Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Citim Postuar mė parė nga werewolf
    ...sa kohe do te kompilohet gnome 2.8(perdor emerge ne gentoo) ? Se per momentin kam 2.6.2, dhe them ti bej upgrade.
    werewolf varet nga cpu dhe Ram qė ke. Nėse ke kompjuter tė fuqishėm, mund t'ja dalėsh edhe pėr 5-6 orė.

PS. Nuk kishe kaluar ne Debian ti? Akoma me Gentoo?
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

63n700 Maska e werewolf
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164
    more, kush ri pret dhe gnome te kompilohet tani.......

Kalova ne gentoo po perkohesisht, e mbajta nga gushti deri para nje jave, qe hodha prap gentoo, se pashe 2004.3
    Debian me pelqeu shume (apt njehere ishte nam fare), sa bera nja 4-5 shoke te kalojne ne debian, pastaj....back to gentoo..... rrofsh per pergjigjen!!!
    The truth may be out there, but lies are inside your head.

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    gnoe 2.8 ne shqip nuk eshte komplet ne sshqip jam dakort me ardin dhe shqipja e perdorur nuk eshte akoma e sakte, kjo e fundit sipas opinionit tim.
    Por gjithsesi rendesi ka qe ka filluar kjo inisiative dhe une kam shkarkuar disa file po qe ti perkthej per te ndihmuar gjithmone
    Gjithsesi nuk e di me thane qe ekziston nje fjalor elektronik i oxford-it nga anglisht ne shqip nqs ndonjeri e ka ose e di ku mund ta shkarkojme do te ishte nje gje e vlefshme.
    Kurse persa i perket termave ketu ne tirane ka dale nje fjalor teknik per termat informatike por mesa e pashe ishte me shume nje inisiative personale sesa nje fjalor i miratuar nga "te ndriturit tane ", te me falin, ata te akademise se shkencave qe mesa duket mosha i le me shume ne gjume sesa ne pune pasi nuk kane marre akoma mundimin per nje gje te tille ose te pakten deri me sot nuk kam pare nje lajmerim per nje projekt te tille.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Softuere programimi pėr fėmijė
    Nga life_blue_body nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 11:42
  2. GNOME 2.12 LiveCD
    Nga lor nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-09-2005, 18:37
  3. LiveCD pėr riparimin e sistemit
    Nga qoska nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-09-2005, 10:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •