me kete qe shkruajte ti sigurisht .................... qe avash se mos te te bejne mod.hahahah:P
me kete qe shkruajte ti sigurisht .................... qe avash se mos te te bejne mod.hahahah:P
PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM
Jam ne moshen e duhur
frekuentues i rregullt per 3 vjet rradhazi.[*]Te jeni frekuentues te rregullt te forumit per nje periudhe +6 muajsh.
Me sa kam dhe do kem mundesi.[*]Te frekuentoni rregullisht nenforumin qe kerkoni te moderoni duke kontrubuar me artiktuj, shembuj, e opinionet tuaja
Patjeter[*]Te keni njohuri mbi lemine qe permbeledh nenforumi
Do ta studioj ne thellesi.[*]Te jeni familjarizuar me Rregullat e Forumit
As qe behet fjale qe po[*]Te jeni serioze dhe respektoni ato rregulla
Them se ne nje fare mase e kam fituar, uroj mos ta humb.[*]Te keni fituar respektin e anetareve tjere
As qe diskutohet kjo.[*]Te jeni te afte te komunikoni me anetaret e thjeshte dhe te zgjidhni probleme potencjale
Mezi pres te punoj me anetaret e tjere te stafit.[*]Te jeni kreativ, entuziast dhe te afte te punoni ne grup me anetaret tjere te stafit
Tani duke pat parasysh ato kriteret me siper, do kisha deshire te moderoja ne nje ose me shume nenforume, listen e te cileve po e jap me poshte:
- Toleranca Fetare
- Agnosticizem dhe Ateizem
- Filozofi, Sociologji dhe Psikologji
- Tema Shoqerore
- Informatike dhe Internet
Faleminderit.
I plotesoj kushtet te jem moderatore une ?![]()
Jeto!
Faleminderit për aplikimet që keni bërë, së shpejti do të njoftoheni me mesazhe private.
Gjithë të mirat.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt