde de ,,po sa per PELEN esht idhulli i te verberve qe akoma nuk e kuptojne qe zoti krijoi vetem nje gjeni i cili ishte MARADONA.........

Vetem pyet napoletanet,
    qe akoma thon,

PRIMO ,MARADONA
    SECONDO, DIO
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Lightbulb

Goli më 'infamous' i shënuar ndonjëherë në historinë e Kupës Botërore është goli i shënuar nga Maradona në ndeshjen kundër Anglisë.
    - Në fotografi: Maradona duke shënuar gol me dorë.

- Në fotografi: Maradona pas shënimit të golit kundër Greqisë në Kupën Botërore në USA më 1994.

.......!?!

Pas ndeshjes me Nigerinë, Maradona pezullohet nga loja e futbollit ndërkombëtar pas dështimit të testit të 'doping'-ut !

.......

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Maradona, trajneri i ri i kombëtares argjentinase
    Nga Ka Vetem DINAMO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 19:14
  2. Një kamera e fshehtë trondit qeverinë?!
    Nga ALBA në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2004, 15:19
  3. " Dhjete virgjereshat".
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 13-02-2003, 02:17
  4. Mekatet e vdekshme
    Nga Seminarist në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 03-02-2003, 02:26
  5. "Shpetimi" , pare ne zbulesen e "dhjejte virgjereshave".
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 14-12-2002, 23:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •