Nje varg i bukur ne Bibel qe me pelqen shume thote:
"POPULL IM, THOTE ZOTI, DO TE HUMBASE NGA PADITURIA!"
Natyrisht qe me vdekjen e njeriut nuk mbaron gjithcka. Aty fillon dhe vazhdon dicka tjeter.
Edhe shkencetaret me te medhenj kane studjuar dhe kane dale ne perfundimin se: "GJITHCKA TRANSFORMOHET POR NUK ZHDUKET!"
Mendoj se ketu ka nje te vertete!
Ne radhe te pare vdekja eshte vetem nje "shperngulje" nese mund ta shpreh keshtu. Njeriu nuk vdes ne ato momente kur pushon se marri fryme, thjesht ai le trupin e tij ketu ne toke dhe shpirti vazhdon "udhetimin" per ne boten qiellore.
Shpirti i njeriut eshte i pavdekshem.
Natyrisht qe do i shohim nje DITE te gjithe te vdekurit, vecse ate DITE nuk do te mund te themi shume gjera...
Pra, ky shpirt vazhdon te jetoje, te ndieje, te flase, te shijoje, "te vuaje"(varet se ku eshte vendodhja e tij).
Ekzistojne dy vende ne qiell: PARAJSA dhe FERRI!!! (Me vjen shume keq nese disa nuk mund ta pranojne kete gje, por eshte e VERTETA).
Nese ky shpirt do te ndodhej ne ferr, pasoja do te ishte vuajtja.
Pra, shpirti del nga trupi i njeriut, qe nga momenti qe njeriu pushon se marri fryme, domethene "vdes", dhe shkon ne PARAJSE ose ne FERR. Dhe eshte ne pritje deri ne kohen e caktuar qe ka vendosur Perendia per ti gjykuar keta shpirtra.
Kushdo qw e pranoi BIRIN E PERENDISE "JEZUS KRISHTIN'' SI ZOT dhe SHPETIMTAR e ka marre "bileten" per ne parajse, kush jo fatkeqesisht do te ndodhet ne ate vendin tjeter...
Kete gje nuk e them une por, BIBLA.
Une e besoj dhe e kam marre kete bilete qe tani ne toke.
Nuk me tremb aspak vdekja!!!
Hedh drite mbi kete te vertete vete Jezus Krishti.
Vdiq dhe u ringjall. Eshte i Vetmi qe erdhi nga bota e te vdekurve, per te treguar se nje dite do te ringjallen te gjithe te vdekurit, por me nje trup te ri, ashtu si i Jezus Krishtit.
SHPIRTI I NJERIUT ESHTE I PAVDEKSHEM!!!
KUSHDO QE E PRANON JEZUS KRISHTIN SI ZOTIN DHE SHPETIMTRIN E TIJ DHE DESHMON PER TE, DO TE JETOJE PERJETESISHT NE PARAJSE DHE PER KETE NJERI NUK KA VDEKJE KURRE!!!
ME RESPEKT, ABIGAIL...
Krijoni Kontakt