Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

Cfare ju ben te qeshni nga njerezit?

Doja te dija qarte dhe shkurt cilat prej vecorive qe do te shenoj me poshte plus edhe te tjera qe nuk me vijne ndermend e bejne nje person viktime tallje per ju?

1-Menyra se si ecen,mendjemadh/e,kryelarte,shikon anash e majtas nese te tjeret shohin drejte tij/saj apo jo,apo kalon prane dhe ul syte,i/e emocionuar e pengohet me kembet e veta gati sa nuk rrezohet.

2-Menyra ekstravagnte ne te folur.Tregon me mendjemadhesi bemat e tij/saj se si dikur ka bere kete e ka bere ate,apo njeri/a qe sa ben te hap gojen skuqet e perpelitet nga frika se cfare do te mendojne te tjeret.

3-Menyra ekstravagnte ne veshje e ndonje kopuku/kopukeje qe katandiset si drejtori komunales ferrit apo ndonjeri qe nuk ndjek moden por vishet thjesht e i mban paster rrobat.psh...Kemishe fanellate me pantallona kadifeje ahah..

4-Menyra se si ndonje hibrid/e nga kriqezimi i breshkes me iriqin{shaka} i ngren floket perpjete sikur ta kene mallkuar dreqerit e bermudes, apo ndonjeri/a qe ma hedh balluken mbi balle ashtu sikur e ka nga krijimi.

5-Menyra se si ndonjeri/a ulet ne tavoline me ju per te ngrene,han e shkjepet si i/e babezitur dhe as qe don te ia dij per pranine tuaj ne kete kendveshtrim apo ndonjeri/a qe rrin ne siklet prej jush dhe ben gafa te llojllojshme,psh thyen ndonje gote a ndonje pjate.Skuqet kur con ushqimin ne goje.etj etj etj

6-Menyra se si ndonje cakall myzeqeje{shaka} qesh vetem se kujton se i ka dhembet e bukur apo ndonjeri/a qe qesh me gjith zemer por i mungojne dhembet e parme.

7-(vetem per vajzat)...Menyra se si ndonjeri pa pike turpi e trashaman nga natyra kerkon te hyje ne bisede me ju,apo ndonje tjeter qe vetem iu sheh e nuk guxon te iu thote ndonje fjale.

e shume e shume te tjera qe mund te iu vijne ne mend juve.

Ju pershendes
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 14-12-2004 mė 13:01
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    zakonisht menyra se si shprehen kur jane me nerva! me shkrin gjithmone! Si marr asnjehere seriozisht njerezit kur jane me nerva...that irritates ppl
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    mendjemadhesia (pothuajse gjithmone) dhe menyra pompoze e te folurit sidomos ne rastet kur personi ne fjale nuk ka asnje vlere per te cilen mund te mburret
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Me bejne per te qeshur vetem me ate cka mund te qeshet, mangesite e personit nuk ja lejoj vetes ti perqesh pasi kam dhe une dobesite e mija. Eshte i paturp ai qe tallet dhe perqesh veset e dikujt pasi nje dite thyen koken nga mangesite qe ka vete sepse syri i tij shikon tjetrin dhe jo vetveten. Pra kjo eshte nje nga difektet e shqiptarit.

Dito.

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Citim Postuar mė parė nga GoDDeSS
    zakonisht menyra se si shprehen kur jane me nerva! me shkrin gjithmone! Si marr asnjehere seriozisht njerezit kur jane me nerva...that irritates ppl

Looool edhe un e kam kete, kam nje shok timin ne klas, oh my god kur behet ai me nerva ska gje me cute and adorable and amazingly funny.
    Un shum her e bej kastile me nerva se fillon edhe te blush e skuqet fare

Gjithashtu disa njerez qe flasin ose tregojn dicka, thjesht kur i kujtohet, ti je duke ndenjur ose ben nje muhabet tjeter dhe vec kur atyre i kujtohet dicka dhe e thojn lol, kam nje shoqen time qe e ben kte, te shkrin fare.
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    ka shume gjera por per momentin:

me vine per te qeshur kur shoh ndo nje djale duke rregulluar (krehur) flokun (dhe duke u munduar mos ta shikoi njeri qe po e rregullon ate)...

dicka tjeter, kur pengohet dikush, nuk bie vetem pengohet, dhe shikon verdall per te pare nese e pa njeri tjeter... lol

DoNt Hate Me4 BeIn HoNeSt Maska e Tironse_Girl_69
    Anėtarėsuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    ohio, usa
    Postime
    64
    un jam me nje mendim me angelgirl po dua te shtoj dhe nje gje, cfare me ben per te qeshur kur i thua dicka ato te kthejne nje pergjigje qe ska te hyj fare me ate qe i them and it gets funny
    Guys r Players... and thats a fact... Dont fall n love... just play 'em back!

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga GoDDeSS
    ahhahaha ene un me ty jommm osht me verte funnyy

plus ka ca njerez qe munohen me rrejt per noi muhabett ene ngjysem trruges e ndrrojn kur i pyt masanej jann thumburrrr lool

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    e dini cfare do me bente te qeshja tek nje njeri
    gjeja qe kur e sheh perdite eshte i/e qeshur kur vjen mengjesi eshte serioz
    kjo me ben te qesh
    ose menyra psh kur vjen shqiptari ne usa ka shume pordh
    harron qe ne shqiperi ka qen raste ka net dhe pa buk kjo me ben te qesh ke disa njerez.
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    dicka tjeter, kur pengohet dikush, nuk bie vetem pengohet, dhe shikon verdall per te pare nese e pa njeri tjeter... lol
    lol Veshtruese ... kurse une vdes kur rrezohen .. bien ne toke sa gjate e gjere
    dhe nga e qeshmja ... ka raste qe ne vend ti ndihmoj te ngrihen ... qesh akoma me shume hahahahhihihihihihuhuhuhuhuh lol

ehhh sa here kam qene ne "trouble" vetem per keto te qeshme
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Jeta ėshtė njė fitne
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 09:05
  4. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  5. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •