Close
Faqja 4 prej 33 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 329
    i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Kerkese Per Moderator ose krijim i nje nyje Stervitje/ushtrime Gym!
    Do te kisha deshire te krijohej nje teme krejtesisht e re vetem per stervitje ne gym.
    Shkoj ne gym/palester rregullisht dhe dua te ndajme informacione rreth shendetit, stervitjes dhe mbajtjes se trupit ne forme. Kur sheq qe shume shqiptare kane hanger e jane anj dhe kane krijuar nje gome rezerve makine ne bark atehere kjo teme eshte teper e rendesishme. Mund te ndajme informacione dhe ndihmojme njeri tjetrit, frymezojme dhe fokusojme njeri tjetrin rreth stervitjes fizike.
    Obesity (dhjamosja) e shoqerise shqiptare eshte armiku i ri i mfshehur i shoqerise tone.
    Me renien e komunizmit dhe futjen e ekonominse se tregut te lire sasia e ushqimit u shtua ne vatrat shqiptare por tafmaqarlluku dhe babezia per te grene fazhdojne ne tiparet e karakterit shqiptar si ne kohen e komunizmit.
    Ketu ne UK ka shume individe te suksesshem financiarisht ne fusha te ndryshme te jetes, shume te pasur dhe kane lene mbas dore shendetin dhe sot e kesaj dita e derdhin krejt pasurine per te pasur shendetin perseri, por...?
    Keshtu qe jepini ndryshimit nje shans me kete teme inkurajuese!
    Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga saimiri-uk : 27-03-2007 më 21:26

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga saimiri-uk
    Kerkese Per Moderator ose krijim i nje nyje Stervitje/ushtrime Gym!
    Do te kisha deshire te krijohej nje teme krejtesisht e re vetem per stervitje ne gym.
    Shkoj ne gym/palester rregullisht dhe dua te ndajme informacione rreth shendetit, stervitjes dhe mbajtjes se trupit ne forme. Kur sheq qe shume shqiptare kane hanger e jane anj dhe kane krijuar nje gome rezerve makine ne bark atehere kjo teme eshte teper e rendesishme. Mund te ndajme informacione dhe ndihmojme njeri tjetrit, frymezojme dhe fokusojme njeri tjetrin rreth stervitjes fizike.
    Obesity (dhjamosja) e shoqerise shqiptare eshte armiku i ri i mfshehur i shoqerise tone.
    Me renien e komunizmit dhe futjen e ekonominse se tregut te lire sasia e ushqimit u shtua ne vatrat shqiptare por tafmaqarlluku dhe babezia per te grene fazhdojne ne tiparet e karakterit shqiptar si ne kohen e komunizmit.
    Ketu ne UK ka shume individe te suksesshem financiarisht ne fusha te ndryshme te jetes, shume te pasur dhe kane lene mbas dore shendetin dhe sot e kesaj dita e derdhin krejt pasurine per te pasur shendetin perseri, por...?
    Keshtu qe jepini ndryshimit nje shans me kete teme inkurajuese!
    Pershendetje
    Po shpreh gadishmerine per te ndihmuar me moderimin dhe pasurimin e forumit te mjekesise?

Albo

Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Po shpreh gadishmerine per te ndihmuar me moderimin dhe pasurimin e forumit te mjekesise?
    Jo mjekesia eshte dicka me vete, dhe te krijonim nje teme Stervitje Fizike, Shendeti etj. Ku te diskutonim vetem per ushtrime ne palester. Ushtrime per shpatullat, krahet, abs (muskujt e barkut), kembet etj.
    Gjithashtu mund te sillnim informacione rreth ushqimeve dhe permbajtjen kalorike te tyre. Do diskutohet perse trejnimi fizik rregullisht ju mban trupin ne forme dhe zgjat jeten dhe cilesine e saj, ul stresin dhe merzitjen ne individe.
    Po te hapet si nenteme ne mjekesi nuk eshte e pershtatshme pasi mjekesia tingellon paksa shqetesuese dhe per njerez me probleme.
    Nuk duket e pershtatshme as tek sporti pasi aty vetem diskutohet rreth sporteve te huaja dhe shqiptar dhe jo rreth trejnimit fizik.
    Saimiri
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    pershendetje te gjitheve .

meqe kam kohe qe perdor forumin shqiptar dhe jam nje antar i rregullt , jam administrator ne nje forum . jam moderator ne dy forume , kerkoja te me jepet nje shans dhe mua te jem moderator ne F/SHQIPTAR .
    fushat qe kerkoj te moderoj jane :
    sporti shqiptar
    politika

jam i gatshem te jap ndihmesen time ne moderimin sa me mire te forumit

ju faleminderit .

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga saimiri-uk
    Jo mjekesia eshte dicka me vete, dhe te krijonim nje teme Stervitje Fizike, Shendeti etj. Ku te diskutonim vetem per ushtrime ne palester. Ushtrime per shpatullat, krahet, abs (muskujt e barkut), kembet etj.
    Gjithashtu mund te sillnim informacione rreth ushqimeve dhe permbajtjen kalorike te tyre. Do diskutohet perse trejnimi fizik rregullisht ju mban trupin ne forme dhe zgjat jeten dhe cilesine e saj, ul stresin dhe merzitjen ne individe.
    Po te hapet si nenteme ne mjekesi nuk eshte e pershtatshme pasi mjekesia tingellon paksa shqetesuese dhe per njerez me probleme.
    Nuk duket e pershtatshme as tek sporti pasi aty vetem diskutohet rreth sporteve te huaja dhe shqiptar dhe jo rreth trejnimit fizik.
    Saimiri
    Po ide shume e mire kjo. Jo vetem per stervitje normale, por dhe per arte te ndryshme si TaiChi, Karate, Taekwoondo apo dhe sporte te tjera. Fatkeqsisht nuk kam shume eksperience me keto me siper se sapo kam rifilluar perseri por ama di shume shqiptare qe kane arritur te dana 2 e rripit te zi, po patem ndonje ne forum mund te ndihmoj ose edhe po spaten do i terhiqet vemendja te ndihmoj. Me duket dicka shume me vlere, puna eshte vetem se kush do e mirembaj dhe perkthej ne shqip(sic ben Dariusi me shkencen psh).
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Sugjerimet tuaja do të merren parasysh. Do diskutoj me supermoderatorët e forumit në lidhje me shtimin e një nënforumi ndoshta tek forumi i mjeksisë si dhe në lidhjen e shtimit të një moderatori tek sportet.

Për më shumë informacione do ju dërgoj mesazhe private në ditët në vazhdim.

Përshëndetje

Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Sugjerimet tuaja do të merren parasysh. Do diskutoj me supermoderatorët e forumit në lidhje me shtimin e një nënforumi ndoshta tek forumi i mjeksisë si dhe në lidhjen e shtimit të një moderatori tek sportet.

Faleminderit
    Mire do te ishte qe kjo nyje te mos humbiste ne nje nenteme thashethemesh sportive apo problemeve mjeksore por nejse ju e dini me mire. Nese duhet te paguajme ndonje fature per krijimin e temes dhe trafikun nuk ka problem, jua sjell ne poste cfaredo lloj shume!
    Tung

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Fiori

Përshëndetje

faleminderit per marrjen ne parasysh , shpresoj te caktohet me i miri .

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nga smod morra disa pergjigje dhe si perfundim vendosem mos hapnim nje nenforum te ri per keto arsye:

Tani per tani shume tema nga ato te cilat kerkoni te diskutoni tek forumi i ri mbulohen tek forumi 'Bukuria dhe Estetika". Ai forum ka tema per dieten, kalorite etj Ndersa nq se doni te diskutoni fizikun nga aspekti shendetsor, mund ta beni kete gje fare mire tek forumi i mjeksisre. Dhe nq se doni ta diskutoni ne aspektin sportiv atehere fare mire mund te perdoren forumet e sporteve (shembull: Sporti neper Bote etj).

Arsyeja kryesore per kete qendrim eshte fakti se hapja e nenforumeve per cdo lloj pasioni qe ka nje anetar do conte ne dublimin e temave te ndryshme.

Duke shpresuar ne mirekuptim!

Pershendetje,
    Fiori

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Pershendetje Stafi!

Pershendetje te gjithe stafit te Forumit.Mbas 1 fare kohe pjesemarrjeje ne Forum po e bej edhe une kerkesen per tu bashkangjitur stafit tuaj.

Temat te cilat frekuentoj me shume jane: Tema Shoqerore si edhe Ne kerkim te Romances.

Ja edhe pak informacion rreth meje:

Emri: Drini
    Mbiemri: Personal
    Datelindja: 25/01/1979
    Vendlindja: Fier
    Vendndodhja: Ravenna (Itali)
    Profesioni: Student ( Giurisprudenza) Drejtesi.

Mendoj se do arrij edhe une te jap kontributin tim si Moderator ne kete forum edhe te behem pjese e Stafit Tuaj.

Me Respekt Drini.

Faqja 4 prej 33 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjuha shqipe po vritet pa mëshirshëm! A po shkojmë drejt humbjes së gjuhës?
    Nga projekti21_dk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 28-05-2009, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •