Postuar më parë nga
Toro
Dodon,
Nuk e kuptoj se perse duhet te te "djegi" ty qe nje shqiptar NUK e vlereson popullin e vet? Shqiperia eshte po aq sa e jotja, aq dhe e tija. Si ti ke te drejte ta lavderosh dhe ai ka te drejte ta shaje! Nese ke dicka kunder ato qe ke thene kunderpergjigju me fakte, jo me epitete!
Era1
Ne Greqi me statistike ne Greqi neper burgje jane mbi 5000 shqiptare! Te jesh e sigurt se nuk i kane futur brenda se kaluan nje semafor me te kuqe apo se shane Greqine....Jane futur per krime te renda nga me monstruozet. Nuk po flas per vjedhje te thjeshta shtepish se keto jane bere boze. Po flas per vrasje, per perdhunime te miturish dhe ...plakash, per krime prostitucioni ku ishin si tutore dhe xhalate te vete bashkepatrioteve te tyre, per nxjerrje te femijeve te tyre ne rruge te lypin etj! Dhe mos me thuaj se jane "propagande" greke se jetova vete ne Greqi ( 10 vjet-,1991-2001) dhe disa gjera i kam pare me syte e mi!
Sipas teje meqe re ne "kurthin" e krahasimit te krimeve, cili krim duhet te marri me shume publicitet: Vrasja e nje shqiptari nga nje drogaxhi grek se ky i fundit u "prek" nga patriotizmi i hapur i shqiptarit apo masakrimi i nje te miture (15 vjecareje)shqiptare e cila pasi u rrembye nga Shqiperia, u rrah shtazerisht, u perdhunua, u dogj me hekur te nxhete e me cigare qe te detyrohej te bente prostituten, per tutoret qe ishin...shqiptare?
Perjashto reklamimin negativ nga mediat qe NUK NA DUAN, per cfaredo lloj arsyeje, fajtore per imazhin tone ne bote , jemi NE!
Mediat nuk trillojne krime te paqena, thjesht ekzagjerojne ato ekzistente. Mediat greke apo italiane jane te paragjykuara, por ama ,material per te shkruar kunder nesh jua japim ne.
Kam qene vete deshmitar ne Greqi kur nje bashkepatrioti yne, i maskuar si "vorioepirot", i reklamonte punedhenesit grek , qe ketij te fundit ti vinte keq per te , se ne Shqiperi jo vetem qe nuk kishte per te ngrene, jo vetem nuk kishte per tu veshur....por madje nuk kishte as ....gure!!!! Ky eshte imazhi qe "furnizojme" ne te huajt, per nje vend i cili ka qene i veteizoluar per 50 vjet....Pse prisni qe te huajt te kene imazh tjeter per ne?
Krijoni Kontakt