Pėr tė gjithė ata qė duan tė provojnė GNU/Linux, por qė nuk dėshirojnė tė kryejnė instalime/ndryshime nė PC, sapo ėshtė vėnė nė dispozicion njė Linux liveCD me GNOME2.8.1 nė shqip.
Informacionet e tjera, kėtu.
Pėr tė gjithė ata qė duan tė provojnė GNU/Linux, por qė nuk dėshirojnė tė kryejnė instalime/ndryshime nė PC, sapo ėshtė vėnė nė dispozicion njė Linux liveCD me GNOME2.8.1 nė shqip.
Informacionet e tjera, kėtu.
-
eshte vertet nje gje shume e mire po ama duhet dit se gnome ne shqip ka shume mangesi ne perkthime edhe ne sasine e programve te perkthyera do preferoja te kaloja ne gnome komplet ne shqip vetem ne momentin kur gnome eshte komplet stabile ne shqip. Ajo do me pelqente shume sikur perkthimet te beheshin ne baze te nje fjalori teknik me te sakte
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Gnome ėshtė 100% nė shqip: ku janė "mangėsitė dhe programet e papėrkthyer"???
Kė quani ju fjalor tė saktė teknik?
-
loe GNOME nuk eshte 100% shqip kete ta garanton lali edhe vete TERMINAL qe eshte nje nga ssh me te thjeshta te GNOME nuk eshte totalisht ne shqip
fjalor teknik ja me thuaj ti mua ca kupton ti me shtepiza e userit ku fjalor teknik te duket
ardi
N. H. Schwarzkopf
Nga http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.8/sq/index.html , shqipja rezulton ne 100%.
Nuk e di ēfare jeni duke perdorur ju!
"Shtepiza e userit" nuk ekziston ne asnje lloj perkthimi apo versioni te GNOME!!!!
TERMINAL nuk eshte ssh (!!!) dhe gjithashtu eshte komplet ne shqip.
Kujdes para se te jepni gjykime pa qene te sigurt!
Do t'ju keshilloja te provonit me te vertete GNOME (edhe thjesht duke provuar CD live).
-
TERMINAL nuk eshte ssh nese nese ti mund ta maresh si te duash nuk me pelqen te debatoj per gjera qe jam i sigurt qe i kam para syve po megjithate ti vazhdo ne punen tate te mire
N. H. Schwarzkopf
Mė duket mua se po dalim jashtė temės. Ardi, po ngulmon akoma qė "terminal" ėshtė "ssh"?
Ndėrkohė bėj vėrejtje me vend tė lutem, si do ta pėrktheje ti termin anglez"Terminal" ? Mjafton kaq, ironitė s'i shoh tė udhės.
Lor punė e mirė. Nuk kam patur mundėsi ta shkarkoj akoma, por e vlerėsoj si hap i parė drejt njė shpėrndarjeje tė plotė dhe instaluese.
Eshtė mėnyra mė e mirė pėr tė patur njė ide tė qartė si funksionon bota e Linux-it, pėr mė tepėr nė njė shqipe tė pastėr.
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
LoL... epo nqs eshte sic thote Ardi me te vertete qenka per te qeshur. Por sidoqofte si nxitje do te ishte shkelqyeshem puna qe eshte bere dhe meritat nuk duhen ulur kurre. Urime, une per vete do ta shkarkoj.fjalor teknik ja me thuaj ti mua ca kupton ti me shtepiza e userit ku fjalor teknik te duket
Helios ti e paske thene me bukur nga te gjithe....LoLNdėrkohė bėj vėrejtje me vend tė lutem, si do ta pėrktheje ti termin anglez"Terminal" ? Mjafton kaq, ironitė s'i shoh tė udhės.Meqe e niset keshtu ma perkthe pak ne shqip edhe fjalen "kompjuter" se me duket se nuk eshte shqip... as televizor...as radio LOL.
Byez
F-I nuk po tė kuptoj, ku do me dalė?
Sigurisht s'jam unė qė po pėrpiqem t'i gjej njė pėrkthim tė saktė SHQIP fjalės ANGLISHT "terminal"!
---> As jam unė ai qė e ngatėrroj me ssh!Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
---> Kushtoi pak mė tepėr vėmendje leximit herėn tjetėr dhe mė pak "gallatave" pa vend.Postuar mė parė nga Lor
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
meqenese , midis te tjerava, jane thene dhe disa fjale per gnome(!!!), sa kohe do te kompilohet gnome 2.8(perdor emerge ne gentoo) ? Se per momentin kam 2.6.2, dhe them ti bej upgrade.
Ate fjalen "shtepiza e userit" ku e gjete ardi? mua deri tani sma kane zene syte...![]()
The truth may be out there, but lies are inside your head.
Krijoni Kontakt