Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 139
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Albo
    A do te pyesnin spikerat e televizioneve te huaja nese ky akt ka lidhje me ndonje organizate terroriste si Al-Qaeda nese ata qe ishin ne autobuz nuk do te kishin shqiptare dhe nese nuk do te njihej boterisht qe Shqiperia eshte nje shtet me popullsi muslimane?
    O Zot si s'kam nje pale mend teper,
    t'ia jap atyre qe dot s'mendojne.

O Albo, po ça thu more?
    Ç'me duhet mu se ç'pyetje do benin ata nese ne nuk do ishim muslimane? Ç'me duhet mu se ça ka ndodhe me 11 shtator? Ç'me duhet mu se ça do me thane terrorizem. Une jam shiptar, musliman. Une dhe 70 % e Shqiperise.
    Vij prej nje populli te varfen, prej nje populli me halle, e sikur te mos mjaftonte kjo munohen me na fute edhe epitete qe nuk i kemi pase dhe nuk i kemi.
    Te kesh turp!
    Ne vend qe te revoltohesh nga menyra se si na e neperkembin kombin ca gazetare palaço (ne ekte rast te CNN-it), vjen e me del me teorira se problemi jone eshte se jemi muslimane.

Ajo qe u be ishte nje broçkull krejt lokale, krejt diletante, e bere prej dy personave te cilet nuk mund t'ua dime plotesisht motivet, por qe jemi te sigurte qe nuk jane fetare . Eshte idiotllek te mundohesh te beh lidhje me "mentalitete arabe" e me fene ne kete ngjarje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga [xeni] : 18-12-2004 më 13:37

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Po më çudisin, shumë poste këtu, të cilat e trajtojnë ngjarjen të lidhur me probleme TEPËR anësore nga vetë ndodhia.
    Po të nisemi me llogjikën se:
    Neve i bëjmë vetë FIGURACIONIN vehtes tonë,..... do ishte tepër absurde.
    Ata dy këlyshë, bënë diçka dhe ishin të udhëzuar për këtë, nga të gjitha çfarë shikojmë dhe po dëgjojmë pas "dorëzimit" të tyre.
    Analizoni vehten në rast se do kishit bërë të njëjtën që bënë ata!!
    Do DORËZOHESHIT pa asnjë kusht dhe si MINJ??!!
    Besoj se JO.
    Përsa i përket "ndotjes" së figurës së shqiptarëve në botë, mos harrojmë se të tilla raste si ky i fundit, ndodhin në çdo vend të botës , madje shumë më të rënda dhe më të dhimbshme.
    Shqiptarët nuk SHPIKËN rrëmbimet e autobuzave, por i kopjuan nga të tjerët së bashku me shumë dukuri të tjera, qoftë pozitive qoftë negative.
    Çfarë mund të themi për amerikanët, që një person 2 vjet më parë në Washington, vrau i fshehur disa të tjerë??
    Duhet të themi se amerikanët janë terroristë, apo po i nxijnë imazhin popullit të tyre, pa përmendur dhunën nga minorenët nëpër shkolla të ndryshme??!!.
    Këto mentalitete vetëm në Greqi mund ti gjesh.
    Ana tjetër e medaljes, është diskriminimi i emigrantëve shqiptarë në Greqi, nga këto probleme.
    E pra në 11 shtator, Amerika pësoi një genocid me plot kuptimin e fjalës dhe sipas llogjikës greke, duhet të merrte zvarrë të gjithë arabët që punojnë këtu??!!
    Kjo gjë varet nga kultura e një kombi dhe nga përparimi i tij.
    Në botë fjala KSENOFOBI lexohet dhe thuhet e tillë, nga shumë vende.
    E pra kjo fjalë është greke dhe që nga lashtësia e saj.
    Grekët gjatë gjithë kohës kanë hapur probleme dhe kanë jetuar Efialtes (ëndrra të këqia) për të tjerët.
    Mos u mërzisni miq, nuk përbëjnë IMAZH të një populli disa persona spontanë për raste spontane.
    Të gjithë kanë probleme, por ne je shtojmë dhe ja rëndojmë vehtes , duke menduar se vetëm ne kemi të tilla dhe aq më pak të nisur në bazë FETARE.

Citim Postuar më parë nga sh.hasanaj
    O Zot si s'kam nje pale mend teper,
    t'ia jap atyre qe dot s'mendojne.

O Albo, po ça thu more?
    Ç'me duhet mu se ç'pyetje do benin ata nese ne nuk do ishim muslimane? Ç'me duhet mu se ça ka ndodhe me 11 shtator? Ç'me duhet mu se ça do me thane terrorizem. Une jam shiptar, musliman. Une dhe 70 % e Shqiperise.
    Vij prej nje populli te varfen, prej nje populli me halle, e sikur te mos mjaftonte kjo munohen me na fute edhe epitete qe nuk i kemi pase dhe nuk i kemi.
    Te kesh turp!
    Ne vend qe te revoltohesh nga menyra se si na e neperkembin kombin ca gazetare palaço (ne ekte rast te CNN-it), vjen e me del me teorira se problemi jone eshte se jemi muslimane.

Ajo qe u be ishte nje broçkull krejt lokale, krejt diletante, e bere prej dy personave te cilet nuk mund t'ua dime plotesisht motivet, por qe jemi te sigurte qe nuk jane fetare . Eshte idiotllek te mundohesh te beh lidhje me "mentalitete arabe" e me fene ne kete ngjarje.
    Hasanaj përshëndetje.

Nuk i di debatet tuaja të mëparshëm midis Albos e teje , por di të them që me çfarë Albo ka shprehur këtu ka plot të drejtë në lidhje me aktin e ndodhur.
    Asnjë nuk pyet ishin apo jo të paguar ata dy njerëz në politikën e mediat botërore. Ndoshta ndonjë ditë kur e vërteta të zbardhet mund të shkruhet nëpër libra historish që kështu e ashtu ka qenë realisht e vërteta por momentalisht asnjë nuk do t'ia dijë që ajo ishte broçkull. Dhe të gjithë e lidhin me terrorrizëm në ngjarje të tillë sepse edhe hyn në grupin e terrorrizmit një veprim i tillë, por edhe ne njihemi si vend myslyman. Problemi nuk është pse jemi apo jo myslyman,dhe a jemi myslyman të pastër por ja që ca grupe njerëzish të shpërndarë andej këndej në botë të vetëquajtur myslyman e kanë përlyer këtë emër me aktet terrorriste e fatkeqësisht popujt e thjesht myslyman i vuajnë pasojat. Unë kështu e kuptoj çfarë është shprehur më poshtë.

C'lidhje ka kjo qe ndodhi me luften kunder terrorizmin apo fene?

Gjithe bota i ktheu syte nga autobuzi sepse marrja peng e nje autobuzi eshte nje "akt terrorist" i ngjashem me marrien peng te nje avioni, apo marrien peng te nje treni. Pas 11 shtatorit, gjithe bota e lire eshte e ndjeshme ne maksimum ndaj lajmeve te tilla dhe kjo eshte e vertete jo vetem ne Greqi po kudo ne bote ndodhte.

A do te pyesnin spikerat e televizioneve te huaja nese ky akt ka lidhje me ndonje organizate terroriste si Al-Qaeda nese ata qe ishin ne autobuz nuk do te kishin shqiptare dhe nese nuk do te njihej boterisht qe Shqiperia eshte nje shtet me popullsi muslimane? A do te behej aq buje nese 2 franceze apo 2 greke do te benin nje gje te tille? Sigurisht qe jo. Dhe nese ti nuk e shikon apo kupton kete, ky eshte problemi yt jo i botes. Me faj mos bej boten e lire, bej ata qe e sulmuan boten e lire duke implikuar edhe fene islame ne mes ne 11 shtator 2001.

Sic e thashe me lart, cdo veprim ka edhe nje kunderveprim.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 18-12-2004 më 15:07

autobuzi i nisur nga rafina ka ndaluar ne stacionin e dyte , qe eshte perballe nje diskoje , ne te hipin te dy shqiptaret qe ne fillim zihen me njeri tjeterin duke u goditur me grushta .ne rrugen maratonos, ata kane hapur nje thes te zi dhe kan nxjerr dy arme , nje cifte dhe nje pistolete, qellojne ne tavanin e autobuzit dhe shoferi iken , pengjet thone se ata u sollen shume mire dhe se i kuptuan se ishin shqiptare, se ku e ku ja fusnin dhe shqip me njeri-tjetrin, biles per nje moment u zune prap kur njeri qe qellonte me shume me arme i tha tjetrit qe ishte me i komunikueshem dhe bisedonte dhe u shperndante kruasan dhe cokollata pengjeve; po , si gjithmone ti behesh i mire ,dhe mua me duhet te jem i keqi.
    pasi ne autobuz ishte dhe nje grua nga ukraina , ajo e kuptoi se nuk jane rus sepse ju foli dhe ata nuk dinin t'u pergjigjeshin, ata i thane ne greqisht se ti do te jesh pengja e fundit , nqs lirohen , per nje moment, fillon te kendoje nje kenge mallakastriote dhe duke qelluar ne tavan , ndekohe qe po rrezikohej te merrte flake autobuzi , nga djegja e kalorifereve
    keshtu mbaroi historia e dy trimave qe dolen te qete sikur po dilnin nga shtepia tyre , prej autobuzit ,
    kjo ishte historia me pak fjale , ashtu sic e pashe drejtperdrejte ne tv dhe me pas ato qe thane vete pengjet, me pak fjale ata ishin ne disko , pine , noi shishe wiski dhe thane , a s;po ja fusim dhe i rrembim dhe e bejm tamam!!
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi
    Hasanaj përshëndetje.

Nuk i di debatet tuaja të mëparshëm midis Albos e teje , por di të them që me çfarë Albo ka shprehur këtu ka plot të drejtë në lidhje me aktin e ndodhur.
    Asnjë nuk pyet ishin apo jo të paguar ata dy njerëz në politikën e mediat botërore. Ndoshta ndonjë ditë kur e vërteta të zbardhet mund të shkruhet nëpër libra historish që kështu e ashtu ka qenë realisht e vërteta por momentalisht asnjë nuk do t'ia dijë që ajo ishte broçkull. Dhe të gjithë e lidhin me terrorrizëm në ngjarje të tillë sepse edhe hyn në grupin e terrorrizmit një veprim i tillë, por edhe ne njihemi si vend myslyman. Problemi nuk është pse jemi apo jo myslyman,dhe a jemi myslyman të pastër por ja që ca grupe njerëzish të shpërndarë andej këndej në botë të vetëquajtur myslyman e kanë përlyer këtë emër me aktet terrorriste e fatkeqësisht popujt e thjesht myslyman i vuajnë pasojat. Unë kështu e kuptoj çfarë është shprehur më poshtë.

Pershendetje Elna,

Problemi eshte se e gjithe bota po mundohet te krijoje nje ide qe çdo njeri musliman eshte potencial per terrorizem. Dhe kete mundohen te bejne kanalet si CNN etj. Ajo qe mua me shqeteson eshte fakti qe ka edhe midis shqiptareve qe i bashkengjiten kesaj fushate.

Te bej nje pyetje: Bota qe e dika mire qe neve jemi vend musliman, a nuk e di qe ne si popull nuk kemi qene ndonjehere te ndjeshem karshi fese kshu si popull dhe qe nuk bejme ksi broçkullash ne emer te fese?

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

.

Albo thote:

3. Mos beni me faj boten, beni me faj kriminelet shqiptar

Bota nuk e njeh Shqiperine apo Greqine sic mund ta njihni ju. Bota njeh 11 shtatorin 2001 dhe qe nga ajo dite vemendja dhe sensibiliteti i botes per akte terroriste eshte rritur tej mase ndjeshem. Nese nje krim i tille do te ndodhte ne Gjermani apo France nga 2 franceze, kjo nuk do te raportohej ashtu sic u raportua ky lajm. Por fakti qe Shqiperia eshte i vetmi shtet musliman ne Evrope, na rendon ne shqiptareve me shume se pjesa tjeter e botes. Per kete duhet te falenderojme terrorizmin islamik te Bin Laden e kompani qe me veprat e tyre i kane bere emer te keq te gjithe popujve muslimane ne bote.

Mos na jep leksion se cfare njeh bota ketu. Kush eshte bota ? Bota eshte korruptimi. 11 Shtatorin nuk e njeh bota por e njeh Amerika, dhe Amerika njeh dhe Bushin dhe njeh dhe luften ne Irak qe u vrane me mijra njerez e ushtaret e shkrete duke perfshire ketu dhe Shqiptarin e sapovrare. Po te jete ajo bota jote aq shume per mirembajtjen dhe stabilitetin e njerezimit nuk shkonte me marr vaj ne irak por kapte Osamen me pare e pastaj Bushi shkonte me marr vajin e Sadamit.
    Sa per dijenine tende familja e Bushit ka lidhje te drejteperdrejta me familjen e Osames dhe u detyrua qe mbrenda nates qe ndodhi terrori ti dergonte gjithe pjesetaret e familjes se Osames jashte territorit Amerikan, qe as sot nuk dihet se pse nuk u moren ne pyetje se ma mire se e njeh nena e vet djalin e tij nuk e njeh njeri ne bote.
    E fundit eshte se bota eshte komplekse qe as une e as ti nuk e kuptojme ku korrupsioni, dhe mosbarazia sundon. Kjo gje ndodhi dhe ne Greqi me Shqiptaret, ishte thjeshte nje loje e grekeve. I thone nje fjale: Kur ke se me cfare te kapesh zjarrin nuk do perdoresh doren, dhe ajo dicka ishin keto shqiptaret qe i futi greku ne loje.
    Nuk e di pse diskutojme kur policet greke vrane Shqiptarin 20 vjec vetem se pse po festonte fitoren, ku e tregojne se cfare rracizmi kane ndaj popullit shqiptar. Dhe ata nuk do te paguajne nja dy Shqiptare qe te krijojne nje opinion te ketij lloji ne gjithe boten ?
    Ky akt nuk ishte per te acaruar gjendjen e shqiptareve ne Greqi, por thjeshte per Greket qe ti tregonin botes se kush jane Shqiptaret ! Ishte nje hakmarrje ndaj imazhit te keq qe krijuan me vrarjen e Shqiptarit 20 vjecar qe u perhap ne bote anembane.
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Populli o tamam si delet -bageti- be be baaaa!
    Cfare te degjojne neper lajme, e besojne, ashtu sic e degjojne dhe sic shfaqet ne TV.
    Eshte e vertete qe ishin dy shqipo (qe per nje pal dokumenta apo lemoshe peshtyne qumeshtin e nenes, gjakun e nderin e flamurit tone) por a i keni bere pyetjen ndonjehere vetes: C'fshihet pas ketij lajmi qe c'nderoi serisht Shqiperine ne syte e opinionit boteror ?!

Greku eshte grek mer jahu...eshte Odise! Vrane dy zogj me kete gur qe hodhen kesaj here!
    E pra pa u zgjat shume, po dalim ne skenarin e vertete qe greket krijuan per te arritur ate qe deshen:

Gjate zhvillimit te Lojrave Olimpike, shteti grek kerkoi me ngulm (dhe ja arriti) te marre 1BILION EURO per te permiresuar forcat e rendit ne menyre qe olimpiada te zhvillohej pa trazira. E tere bota u ankua per kete shume te pa-pare qe greket 'thithen' me dinakeri. Te pakten ketu ne Angli i kam degjuar shpeshhere neper lajme te kritikojne greket per shumen kolosale qe morren vetem per policine. Si t'ja benin greket per ta justifikuar ate akt?! Do duhej nje justifikim pra. Normalisht qe gjate zhvillimit te olimpiades nuk u interesonte te kishin trazira, keshtu qe e lane filmin per me vone. Kujt t'ja rrasim ? ...shqipove! Pse ? Sepse per shqiptaret nuk eshte ndonje gje e re grabitja, sepse keshtu tregojme edhe sesa shume jane permiresuar forcat e rendit, sepse duhet t'i nxjerrim sa me 'derra' fqinjet tane shqipo, ne menyre qe opinioni boteror ti denoje, nami te na shtohet per barbonj dhe ato vrasje qe ndodhen pas ndeshjes me Greqine te kene si shkak genin tone halabak dhe kriminel.

Ata rob ishin te pagum nga qeveria greke! Pike!
    Kjo ishte nje nga pislliqet e zakonta...

Lajmet po i degjoja live ne Sky, ne oren 05:00 para se te nisesha ne nje pune. Kam lut Zotin te mos degjoja qe jane shqipo! ...bah, nuk kishte gje te pershkruante terrbimin tim ne ato momente kur transmetuesja tha: Is believed to be albanians! ...pttuuuj

Brravo Greku...ja arrijne qellimit perhere. Normal, se ka sa te duash ne shtetin fqinj.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga kalemi
    Ore pipiruqer! Pse lini boten tu tregoje se cilet jeni e perse nuk i rrefeni ju se cilet jeni? Perdite, kudo, ne pune, shkolle, rruge, biseda, me kulture e integritet. Pse i hani keto patate more pipiruqer? Autobuz eshte rrembyer vetem njehere nga shqipetaret, radhen e pare kur e vodhen, mashtruan dhe keqtrajtuan ne burg Flamurin e shkrete sa nuk e donte me jeten. Ne fund fare ua dhane kasapeve shqiptare ta therrnin terroristin em duart e tyre, terroristin qe e krijuan vete. Dhe ky ishte rasti i vetem.
    I dyti, 1-2 muaj me pas ishte farse koke e kembe i organizuar nga vete organet kompetente greke per t'u mbyllur gojen kritikave te medha qe mori ministria greke e rendit ne perballimin e situates se pare, situate ne te cilen sipas kritikave u tregua mjaft e dobet dhe ia la krejt ceshtjen ne dore pales shqiptare. Keshtu pra shume pak muaj me vone inskenohet i njejti skenar per te treguar eficencen e policise greke tashme. As macen nuk genjyen dot e jo me spektatoret.

Ky i treti eshte inskenim ende me i qelbur. Koincidence e madhe qe ndodhi pikerisht nje dite para se te nisej kryeministri grek per tu takuar atje me baballare te tjere kombesh e kushedi c'vendosej. Kushedi per cfare do i jape shkak te flase Karamanlisit atje me baballaret e tjere te kombeve. Pasojat e kesaj ngjarje rendojne direkt mbi vendimmarrjen e statusit te Kosoves dhe situates politike. Keta hale po mundohen te krijojne nje stereotip shqiptari qe tua servirin mediave te huaja sa here qe tu nevojitet. Me kete inskenim gjithashtu greket i thone dhe SUS-in e radhes shqiptareve mjerane qe punonne atje. Me kete inskenim gjithashtu justifikojne edhe qindra miljone euro qe i volen evropes ne logjistike dhe trainim antiterrorist me rastin e olimpiades. e plot e plot te tjera...

S'kam ku tua mbaj o pipiruqa qe lini boten tu tregoje kush jeni.
    Majen e kalemit qe ke shkruar e ke me nacionaliste se cduhet.
    Namin, me mire tu nxirrnin syte e nxorrem vete,ose me mire na e nxorren alabaket qe ti u dalke per krah.
    E di ti o trim,sesi u priten shqiptaret e pare ne Greqi.
    Po bemat e shkruara brenda ne shtepi te tjerve.Po perdhunimet,vrasjet,vjedhjet.
    Apo mire u beme se greket jane racista dhe dinake,me nje fjale te keqinj.
    1000 here te keqinj greket,1000 te keqinj edhe ne.
    Dhe leri keto brockkullat,e trillet se rrembimi i aytobuzeve ishin farsa,se me kete lloj kalemi qe shkruan keto skenare do te kete zili vete Holliwoodi.
    Dhe nese justifikon veprimin e Flamurit,qe u mashtrua dhe u keqtrajtua ne burg,le te dilte e vinte nje bombe tek Parlamenti grek,jo te rrembente njerez te pafajshem , dhe qe skishin asnje lidhje,me historite e tij.
    Qe ti veme gjerat ne vend,jo sic na do rradakja mbushur me nacionalizem,te semure.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 19-12-2004 më 12:53
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

WhAtEvEr Maska e SR4Life
    Anëtarësuar
    18-02-2003
    Vendndodhja
    Myrtle Beach S. Carolina
    Postime
    33
    Problemi nuk eshte te feja fare se ne nje ****** jemi te gjithe, 2 langaraq qe shikoj filma hollivudi edhe kujton se jane te vertete, edhe greket i ekzagjerojne cik gjerat , fundi i keasj eshte qe nuk eshte mire te bejme gjera te tilla nuk jemi njofur ne si shqiptar per gjera te tilla
    Smiling Faces, Beautiful Places

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,063

vazhdojme trasmetimin e lajmeve

Ngjarja e Greqise ka shume gjera te
    dyshimta dhe te pasqarueshme. Si edhe shume koincidenca. Kesaj rradhe
    dinakeria greke eshte cfaqur ne gjendjen me te mjerueshme.

1. Cdo vit, ne Dhjetor, qindra mijera shqiptare marrin rrugen e kthimit
    ne
    Shqiperi per te festuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri. Me miliona
    dollare te
    fituara nga emigrantet shqiptare kthehen ne Shqiperi dhe nuk shpenzohen
    ne
    Greqi.
    2. Cdo vit, Greket kane shkaktuar nga nje incident, pergjithesisht ne
    kufi,
    per ta sabotuar kete kthim. Prej mese dhjete vjetesh eshte bere e qarte
    qe
    Grekeve nuk iu pelqen kjo gje.
    3. Cdo vit, greket jane kritikuar nga BE dhe nga organizatat ne
    mbrojtje te
    te drejtave te njeriut per sjelljet ndaj emigranteve shqiptare qe kane
    qene
    per pushime ne vendin e tyre. Kete vit duhej gjetur nje zgjidhje e re.
    4. te nesermen e incidentit diskutohej pranimi i Turqise
    ne
    BE. Arsyetimi i saj qendron plotesisht. Incidenti i leverdiste Greqise,
    qofte edhe per te ulur nivelin e pjesmarrjes ne diskutim.
    5. Nje jave perpara incidentit Ministri i Jashtem rus ndalet ne nje
    vizite
    ne Tirane. Nder te tjera, ai permend se Turqia (1) dhe Greqia (2) jane
    vende
    qe i interesojne Rusise per zhvillimin e turizmit. (Kujtoni Hasani -
    Avioni
    per ne Rusi). Turqia - nje. Greqia - dy? Nga Ruset?!
    6. Asnje shqiptari nuk do t'i shkonte ndermend te rrembente avion per
    te
    shkuar ne Rusi. Asnje shqiptar nuk ka enderr te shkoje ne Rusi. Kerkesa
    nuk
    ka pike kuptimi.
    7. Te zesh nje autobuz peng dhe te kerkosh nje mjet per te shkuar ne
    aeroport eshte idiotizem. Mjetin e ke ne dore - autobuzin qe ke zene
    peng.
    Merre dhe shko ne aeroport.
    8. Kerkimi i parave ishte idiotizem edhe me i madh. Kerkesa erdhi pas
    disa
    oresh dhe nuk ishte aspak bindese.
    9. Leshimi i pengjeve ishte fare i pakuptueshem. Te pakten per sigurine
    e
    tyre, pengmarresit nuk mund t'i leshonin te gjithe pengjet dhe te
    dorezonin
    edhe armet pa dale nga autobuzi.
    10. Qeveria greke ben thirrje per "tolerance" nderkohe qe populli grek
    ngre
    zerin per spastrime te Greqise nga te huajt.
    E te tjera, e te tjera, e te tjera.
    Ndoshta ka edhe shume pika te tjera te paqarta. E vetmja pike e qarte
    eshte
    qe Greket kete rradhe kane luajtur shume dobet, shume trashe.

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rrëmbehet aeroplan i linjës ajrore turke
    Nga vagabondo_nyc në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 14-10-2006, 21:38
  2. Rrëmbehet një ish-ushtar i UÇK-së, kërcënohet me vdekje
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-08-2005, 08:54
  3. Autobuz U Rrembye Sot Ne Greqi
    Nga MISTREC_BERATI në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 22:38
  4. Duke pritur autobuzin
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-10-2004, 16:01
  5. Prape Me Policin E Kemi
    Nga ardit në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 28-10-2002, 15:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •