Data 25/12/04 Po Afron. Krishtlindja eshte nje dite shume e madhe dhe e festuar, ne te gjith boten. Ju uroj te gjithve nga zemra gezuar festen dhe vetem fat dhe lumturi ne jete .
Zoti Ju Bekoftė
Gjith Te Mirat
Nga : FlorI
Data 25/12/04 Po Afron. Krishtlindja eshte nje dite shume e madhe dhe e festuar, ne te gjith boten. Ju uroj te gjithve nga zemra gezuar festen dhe vetem fat dhe lumturi ne jete .
Zoti Ju Bekoftė
Gjith Te Mirat
Nga : FlorI
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Flori : 10-12-2004 mė 17:02
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Edhe Une Meqe I Perkas Kesaj Feje I Uroj Te Gjithe Nga Zemra Jete Te Lumtur Dhe Pa Probleme.Gjithashtu I Uroj Aq Me Shume Besimtaret E Kesaj Feje![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
URIME KRISHTLINDJEN TE GJITHE BESIMTAREVE KATOLIK SHQIPTAR KUDO QE NDODHEN!
QE JEZUSI FEMI T'IU SJELLE PAQE, BEKIM DHE HIRE NE FAMILJEN TUAJ, NE SHOQERI, PUNE, SHKOLLE....
Per shume vjet Krishtlindjen,
sdb![]()
Gezuar krishlindjet te gjitheve
ZOTI per mu,per ty, per ate,per te gjith,mendon njesoj.pavarsisht nga (besimi)
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Dua ti uroj tė gjith shqiptarėve kudo qė jan, GEZUAR Krishlindjet. Zoti ju ndihmoft nė gjdo hap tė jetės tėnde. God bless all of you.
"Where there is love there is life." M. Gandhi
"Kind words can be short and easy to speak, but their echoes are truly endless." Mother Teresa
"If you judge people you have no time to love them." M. Teresa
Urime Krishtlindjet te gjithe te krishtereve!
Zoti ju bekofte
Me respekt,
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Megjithese, nuk para mendoj te hap tema te reja, vetem vij per te shpenzuar ate pak kohe te lire (30 min - 1 ore) qe me ka mbetur nga rutina ime, me duket se eshte vendi dhe momenti te uroj dhe te them dicka ne kete nen-forum.
Besimin duhet ta kesh ne shpirt, ta demonstrosh me gjithe zemer dhe ndershmeri perkundrejt individeve qe era i fryn nga udha juaj. Nuk eshte aspak e nevojshme te deklarosh mbare cfare beson, cfare eshte e drejte dhe e gabuar, por duhet te kerkosh udhen e drejte dhe rrefeja te tjereve, rrefeja gjakut tuaj, bashkemoshatareve tuaj, njerezve tuaj te dashur sepse kjo eshte UDHA dhe eshte vetem nje.
Per dy jave, te krishteret festojne Krishtlindjet, festen me te bukur te Vitit. Bashkohuni ti urojme njeri tjetrit "GEZUAR", dhe te kujtojme frytet e jetes qe Zoti ka sjelle mes nesh.
Nderime dhe respekte,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Afer-dita : 12-12-2004 mė 01:28
Festa qe me pelqen me shume, thanx dhe juve Gezuar Krishtelindjet.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Gezuar krishtlindjen te gjithe!!! Ju uroj fat dhe lumturi ne jete dhe iu plotesofshin te gjitha deshirat!!!!
Krijoni Kontakt