Jane emisione me tema fetare,me dy-tre goca me perçe te cilat duan te bejne doktoreshen,por jo policen sepse nuk e heqin perqen per kapelen e policit etj etj.
per mendimin tim njerezit qe i jane kthyer fese me perkushtim,nuk jane te dobishem per nje shoqeri laike ose per nje shoqeri me kater fe si e jona!
Te degjosh keto diskutime te merr vaji,une nuk jam ndjere mire nga keto programe tv!
Lerini fetaret ne erresiren e tyre cifute!
Biles,ne programe per fete,nuk duhet te marre pjese asnje fetar!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Si duhët ? Shume thjesht, duhet që shqiptaret e besimit Islam te mbesin mazhorant. Po humbi kjo mazhoranc, humbi e gjithe toleranca që u kultivua gjat ketyre 6 shekujve !
Na duhet nje Guantanamo per kete .
Kur flasin dhe keta talebanet e fantaksur per tolerance fetare mos ngelte hajvan pa u ecur me dy kembe.
Toleranca fetare, jo vetem ne Shqiperi, po kudo vjen vetem nga ateistet dhe jo-praktikantet. Praktikantet fetare (te feve judaike) nuk kane tru as per te kuptuar fjalen "tolerance", jo me te kene tolerance.
Shoqerite fetare, ne cdo kohe dhe ne cdo vend kane qene shoqeri ekstremiste.
-
Dhe kjo eshte arsyeja qe ju mbjellini kaq urrejtje ne te gjitha shkrimet qe beni! Nga frika se se shpejti mund te ktheheni ne minorance. Dhe po te isha ne vendin tuaj do te prokupohesha me te vertet, sepse era ke nisur te fryje ne disa drejtime te percaktuara. Por injoranca dhe mediokriteti juaj(per fatin tone), nuk ju le t'i shikoni gjerat ne ralitetin e tyre, dhe si rrjedhoje as reagimet nuk jane aq frytdhense. T'u shashe shqiptareve Gjergj Kastriotin apo Nene Terezen, eshte shume kunderproduktive per ata qe marrin guximin t'a bejne nje gje te tille. Dhe nje shqiptar i ndershem domosdo qe do te ju qendroje larg njerzve qe mundohen te njollosin kombin e tyre, pse jo edhe t'a braktisin islamin. Per ata shqiptar, qe jane shqiptar te vertet, dhe jane kunder islamit ne trojet shqiptare, eshte nje sukses i madh, ekzistenca e njerzve si ju.
Kjo si po e quani ju "toleranca fetare", ne te vertet nuk jam i sigurt se a ka ekzistuar ndonjehere tek shqiptaret. Ne Shqiperi nuk patem mundesi t'a benim nje eksperiment te tille, sepse feja qe e ndaluar, dhe nje e ashtuquajtur "tolerance" nuk qe nevoja t'a venim ne zbatim. Ne Kosove gjithashtu, edhe se per arsye te tjera, kjo "tolerance" nuk u verifikua. Shqiptareve u duhej te ruheshin nga serbi dhe jo nga njeri - tjetri dhe "toleranca" prap nuk u nevojit.
Nuk ekziston mundesia qe te kemi nje lufte nder fetare, per faktin se jemi nje shtet europian, me prespektiva antarsimi ne BE, dhe njokohesisht edhe antar te NATO-s. Perendimi i krishtere nuk do te lejonte kurre qe te krishteret te persekutohen ne zemer te Europes, pamvarsisht nga qellimet qe mund te ju vijne nder mend talebanve. Pastaj trojet shqiptare jane te mbushura me baza ushtarake amerikane Dhe siç i shikoj une gjerat, sido qe te rrjedhin ngjarjet, talebanet do te jene gjithmone me te humburit. Dhe kjo eshte arsyeja qe jane kaq te dhunshem ne diskutimet e tyre. Nuk e bejne vetem se jua meson feja e tyre(edhe per ate) por mbi te gjitha se nuk konsiderohen ne shoqeri. Jane te margjinuar nga njerzit, dhe kjo i rend te paedukate violent dhe islamik.
Nuk ka per te pas nej her toleranc ne trojet shqiptare nga keta mjekershkurret
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 26-08-2009 më 14:12
D'Oh!
ej, e dini cka realizova tash ? Qe ju keni mendjen ne shkretëtirat e afrikes, per kete edhe shihni mirazhe nga me te ndryshmet, ja pershembull Gerrardi ahaahahahaa,
Mjekrra ju tremb juve ah ? Eeh jetë o jetë ! Tani pas kesaj thuani qe jeni tolerant, tolerant jemi ne qe ju degjojm pallavrat e juaja. Do te vie koha kur tiu themi STOP me një Pikëçuditse në fund !![]()
Mos ardhte ajo dite po te thoni "Stop" . Do e pesoni edhe ju si te krishteret kur thane "stop". Dmth po thate "stop" do ua ngopin ne gop.
-
Krijoni Kontakt