Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Te flasesh per legjenden Maradona,ne fillim duhet te marresh leje nga PERENDITE e futbollit.................!
    Nese kjo histori eshte e vertet,dhe jo trillim televizionesh,duke manipuluar gjigandin Diego me 1001 probleme,me te shumtat shendetsore,tregon edhe nje here se sa i madh eshte AI.
    Futbolliste te tjere,do mbyteshin mes egoizmit,dhe fames se shkruar mes fushave te futbollit dhe nuk do pranonin,qe kishin gisht ne histori te tilla.

Lavdi ZOTIT,dhe DIEGOS,magjia e futbollit ne 1986 arriti ne skajet e perfektesise,aty ku asnje tjeter sado kohera dhe epoka te kalojne nuk do te shkelin dot.
    Maradona,ka qene dhe mbetet MUZE,nje MUZE i mbyllur,por me bema te medha futbollistike.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Perendite e futbollit, do i peshtyja ne surrat, aq here sa te guxonin e te turperoheshin kur flet dhe kritikon Maradonen, gjestet e shemtuara te tij, mungesen e moralit, dinakerine etj!
    A shahet Maradona si futbollist ? JO! Nuk ka me te mire se ai!
    A shahet Maradona si futbollist ? PO! Nuk ka patur me pis se ai!
    Ka qene me i mire se Pele, Platini,Bekenbauer,Sokrates,Krujf etj. Ku eshte emri i tij ne listen e futbollisteve me te mire ne bote ? Asgjekundi! Pse ?!!!

Sepse, ne fushen e gjelber te jetes, duhet te jesh 'njeri' ne rradhe te pare, pastaj gjeni!

Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    3,720
    Ne fushen e gjelber te jetes,me te shumtet e gjenive,jo vetem ata te futbollit,kane zhgarravitur,ose u eshte zhgarravitur imazhi,nga ata vete apo ndoshta dhe nga kompanite e "sorrave te zeza",qe kurre nuk munden te fluturonin aty ky fluturojne "Shqiponjat".

Hektor o bir i Priamit,ketu jemi ne nje forum futbolli dhe diskutojme bemat futbollistike.
    Jeten personale c'do njeri e jeton sipas parimeve te veta.

Sa per keto britmat e tua se emri i tij nuk gjendet ne listen e me te medhenjve te botes qe shkelmuan topin e rrubullaket,te kujtoj qe u shpall futbollisti me i madh e shekullit.

Maradona eshte sinonimi i futbollit,eshte GJENI,dhe si c'do GJENI nuk mosperfillet,por adhurohet me te mirat dhe te keqijat e tyre.

Per te gjithe ata qe kane bere gati turren e druve te djegin legjenden e Diegos,jeni te vonuar,ajo eshte perjetesuar neper caste te paharrueshme futbollistike.

GETE

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Lightbulb Nothing new ....

Në një intervistë kohë më parë ,Pele ,ishte pyetur se cka mendonte për golin që Maradona e kishte shënuar me dorë ,në lojën Angli - Argjentinë dhe
    se si do të vepronte nëse atij do t'i kishte ndodhur një gjë e tillë .
    Pele ishte përgjigjur :
    Do t'i thoshte referit se kishte bërë gol me dorë dhe do të kërkonte që goli të anulohej!

Edson Arantes do Nascimento PELE!

Perjashtuar Maska e Bërrnutsi
    Anëtarësuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Shume njerez thone qe Pele beri kete e beri ate por asnje nga keta se ka pare Pelene aktualisht te luaj ose ndoshta as edhe nje gol te tij ne ekranin televiziv.
    Maradonen une e kam pare te luaj futboll dhe ishte fenomen.
    Ishte padiskutim futbollisti me i madh ne bote ne kohen e tij.
    Ai e ndryshonte krejtesisht fizionomine e ndeshjes.
    Maradona kishte nje vizion te papare per lojen e futbollit.Teknika dhe stili i tij jane te pakrahasueshem.
    Rralle here do shohesh nje lojtar kaq te magjishem ne fushen e gjelbert te futbollit.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    Hektor o bir i Priamit,ketu jemi ne nje forum futbolli dhe diskutojme bemat futbollistike.
    Jeten personale c'do njeri e jeton sipas parimeve te veta.

Sa per keto britmat e tua se emri i tij nuk gjendet ne listen e me te medhenjve te botes qe shkelmuan topin e rrubullaket,te kujtoj qe u shpall futbollisti me i madh e shekullit.

Maradona eshte sinonimi i futbollit,eshte GJENI,dhe si c'do GJENI nuk mosperfillet,por adhurohet me te mirat dhe te keqijat e tyre.
    Ne rradhe te pare, babain time lere rehat dhe mos e perzi ne kete muhabet!
    Se dyti, Principel ka postuar dicka qe me kursen shume fjale (behet fjale nese do i kuptoje ato fjale). Eshte mese e vertete shprehja e te madhit Pele dhe e admiroj per kete!

Une dua te shtoj vetem dicka rreth replikes tende. Ketu vertet mund te jete forum futbolli, por nuk po diskutojme mbi futbollin ne teresi, por mbi te fshehten qe ka treguar Maradona. Nje e fshehte, e cila u kushtoi kampionatin Brazilit. Sic e fshehta e golit me dore, qe u kushtoi kampionatin Anglise (Anglia ka qene ne kulmin e saj ate vit). Pra, kjo teme i perket nje pislliku te bere nga pankina argjentinase. Pislliqet nuk admirohen nga tifozat. As 'pisat' nuk admirohen nga tifozat. Prandaj dhe legjenda Maradone fundosi emrin e tij gjigand ne pellgun e pislliqeve te mbushur nga vet ai!

Per te sqaruar dicka te vogel, ne menyre qe te mos postosh disa here te njejten gje: Ne postimin e pare, po ti kushtosh vemendje dhe te mos irritohesh nga fakti qe dikush te kundershtoi, do veshtrosh qe e kam vleresuar si me te madhin e asaj kohe. Ka qene me i miri. Por, nuk ka qene dhe nuk do jete me i miri! Think!

Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    3,720
    E shikoj,se kur te permendet Maradona,imagjinon sikur te jete vete tmerri i syve te tu AKILI.
    Pele eshte i madh,por nje jete te tere do jete nje shkalle me poshte Diegos.
    Arsyen nese merr vesh nje fije nga futbolli e kane thene yje te fushave te futbollit.
    "PELE kishte ne krah,nje Rivelinio,nje Tolstao,Xhairzinio,Maradona i vetem ndaj vlen dyfish.
    Mos u bej qesharak kur permend kulmin e druvareve te Anglise,qe goli i Diegos me dore u be pengese te shkonin ne finale dhe te merrnin kupen.
    Me kete qe the po qeshin edhe shkallet e stadiumit Aztexa,kur gjeniu Diego me golin e dyte morri zvarre gjithe Angline.
    Nje Angli qe duhet te heshti ,ashtu sic heshten,se folene e kane te lyer me turp,kur hajdutereisht vodhen kupen e 1966,kunder teutonikeve gjermane me nje gol qe kurre nuk kaloi vijen fatale.

Pele ben pjese ne grupin e mafiozeve qe shtruan rruget e gazetarise bastarde kunder rrezimit te fizonomise me te madhe te njerezimit futbollistik.
    Ashtu sic beri edhe me Garinxhen,qe per brazilianet nese Pelene e quajne MBRET,te madhin Garinxha e quajten ZOT.

GETE

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Maradona ishte i perzgjedhuri im per lojtari i shekullit. E kam thene edhe tek tema e vjeter Maradona pa dale nga konteksti futbollistik ishte i vetem kunder te gjitheve. E nxorri Napolin nga mediokriteti i nje ekipi mestabele klasifikimi edhe e ktheu ne 2 here kampjon. Nxorri kampjone bote nje argjentine anemike. Per me shume Maradona ishte djalosh rrebel, nje manekin e kontrolluar, nje robot mikrocipi i te cilit ishte programuar te nxirrte vetem mrekuli me topin e futbollit. Ne jeten private Diego ishte nje shkretetire pafund. I trazuar edhe asnjehere ne ritmin e duher. Oazi i Napolit nuk i solli ujin e jetej por pluhurin Marjuane i cili e ndjek edhe sot. Maradona futbollist kerkon nje statuje mu ne qender te Buenos Airesit te tij ku lindi miti me topin e lehte. I takon Napolit te kategorise se 3-te Italiane ti kendoje kenge "O mama mama mama sai perche mi suona il corason? Ho visto Maradona, ho visto Maradona .. hey mama inamorata son"... Mrekullia Maradone eshte i paperseritshem..ne futboll edhe ne jete..
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Lightbulb

Kampionati Botëror në futboll në Itali më 1990.
    Ndeshja finale : Gjermani-Argjentinë.
    Sikur edhe lojtarit gjerman Brehme, t'i ndodhte ajo që i ndodhi lojtarit brazilian Branco, kush e di se si do të ishte rezultati përfundimtar i ndeshjes!
    - Sikur Maradona të shënonte edhe ndonjë gol(gol me dorë?!)në ndeshje , e Argjentina të bëhej kampione , me siguri se Maradona do të ngrihej në piedestalin më të lartë të futbollit botëror.

Mirëpo Lothar Matthäus me shokë, nën udhëheqjen fenomenale të strategut Franz Beckenbauer, fituan ndeshjen dhe Gjermania u bë Kampione Botërore.

Maradona do të tentoj edhe njeherë të kthehet në skenën e futbollit botëror - Kupa Botërore në USA më 1994. Në këtë kampionat të futbollit botëror, Maradona pezullohet nga loja e futbollit ndërkombëtar pas dështimit të testit të 'doping'-ut pas ndeshjes futbollistike me Nigerinë.

Nëse mund të bëhen krahasime në mes të lojtarëve të futbollit botëror , atëherë do të mund të bëheshin krahasime në mes të Maradona dhe Matthäus apo Maradona dhe Platini ,e në asnjë mënyrë Maradona me lojtarin më të mirë të futbollit botëror të të gjitha kohërave Pele!

Kohë më parë bisedova me një brazilian për futbollin botëror , në veçanti për futbollin brazilian, dhe kur e pyeta për futbollistin më të mirë të të gjitha kohërave , përgjegja ishte Pele , e menjëherë pas tij ishte Ziko !

Boksieri më i mirë në botë i të gjitha kohërave Muhammed Ali njëherë kishte deklauar se Pele ishte më i madh sesa ai ('He is greater than I am.')!
    Me skuadrën e Brazilit, Pele fitoi tre herë Kupën Botërore në futboll - '58,'62,'70.
    The Best Of The Best :
    Edson Arantes do Nascimento PELE - me 1281 gola të shënuar gjatë karierës së tij futbollistike.

PrInCiPiEl
    Ndryshuar për herë të fundit nga PrInCiPiEl : 04-01-2005 më 21:19

Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga PrInCiPiEl
    Kampionati Botëror në futboll në Itali më 1990.
    Ndeshja finale : Gjermani-Argjentinë.
    Sikur edhe lojtarit gjerman Brehme, t'i ndodhte ajo që i ndodhi lojtarit brazilian Branco, kush e di se si do të ishte rezultati përfundimtar i ndeshjes!
    - Sikur Maradona të shënonte edhe ndonjë gol(gol me dorë?!)në ndeshje , e Argjentina të bëhej kampione , me siguri se Maradona do të ngrihej në piedestalin më të lartë të futbollit botëror.
    Sikur Brehme te largohej me klizma barku,do kishim vene tjeter lojtar te gjuante penalltine.
    Dhe mos ngaterro sic te do qejfi ujrat dhe boteroret,i mrekullueshem Maradona i 90-tes,por PERENDI Maradona i 86-tes.

Dhe sa per ato kampionatet e Peles me nje duzine ujesh qe nga DIDI dhe VAVA,GARINXHA e deri tek ato yjet e mevonshem qe shkrova me lart,i merrte edhe Demollari.
    Qe te jemi besnik te historise ne 1962 nuk ngriti kupe,pasi nuk lozi ne finale,ishte i demtuar.
    Sa per brazilianin qe pas Pelese na venka Zikon,do jete nga ata organizuesit e karnavalit te Rios.
    1281 gola te shenuar me koperativat e Palmeiras,Kruzieros,Atletiko Minieros............kurse i derguari i Perendise se futbollit ne toke mori nje koperative si Napoli dhe e shpalli kampione ne kampionatin me dominant te botes per ato kohe,me yje nga gjithe bota.
    Qashtu.

Maradona eshte dhe do jete me i madhi i historise.
    Askush nuk munt ti zere fronin,pasi aty mafiozerisht FIFA uli dy,por populli ishte ai qe i dha votat Maradones,dhe futbolli eshte sporty une,i popullit te thjeshte,as i Blaterit,as i Havelanzhes.

Kujtoni ,po mos tu merren mende, finencen dhe zalisjen qe u dhuroi gjermaneve te mi ne 86,dhe brazilianeve me ate koridorin e 7 te Egnatise se vjeter,per tek Kanigia.

PS Duke puthur fushen qe vetem nen hapat e tij nuk ndjeu dhembje...................nuk u tha bari i gjelber...........
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 04-01-2005 më 23:13

GETE

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Maradona, trajneri i ri i kombëtares argjentinase
    Nga Ka Vetem DINAMO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 19:14
  2. Një kamera e fshehtë trondit qeverinë?!
    Nga ALBA në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2004, 15:19
  3. " Dhjete virgjereshat".
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 13-02-2003, 02:17
  4. Mekatet e vdekshme
    Nga Seminarist në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 03-02-2003, 02:26
  5. "Shpetimi" , pare ne zbulesen e "dhjejte virgjereshave".
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 14-12-2002, 23:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •