E kuptoni qe shumica nga ne ka mungese te frikshme kapaciteti per te komunikuar..
Sa here qe do diskutohet do arrijme perhere te ofendojme.Pardon se po dal nga tema e dikush mund te shtremberoje masken.
Mjaft te lexojme ketu dhe te kuptojme pse imazhi yne neper bote eshte ai qe kemi.
Une per vete i them njeqind here faleminderit kesaj Italie qe me beri njeri,jo bageti si shume neper bote,njeri qe te krenohem me veten time.Me dha nje cope buke kur vendi im ma mohoi,me dha nje jete qe te jete e denje ta jetosh.
Ju patriotet e nxehte mos hani e te shfryni ne te njejten pjate,por kerkoni realizmin mbi te gjitha.
Na ka ngelur neve te gjykojme sa pis eshte italiani,greku etj.Pale zbritem nga pemet e do ti tregojme botes sa te meta kane.Se na ka kush per detyre te na hapi deren.
Dhe falenderoni ate zot ne te cilin besoni qe ju dha mundesine e nje kafshate buke e nuk ju beri beduina ne mes te saharase.
E mos harroni te nxirrni ato breket e kuqe te atllasit 5 mije lekshe.Kete e kopjova te kolombi,po ja kam paguar te drejtat e autorit![]()
Krijoni Kontakt