Close
Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 330
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    I plotesoj keto kritere dhe mund te moderoj keto:

Ekonomi & Biznes.
    Komunitetin Musliman dhe Sportin

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kam bere kurs per WordPerfect dhe Lotus 123 ne 1992.
    Kam bere kurs per Windows 95.
    Kam patente kamionisti.
    Kam arsim te mesem te pergjithshem (me korrespondence)
    Di te hap edhe Messenger.

Do te deshiroja te behesha Super-Moderator.
    Ju kerkoj te shikoni mundesine te me beni Administrator fare se aty e kam syrin.

Duke shpresuar ne mirekuptimin Tuaj ndaj ketij postimi (ju lutem mos e fshini), mbetem

I Juaji Sinqerisht,
    Force-Intruder

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Dhe kritika ime per poezine tende qe vetem poezi nuk mund te quhet. Pa rime , pa vargje te rregullta, e renduar me fjale te ekzagjeruara, e thate dhe nuk percjell pike emocioni.
    Po e them si nje lexues i thjeshte qe nuk merr vesh nga poezia.
    Bashkohem me dy parafolesit para meje.
    Degjo i nderuar, nese ti apo dikush tjeter ka kritika rreth poezise sime eshte i lutur te postoje dhe te kritikoje sa te doje, aty ku duhet.
    Fakti qe ajo teme eshte mbyllur nuk justifikon qe gjen pikerisht kete pjese te forumit per te tilla gjera. Gjithsesi une e respektoj mendimin tend !

Per sa i perket kritikes apo arrogances sime, doni apo nuk doni ju, faktet tregojne qarte qe ishte pikerisht iniciativa ime ( mund ta quani edhe arrogante po te doni, eshte pune per ju ) ajo e cila beri te mundur qe nga 31 postime, numri i postimeve ne konkursin letrar te shkoje 200 e kusur. Ishte pikerisht iniciativa ime ajo qe beri te mundur kriticizmin dhe nxjerrjen e disa te vertetave ( ose jo te vertetave ndonjehere ) dhe qe i dha nje permbyllje pak me dinjitoze te gjithe atij procesi, i cili rrezikonte te perfundonte ne nje menyre bajate ku te gjithe ulnin koken dhe numeronin votat, sikur a thua valle konkuronim per deputet.

Nuk kam aspak nder mend te justifikohem apo te grricem me ndokend ketu ne kete pjese te forumit, por do t'ju sugjeroja qe nese keni nder mend te me demtoni ne iniciativen time per te moderuar pjesen e Letersise, e keni gabim nese mendoni qe pjesa e kritikes tek Konkursi Albasoul eshte "arma" e duhur. Perkundrazi, ajo perben nje prej fakteve me kokeforte se si mund te nxitet dhe zhvillohet nje debat letrar pa komplekse miqesirash apo hatermbetjesh. Ne forum si cdo kush tjeter une kam krijuar miqte e mi, por kur vjen puna per letersi une nuk mund te bej asnje kompromis.

E ndjeva si "detyrim moral" ti sqaroj keto qe thashe jo kundrejt moderatoreve, pasi jam i bindur qe ata e kuptojne kete me se miri, por ndaj jush dhe shume te tjereve i nderuar, pasi ritheksoj qe nuk kam asnje tendence per te krijuar hatermbetje te kota dhe te pabaza.

Kalofshi mire !

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489

Kerkese per moderator

Duke qene se puna qe kam me lejon te rri ne forum nje pjes te mir te dites mendoj se do isha nje moderator i denje per forumin tuaj

Ju lutem merreni ne konsiderat kerkesen time

Ju uroj gjith te mirat !!

Kerkese per moderator . une jam tonny dhe jam vazhgus ne me shume se 275 forume . jam admin ne disa forume dhe web si ne shqip por dhe englisht . do te deshiroja qe kontributin tim ta jepja ne rubriken Shtypi dhe politika . besoj qe stafi i forumit nuk do mbetet i zhgenjyer nga tonny2.
    Don"t believe the truth

Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489

Kerkesat per moderatore

Merren ndonjeher parasysh kerkesat per moderatore ???

Te pakten nje pergjigje mund te ma jepni shqyrtohen kerkesat tek tema perkatese per moderatore se kam ber nja 5 kerkesa po spo marr asnje pergjigje me duket se ajo tem esht hapur kot !!!

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Matrix, i hodha nje sy perciptazi temes por vetem nje kerkese nga ana jote vura re, ate te bere me daten 17-01-2008! Normalisht nje kerkese eshte e mjaftueshme dhe pergjigja varet nga nevojat e stafit per moderatore.Fjala vjen, ne momentin qe stafi ka nevoje per moderatore te rinj, pervec propozimeve te bera nga stafi, merren ne konsiderate edhe kerkesat e bera ne kete teme. Pra, vonesa e pergjigjes nuk do te thote se eshte nenvlehtesuar kerkesa juaj.Vlen te theksoj se gjithmone do ndihmonte nese do shkruanit mbi pjeset e forumit per te cilat jeni te interesuar te moderoni.

Ne shumicen e rasteve, nese kerkesa juaj merret parasysh, atehere stafi u kontakton me nje mesazh privat.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Matrix, i hodha nje sy perciptazi temes por vetem nje kerkese nga ana jote vura re, ate te bere me daten 17-01-2008! Normalisht nje kerkese eshte e mjaftueshme dhe pergjigja varet nga nevojat e stafit per moderatore.Fjala vjen, ne momentin qe stafi ka nevoje per moderatore te rinj, pervec propozimeve te bera nga stafi, merren ne konsiderate edhe kerkesat e bera ne kete teme. Pra, vonesa e pergjigjes nuk do te thote se eshte nenvlehtesuar kerkesa juaj.Vlen te theksoj se gjithmone do ndihmonte nese do shkruanit mbi pjeset e forumit per te cilat jeni te interesuar te moderoni.

Ne shumicen e rasteve, nese kerkesa juaj merret parasysh, atehere stafi u kontakton me nje mesazh privat.

Ok flm mua me intereson me shum nenforumi muzikor aty dua te moderoj

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Kerkes per modertor:

Jame nje antare i rregullt i F/Sh gati se xhdo dite jame ketu po desha te behem edhe une pjes moderatoreve,kisha deshir te jeme moderator te Shqipet nga Maqedonia,mendoj se deri diku i mbaj rregullat te cilet duhet ti ket nje moderator.

Respekte nga ana ime.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Nje kerkese per moderatore tek nenforumi Formula 1- sepse duket qe ka nevoje, dhe per tek Shqipe nga Maqedonia.

Rrofshi!
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

Faqja 9 prej 33 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjuha shqipe po vritet pa mëshirshëm! A po shkojmë drejt humbjes së gjuhës?
    Nga projekti21_dk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 28-05-2009, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •