C'te ka bere te me besh kete pyetje? Jam shqiptare, e lindur dhe e rritur ne Shqiperi.Postuar më parë nga liveintwoplaces
C'te ka bere te me besh kete pyetje? Jam shqiptare, e lindur dhe e rritur ne Shqiperi.Postuar më parë nga liveintwoplaces
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Më fal por pashë në profilin tënd që ke vënë një emër të huaj dhe thashë se mos je e huaj.Postuar më parë nga Mary.Poppins
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Emri qe kam vene eshte, nese e ke pare filmin "Gone with the wind", emri i aktores ne rolin kryesor. Eshte nga filmat e mi te preferuar dhe nga rolet me te realizuar te kinemase. Mendova mos kishte ndonje problem me shqipen ose anglishten?!Postuar më parë nga liveintwoplaces
![]()
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Filmin e kam parë por emrin e aktores nuk e dija, kështu që e bëra një gafë.![]()
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Sinqeriteti nuk eshte gafe, keshtu qe mos ki merak fare!Postuar më parë nga liveintwoplaces
![]()
Persa i perket temes, Freethinker, nje pyetje per ty. Nese dikush nuk ka kredo, ose dicka themelore per jeten, besimin, atehere si i nderton marredheniet ky njeri? Ku e mbeshtet ti marredhenien me Krishtin nese nuk ke nje kredo, nje "dogme", nje "doktrine", nje "filozofi", nje themel per marredhenien tende? Madje thua qe Kisha Adventiste nuk ka kredo. Vete emri Adventist, eshte nje fare kredoje? A mund te thuash ndryshe?
"Creed" = "Besim". Nese nuk ke "creed" atehere c'mund te kesh?
Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 16-05-2005 më 18:30
Ok!
Mbase jam keqkuptuar!
Kur e kam llafin qe nuk kam nje 'kredo' kjo nuk do te thote se nuk kam nje besim te formuluar, por ajo cfare doja te theksoja eshte qe ne te jemi te hapur ndaj se vertetes. Farisenjte ne kredon e tyre, ose me mire te perdor terimin teologjine e tyre, nuk mund ta konceptonin dot nje Mesi qe do te vuante dhe do te vdiste. Duke vleresuar me shume kredon e tyre sesa mesimet e Krishtit ata bene nje gabim fatal.
Gjithashtu ne qofte se ne mendojme se nuk ka vend per te korrigjuar apo ndryshuar 'teologjine' tone, aty ku e verteta eshte fare e qarte, por jemi fanatik dhe konservatore ndaj 'kredos' tone te vjeter, atehere bejme te njejtin gabim si farisenjte!
Farisenjte e kishin ne rregull kredon, traditen kishin gabim. Edhe ketu ne kete teme behet fjale per "traditen" dhe jo per "kredon"Postuar më parë nga freethinker
Krijoni Kontakt