Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    447

Si të shkarkoj pa radhë nga Megaupload

Shpesh, kur provojme te shkarkojme skeda nga Megaupload, na del ky mesazh: "All slots assigned to your country are in use, try again later".

A ka ndonje zgjidhje per kete? Sigurisht qe po! Kete tani sapo e provova edhe vete, funksionon.

Por, duhet te kesh Mozilla Firefox...

1. Hap Mozilla-n dhe shko tek shufra e adreses. Shkruaj: about:config

2. Tani shkruaj: general.useragent.extra.firefox

3. Kliko dy here mbi te dhe shkruaj: Firefox/2.0.0.7 MEGAUPLOAD 1.0 (Une po perdor v2.0.0.7, por numri 2.0.0.* varet nga versioni qe ti perdor; pjesa me e rendesishme eshte MEGAUPLOAD 1.0, qe siç mund ta vini re ndahet me hapesire nga numri 2.0.0.*)

4. Tani shto ne shufren e adreses URLin qe do te shkarkosh, shkruaj kodin treshifror qe kerkohet, prit sa te kalojne sekondat dhe pastaj ruaje skeden ku te duash (une perdor menaxher shkarkues)...

Kenaqu
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 28-09-2007 më 21:20 Arsyeja: Hoqa fytyrat

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Rrofsh...kjo deri tani nuk me ka be vaki ndonjehere. Po pate mundesi a na tregon edhe si te shkarkojme kur thote "e keni tejkaluar limitin per perdorues pa pagese...ju lutem prisni 300 minuta." ?

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    447
    jo, nuk di ndonje menyre tjeter... besoj se duhet te presesh aq sa thote...
    moderatori me ka ndryshuar emrin e temes, nuk e dija se kjo lejohej te behej; kushdo qe e lexon kete, te pakten fjalen "limit" zevendesoje me "kufi", nuk i kam shume qejf fjalet e huaja ne kete rast

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2002
    Vendndodhja
    ZVICER
    Postime
    27

Wink

egzistojn disa menyrate ndryshme per shkarkim pa `` pritje`` . menyra e pare eshte nderrimi i ip adreses me ane te ndonji programi apo edhe nderrimi manual i saj ,menyra e dyte dhe me e thjeshta eshte thjesht shuarja e modemit apo routerit per 1-2 minuta dhe hyrja e re ne internet. shendet e pacit frymen
    .....DHE ANIJA MBET PA DET POR DHE DETI PA TE MBET.......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    6

Une e provova por nuk me punoi
    Ky eshte linku qe kam vendosur mund te ndimosh nqs eshte ndonje gabim
    Flm per ndimen

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Vetë titulli nuk është si duhet. Të shkarkosh pa kufi ose pa limit si të doni i bie që s'ke nevojë për pritje por gjithmonë shkarkon. Pra si premium. E nuk është ashtu. Ky trik me Firefox thjesht e heq kufizimin e slot-ëve dhe kjo është e tëra. Ekziston edhe ekxtensioni special për këtë punë. Kush e përdor Firefox-in mund ta instalojë atë dhe nuk ka nevojë më për të shkuar te about:blank e të tjerat.
    Gjithashtu edhe për Opera është një skriptë përdoruesi speciale që heq slot-ët në MegaUpload.
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •