Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 139
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Nuk mund te justifikosh arsyen e tyre si pshm te thuash "meqe se kan bere ndonjehere :P" por kur shqiptaret e tjere e kan provuar dhe jan vrare, se di si kan guxim te bejn te njejten gje...ku dihet mbase ngaqe merreshin me droga etje e dinin qe skishin zgjidhje tjeter

meqe njerin e njioh nga afer mund te shkoj ta shoh dhe ne burg dhe ti jap cigare te ngushellohet ;
    lol, jepi droge me mire se ngushellohet me mire :-)
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 16-12-2004 më 16:26
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    Nuk mund te justifikosh arsyen e tyre si pshm te thuash "meqe se kan bere ndonjehere :P" por kur shqiptaret e tjere e kan provuar dhe jan vrare, se di si kan guxim te bejn te njejten gje...ku dihet mbase ngaqe merreshin me droga etje e dinin qe skishin zgjidhje tjeter

lol, jepi droge me mire se ngushellohet me mire :-)
    shih gti cupe ;

nese une vete do beja dicka te tille , atere duhet ta beja ashtu sic duhet ; e1 te kisha mare nje doze te mire lekesh dhe te shpetoja burgun ose te kisha vra nje duxine me pilica greke [jo lopengj] ;

sa per drogen nuk ua jap dote se nuk kam as per vete

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

mbase cdo gje ishte nje provokacion :

Nuk e di, e lexova rrjedhojen e ngjarjes aq here dhe cdo gje dukej absurde. Dy pengemarresit edhe kur shtinin ne ajer paralajmeronin pengjet "mos u trembni se tani do shtijme", "canten bombe" e kishin mbushur me kurasane, uje, cokollata etj. te cilat ja ndane pengjeve. Nuk dinin se c'donin. Konkluzionet jane tre : 1) pengemarresit ishin "kriminel shpirtemire", 2) ishin psikopate qe e benin punen e tyre me organizim (sidomos menyren sesi silleshin me pengjet dhe menyren sesi i lironin) dhe 3) mbase ata i kishte paguar dikush dhe i kishte informuar aq mire sesi mund te merrnin peng nje autobuz, te benin buje ne te gjithe boten- ne nje kohe kur pritej te behej Sinodi i BE ne Bruksel sidhe ne nje kohe ku Shqiptaret kishin shenuar "rekord" per faktin se nuk referoheshin me krime nga keta ne tv-te greke- dhe si mund te dilnin edhe te gjalle nga autobuzi.

Sahere qe ti kem lexuar ngjarjet vetem keto konkluzione munda te nxjerre, ju mund te besoni cfare te doni!

Saper imazhin e keq qe kane Greket per Shqiptaret, faj shume te madh kemi vet. Policia greke dhe stallat me arat e Thesalise jane te vetmet vende ku bashkeatdhetaret tane njihen si Shqiptare. Ne vendet e tjera te gjithe fshihemi pas ndonje genjeshtre, keshtu kur bejme gjera te mira na njohin si Greker ose dicka tjeter kurse si Shqiptare na njohin kur i mjelim lopen, i punojme aren ose i vjedhim shtepine. Ky rasti i autobuzit nuk duhet te sherbeje ne asnje menyre si pretekst per te krijuar nje ide genjeshter reth dinjitetit tone kombetar perkundrazi ka ardhur koha ti tregojme Grekerve se Sqhiptaret jane studentet me te mire (jo "Voriopiriotet"), jane shoket e tyre qe i shohin perdite dhe nuk e dine se nga vijne, jane njerez me talente, interesa, zgjuaresi etj. Pra nese ata na akuzojne neve dhe na ndajne ne Shqiptare te keqinje dhe "Vorioepiriote" te mire me genjeshtrat tona neve behemi vetem bashkefajtore te tyre!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Hassan Mavria dhe miku i tij i nguzhte Zenuni, me sa duket e kishin cuar trurin e tyre per pushime ne Tranoshishte, para se ti hypnin atij autobuzi. Kerkesa? 1 miljone Euro. Po ku te con mushka mor Hasan Qafethyeri, 1 miljon i ndare me dysh eshte 500 mije. Me 500 mije as 30 lope te formosh fermen private, nuk blen dot. Le pastaj makineria qe do i mjeli apo stalla per ti futur koken. Ca do besh pastaj do maresh peng dhe 1 autobuz tjeter. Une them, qe Greket e kuptuan qe keta matufet ishin Shqiptare qe kur kerkuan 1 miljon Euro. 1 miljon? Nuk thane as 15 te pakten, po 1? (me vjen parasysh skena e Pallatit 176 kur ngre ate gishtin tregues dhe thote me ze te mekur: Vetem nje mo? ) Eh Hasan sosuri ku te coi mushka, kishte mare dhe buke me djathe ne cante te ushqente pengjet. Zbriti dhe nja 100 euro qe i harxhove per pengjet, e c'te mbeti ne xhep mor Hasan ziu.
    E parafytyroj skenen ku te dy keta qafeleshat pasi kane mare autobuzin bisedojne me njeri tjetrin:
    Hasani:- Po tani?
    Zenuni: - Ku di une, une kaq kisha planifikuar sa ta mernim peng?
    Hasani:- Hec hip ke timoni dhe nisu per Kapshtice.
    Zenuni: - Ku di une mo mavri te ngas maqine.
    Hasani: - E bela qe na zuri, ....pa shi se na rrethoi policia.
    Zenuni: - hasano, kap pare te nje film me Cak Norisin, kur i moren peng kerkuan ca para.
    Hasani:- Poooo ca mendimi.....gjenial je hajde u kerkojme ca leke.....po sa leke?
    Zenuni:- Di gje une po tu kerkojme ndonje shifer astronomike, qe te dukemi si profesioniste.
    Hasani:- 2 miljone Dhrami
    Zenuni: - Nuk ka em dhrami po Euro.
    Hasani: - Ca flet mor ti, po ai myt pronari akoma me paguan me dhrami. Ah te hengert mortja more Andreas........ Do ja nxjer inatin ketij pengut ketu qe eshte me zemer. do e vras fare do e coj per lesh.
    Zenuni:- Mbahu Hasan.
    Hasani: - Do e vras
    Zenuni: - Mbahu se je goxha burre. Shiko une them tu kerkojme 1 miljarde
    Hasani:- Jo jo me shume me shume 1 miljon them une
    Zenuni:- Ok aq e leme.
    Hasani:- E zgjidhem dhe kete muhabet, tani hajde ushqejme keta pengjet se gjyna, mbeten pa buke.......

Nga fundi i autobuzit degjohet zeri i trashe i Zenunit: - Kalloqipera....to fagjito ine etimo........
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

R2T, me shkrive se qeshuri.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku
    Nuk e di, e lexova rrjedhojen e ngjarjes aq here dhe cdo gje dukej absurde. Dy pengemarresit edhe kur shtinin ne ajer paralajmeronin pengjet "mos u trembni se tani do shtijme", "canten bombe" e kishin mbushur me kurasane, uje, cokollata etj. te cilat ja ndane pengjeve. Nuk dinin se c'donin. Konkluzionet jane tre : 1) pengemarresit ishin "kriminel shpirtemire", 2) ishin psikopate qe e benin punen e tyre me organizim (sidomos menyren sesi silleshin me pengjet dhe menyren sesi i lironin) dhe 3) mbase ata i kishte paguar dikush dhe i kishte informuar aq mire sesi mund te merrnin peng nje autobuz, te benin buje ne te gjithe boten- ne nje kohe kur pritej te behej Sinodi i BE ne Bruksel sidhe ne nje kohe ku Shqiptaret kishin shenuar "rekord" per faktin se nuk referoheshin me krime nga keta ne tv-te greke- dhe si mund te dilnin edhe te gjalle nga autobuzi.

Sahere qe ti kem lexuar ngjarjet vetem keto konkluzione munda te nxjerre, ju mund te besoni cfare te doni!

Saper imazhin e keq qe kane Greket per Shqiptaret, faj shume te madh kemi vet. Policia greke dhe stallat me arat e Thesalise jane te vetmet vende ku bashkeatdhetaret tane njihen si Shqiptare. Ne vendet e tjera te gjithe fshihemi pas ndonje genjeshtre, keshtu kur bejme gjera te mira na njohin si Greker ose dicka tjeter kurse si Shqiptare na njohin kur i mjelim lopen, i punojme aren ose i vjedhim shtepine. Ky rasti i autobuzit nuk duhet te sherbeje ne asnje menyre si pretekst per te krijuar nje ide genjeshter reth dinjitetit tone kombetar perkundrazi ka ardhur koha ti tregojme Grekerve se Sqhiptaret jane studentet me te mire (jo "Voriopiriotet"), jane shoket e tyre qe i shohin perdite dhe nuk e dine se nga vijne, jane njerez me talente, interesa, zgjuaresi etj. Pra nese ata na akuzojne neve dhe na ndajne ne Shqiptare te keqinje dhe "Vorioepiriote" te mire me genjeshtrat tona neve behemi vetem bashkefajtore te tyre!
    kur te zbres ne athine dua te te takoj ;

zotrote m ben si gazetar , si dedektiv , si komnutes , si konferencier e tjera ; per ca srudion zoteria juj ?

supozimet e tua dhe konkluzioni i ncjere nga shpirti ambicioz gazetaresko_policor nuk qendron dhe eshte pa baza ;

thjesht kemi te bejme me shqiptare qe presin si medites ne platin e fshatit

WhAtEvEr Maska e SR4Life
    Anëtarësuar
    18-02-2003
    Vendndodhja
    Myrtle Beach S. Carolina
    Postime
    33
    Njerez te till na hapin namin e keq idiota do ti thoshja fare jo ne greqi po lajmi u dha ne gjithe boten dhe ketu ne amerike ne cnn
    Smiling Faces, Beautiful Places

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Citim Postuar më parë nga tironci kuqezi
    ju i dini qe te gjitha. ne fillim thate qe 'jane sajime greke'...'ska mundesi te jene shqiptare...jane ruse, sajime raciste' kurse tani qe dolen shqiptare thoni qe 'eshte film, eshte kurth' e dokrra te tilla. ca jeni juve, hetues? prisni sa te dalin gjithe faktet ne drite pastaj flisni, mos u beni kot tellalle pazari qe shisni pallavra.
    Si të urdhërosh zotrote , Zoti prokuror.
    Lexoje përpara se çfarë kisha cituar dhe pastaj hidhu e na jep mend.

i/e regjistruar Maska e NUB
    Anëtarësuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    17
    Fatkeqsisht namin e keq e kemi pasur te hapur me kohe.....jo se dua tjua mohoj kontributin ketyre 2 "trimave" ne mirembajtjen e namit per keq, por tjere "trima" jua kane pa hapur rrugen ketyre te fundit, dhe sic e shoh une te tjere do shkoje ne te njejtat hapa.Megjithate ju jap zemer gjithe Shqiptareve qe ndodhen anembane botes qe te mos i humbni shpresat dhe krenarine qe keni per vendin tuaj, perkundrazi, nje gje e tille negative le te behet nje frymezim qe te punoni ne rindertimin e nje imazhi me pozitiv dhe me te denje te Shqiperise dhe shqiptareve.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
    Para disa vitesh (numuri nuk më kujtohet) pati një rast të tillë me një djalë nga Fieri. Ky ishte rasti i dytë i rrëmbimit të autobuzit me pasagjerë, pas shqiptarit që e eleminoi policia e Elbasanit në Qaf-Krrabë.
    Shqiptarët në Greqi, besoj e kujtojnë akoma rastin e fierakut, të cilin e vrau poilicia greke pas rreth 30 orësh pagjumësie.
    Flitej jo pak dhe shqiptarët nuk e besonin që ky ishte vërtet rrëmbim por besonin se kjo ishte një hile e asfalias greke. Kjo për disa arsye.

U qëllua në një largësi prej 25 metrash në ballë dhe sedilja e autobuzit pas fierakut nuk kishte pikë gjaku nga dalja e plumbit.

Fieraku hodhi bombën (granatën) që mbante për 25-28 orë me siguresë të hequr dhe bomba bëri një shpërthim si shashkë e jo si granatë ofensive.

Policia greke nuk lejoi asnjë gazetar për gjatë 30 orëve që të komunikonin me pengjet dhe me rrëmbyesin.

Për këto dhe shumë si këto fakte, shqiptarët nuk i besuan përrallës greke.

Edhe rasti për të cilin është hapur kjo temë, po ta shikoni me vëmëndje duket si lojë çiliminjsh dhe asgjë më shumë.

-Rrëmbyesit nuk dinë të drejtojnë një autobuz ,
    - duan ti çojnë në aeroport, duan të ikin në Moskë
    - dhe më së fundi duan të ikin me tren dhe me 1 milion euro me vehte.
    -Më së fundi këta trima u dorëzuan.!!!!!
    Përralla me mbret për ata që njohin psikologjinë e asfalias greke.

Këta këlyshë pa emër deri tani, janë bashkëpunëtorë me asfalian greke dhe janë përpunuar prej tyre duke ju afruar (shitur) lehtësira në vuajtjen e dënimit, pasi siç shihet ata janë të kundërligjshëm për armë dhe për drogë.
    Kushdo që e njeh Greqinë..... njeh dhe cinizmat, dinakërinë dhe pabesinë e tyre , SIDOMOS ndaj nesh.
    Ky është truck policor siç e bëri qeveria e Simitisit disa vite më parë.
    Policia greke u gjunjëzua prej rumunit Sorin Matei dhe Flamurit (rrëmbyesit të parë) kështu që disa muaj më vonë ju desh të "eleminonte" rrëmbyesin tjetër shqiptar.
    Përralla dhe vetëm përralla.

Grekëve diçka nuk po ju shkon si duan ata dhe shqipëterët po fitojnë territor. Mbase kërkesat e vazhdueshme të komunitetit ndërkombëtar për trajtimin më njerëzor të emigrantëve tanë në Greqi, ndoshta diçka më e papëlqyeshme akoma për grekët. Atyre ju duhet alibi për të mbajtur nën hyqëm shqiptarët.
    Më vjen keq për qindramijëra shqiptarët në Greqi. Do kenë sërisht probleme si me policinë, po ashtu edhe me vetë punëdhënësit e tyre (kjo jo në të gjitha rastet).
    Harram atyre bukëshkalëve që ju japin material grekëve, me veprimet e tyre.

Si duket skenarin e rexhisorit e nderruan pak qunat!

-Si behet se qe ne fillim greket te thone se DYSHOHET se ata jane shqiptare!?!
    -Pse ore,vetem shqipetaret jetokan atje?
    -Deshmitaret thone se ata nuk kane fol shqip ne autobus.Po edhe nese kane fol,ku e njihkan ata kete gjuhe?!Apo si i kontaktuan mediat jashte,qe ne oret e hershme te zenjes dhe te thone se jane SHQIPTARE?
    Madje,edhe qanta me esploziv u zhduk!!!
    Hmmm....................

Kam pershtypjen se u eshte planifikuar me e keqja,plumbi ne balle,dhe me kaq te perfundoj filmi dhe te buxhet duartrokitja ne salle.

Mirepo,,ata u dorezuan,nuk vrane aske...! ! !
    E tani?
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 17-12-2004 më 07:24

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rrëmbehet aeroplan i linjës ajrore turke
    Nga vagabondo_nyc në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 14-10-2006, 21:38
  2. Rrëmbehet një ish-ushtar i UÇK-së, kërcënohet me vdekje
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-08-2005, 08:54
  3. Autobuz U Rrembye Sot Ne Greqi
    Nga MISTREC_BERATI në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 22:38
  4. Duke pritur autobuzin
    Nga nitROSHI në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-10-2004, 16:01
  5. Prape Me Policin E Kemi
    Nga ardit në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 28-10-2002, 15:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •