Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20

Tema: Klamydia

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Xingaro Lexo Postimin
    Se gjen gje kte me jo,se ben kot...ka hap 3 tema te tilla:1.me ka zene gripi.2.me kane vdek neuronet se pi alkol.3.me duket se me ka zene clamydia....do me hap dhe nen forum per seksin.

Ky ben si i vuajtur se do me kap ndonje dashnore ne forum.
    Po po gjeti ndonje qe ia hedh sekrecionet e hundes hallall e ka

Tani meqe trokiti te mjeku, ne i hapim deren, sesi e le deren pastaj ky e dime po ne
    Elegance is an attitude.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Eh more tvsh kur t'thojsha hiqu seksit (edhe ni antare Linda5 e dike )sem ngojshe e mperqeshe qe un sdi me bo seks a pe she qa t'gjeti tash

po un apet i mir,uroj qe te sherohesh!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 06-07-2009 mė 18:07

i/e regjistruar Maska e Irene2060
    Anėtarėsuar
    02-07-2009
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    66
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    si o kjo puna e reres, se shume justifikuse qenka

me ke ke shku?

me asnji, e kam nga rera e plazhit

hahah po une te verteten po them. burrat si ta ngjisin nga rera kur "ajo" nuk i prek ne rere.

E dyta, ne shqiperi me duket se jeni shum mbrapa ne sex. E quani tabu. Kurse jasht shqiperise te betohem njerzit kane turp te thone qe nuk kane vajtur me asnje sepse tjetri mendon qe ka ndonje kusur. Anywayz, duhet te ndjeni me te lire kur diskutoni per sex. Nuk eshte turp te diskutosh per te, dhe nuk eshte gje e keqe te kesh bere sex.

Kur degjoj cupa duke thene une e rroj verginerine..pfff me hip gjaku ne koke. lol
    perse e rron? mos ka flori atje brenda?
    sex nuk eshte i keq po te kujdesesh dhe po ta njesh partenerin tend. Pse e keni kaq tabu nuk mund ta kuptoj. Maybe sepse jam rritur jashte shqiperise dhe kam kulture tjeter. Martesa ka te beje me dashurine dhe jo me sa veta ka vajtir njeri ose tjetri. Tjeter dashuria tjeter sex. I keni ngatruar. Lemsh i keni bere.
    There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    99
    nje budalla hop gurin te lumi dhe 40 mrapa me vrap

vejani te gjitha temat ke "probleme serioze me trunin"

s'ka kthim
    e ka mor rrugen ky "sh.v.t"

gjynof gjynof si perfuno robi

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Eh more tvsh kur t'thojsha hiqu seksit (edhe ni antare Linda5 e dike )sem ngojshe e mperqeshe qe un sdi me bo seks a pe she qa t'gjeti tash

po un apet i mir,uroj qe te sherohesh!

Kronikė un nuk di gjo ...po ky sa erdhi drejt e ne tem hyri ...amon se boll shikojm Flamur Topin
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga marjo-x Lexo Postimin
    nje budalla hop gurin te lumi dhe 40 mrapa me vrap

vejani te gjitha temat ke "probleme serioze me trunin"

s'ka kthim
    e ka mor rrugen ky "sh.v.t"

gjynof gjynof si perfuno robi
    Te drejte ke or ti, hyn nje trangull ketu e do te talli te pasmet. Por ne vend qe te talli, perfundon i tallur. Nuk e di ky qe ne lloqe duam dhe keto tipa presim. Si do behej perndryshe forumi interesant

ps: tvsh ke hy ne zone te minuar. kujdes ku shkel
    Elegance is an attitude.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    pse talleni me djalin e huj kot. ndoshta ka vertete probleme serioze.

or qun, me mir shko ke doktori, por nqs ke perdor prezervativ sma do menja se ke semundje te madhe.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Irene2060 Lexo Postimin
    hahah po une te verteten po them. burrat si ta ngjisin nga rera kur "ajo" nuk i prek ne rere.

E dyta, ne shqiperi me duket se jeni shum mbrapa ne sex. E quani tabu. Kurse jasht shqiperise te betohem njerzit kane turp te thone qe nuk kane vajtur me asnje sepse tjetri mendon qe ka ndonje kusur. Anywayz, duhet te ndjeni me te lire kur diskutoni per sex. Nuk eshte turp te diskutosh per te, dhe nuk eshte gje e keqe te kesh bere sex.

Kur degjoj cupa duke thene une e rroj verginerine..pfff me hip gjaku ne koke. lol
    perse e rron? mos ka flori atje brenda?
    sex nuk eshte i keq po te kujdesesh dhe po ta njesh partenerin tend. Pse e keni kaq tabu nuk mund ta kuptoj. Maybe sepse jam rritur jashte shqiperise dhe kam kulture tjeter. Martesa ka te beje me dashurine dhe jo me sa veta ka vajtir njeri ose tjetri. Tjeter dashuria tjeter sex. I keni ngatruar. Lemsh i keni bere.
    Me thone te drejten, kshu pa gjo ska fillo me u bo plazhi akoma knej, po burrat ene shpojne per uje ngadonjihere ne rere,...lol

kurse femrat bojne forma si duket ne ron qe ju ngjitet....

kurse per sexin, e drejt o nuku flitet fare, prandaj ene ky taveshteti do me civilisu popllin...

rrnoft dashnia...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    bazuar ne lifestyle timin mua shyqyr qe nuk me ka zene aids(sida) akoma. siptomat e herpes s'po ndihen me por tani por me duket se me ka kapur chlamydia.

cfare sugjeroni te bej dicka. me djeg penisi kur urinoj, blader,prostat nuk eshte sepse keto siptoma nuk jane si te prostatit a ndonje tjeter.

sidoqofte edhe nje fjale e mire ndihmon
    Sa gjynah ti!
    Ndrysho lifestyle, se nuk te ben derman as doktori lol.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    vertet gynah per ket djalosh"TVSH'

Une e preferoj te shkon te Hoxha le ti fryen pak, e me siguri qe e sheron!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •