Close
Faqja 2 prej 33 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 329
    Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Dhe une pash qe ke aplikimi per moderator..e pash qe Lojra ne Kompjuter ka nevoj per moderator.. Ju lutem nqse ka mundesi te me shtoni aty se tjeter kund jo...

Shpresoj qe te merret parasysh kerkesa ime..

Duke patur parasysh qe shume nga ju nuk duan te tregojne moshen etj te dhena ne publik, mund te na kontaktojne tek webmaster@forumishqiptar.com ose mund te kontaktojne njerin nga Supermoderatoret ose Administratoret me mesazh privat.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Une kam kontuaktuar Sterolla ne privat Redi po nese don te kontaktoj dhe ty booo ne rregull po pak a shum ju i keni te dhenat e mija ke forumi perkates i joni kshu qe spo shkruaj gje me shume nese do e merni ne konsiderate kerkesen time mire nese jo prape mire .

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    desha te beja edhe un nje kerkes per modern. pasi kam koh qe e frenkuentoj forumin dhe harxhoj nje koh shum te madhe ne te. Jam 18 vjec dhe quhem Ada.
    nqf do te jet e mundur dua te moderneroj kto nen forume:
    - Bashkpatriotet e mi ne bote
    shkruaj shum ne kte forum sepse eshte gjithmon nje kenaqsi te flasesh me antar te tjer qe ndodhen ne te njejtin qytet me ty
    - Muzika Shqiptare
    degjoj shum muzik dhe me pelqen te shkruaj dhe te bisedoj per te
    - Tema Shoqerore
    gjithmon ktu jan temat qe mua me terheqin me shum

shpresoj qe kerkesa ime te meret ne konsiderim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Gjermani - Leipzig
    Postime
    148
    Kriterium ?
    Edhe Oxfordi do kishte zili per koincizitetin tuaje, per ta thene shqip dhe sakte.
    Megjithate do kishte me shume zili pjesen qe ketu aplikimi eshte per free.
    "Ju lutem mos ushqeni asnje iluzion. Mua më vrane dhe keshtu kane vepruar edhe me dy kryetaret tjere te Shoqates së Shqiptareve "Marko Boçari", te cilet vdiqen, edhe keta, nga "leuçemia". Keto fjale ua kam thene edhe miqve te tjere te mij"...
    Fjalet e fundit te Aristidh Kola-s

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,963
    Postimet në Bllog
    22
    Te interesuarit mund te lene mesazh ne kete teme. Stafi i forumit do ti kontaktoje ne privat ata qe ne mendojme se i plotesojne kushtet dhe jane te pershtatshem per forumet qe kane nevoje per moderim. Pra nuk varet vetem deshira per te qene moderator ne nje forum, por edhe nevojat e vete forumit per moderator.

Mjafton nje mesazh ne teme, nuk keni perse lini shume mesazhe. Te gjitha kerkesat tuaja lexohen me vemendje nga stafi, pavaresisht se jo te gjithe do te marrin pergjigje ne privat. Nuk duhet te ndiheni keq per kete, pasi jo te gjithe i plotesojne kriteret e te qenit moderator.

Te interesuarit mund te vazhdojne te lene mesazh ne kete teme.
    Albo

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,963
    Postimet në Bllog
    22
    Na nevojitet ndihem ne moderimin e ketyre forumeve:

- Aktualitete Shoqerore (vizitor i rregullt dhe i respektuar ne te)
    - Komuniteti Katolik (duhet te jete besimtar katolik i rregullt ne ate forum)
    - Sondazhe dhe Votime

Te interesuarit, duhet qe te lexojne mesazhin e kreut ne kete teme perpara se te aplikojne, duke u njohur me kriteret e aplikimit. Nese mendoni se i permbushni ato, mund te bene kerkese si pergjigje ndaj kesaj teme.

Albo

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anëtarësuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Hi!
    Ne rradhe te pare do doja dhe une te beja nje kerkes per moderator tek temat e Romances !
    Me pelqen shume si nen forum dhe besoj se mund te ofroj disa gjera dhe une tek ai nen forum per tu ber akoma me i rregullt!
    Kam shume eksperienc nga forumet dhe besoj se mund te ndihmoj dhe une me anen time !
    Mosha eshte +18 vjece keshtu qe se besoj se ka problem!
    Prandaj nese mundeni te me ktheni nje pergjigje pozitive apo negative do ju falenderoja teper!
    Me Respekt aDa!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Citim Postuar më parë nga Snow^White
    Hi!
    Ne rradhe te pare do doja dhe une te beja nje kerkes per moderator tek temat e Romances !
    Me pelqen shume si nen forum dhe besoj se mund te ofroj disa gjera dhe une tek ai nen forum per tu ber akoma me i rregullt!
    Kam shume eksperienc nga forumet dhe besoj se mund te ndihmoj dhe une me anen time !
    Mosha eshte +18 vjece keshtu qe se besoj se ka problem!
    Prandaj nese mundeni te me ktheni nje pergjigje pozitive apo negative do ju falenderoja teper!
    Me Respekt aDa!
    Pershendetje Snow^White

Forumi i Romances tani per tani i ka 3 moderator dhe nuk ka nevoje per moderator te rinj. Shpresoj gjithesesi qe kjo mos t'ju pengoj per nje pjesmarrje aktive ne ate forum.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anëtarësuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar më parë nga shigjeta
    Pershendetje Snow^White

Forumi i Romances tani per tani i ka 3 moderator dhe nuk ka nevoje per moderator te rinj. Shpresoj gjithesesi qe kjo mos t'ju pengoj per nje pjesmarrje aktive ne ate forum.

Flm shume per pergjigjen !
    Mua ai forum me pelqen jashte mase dhe sigurisht qe do jem aktive atje por nese do keni nevoj per nje moderator tek temat shoqerore gjithashtu jam gati!
    Pres serisht pergjigjen tuaj!

Faqja 2 prej 33 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjuha shqipe po vritet pa mëshirshëm! A po shkojmë drejt humbjes së gjuhës?
    Nga projekti21_dk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 168
    Postimi i Fundit: 28-05-2009, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •