Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Akuza "terrorist" gjymton familje te tera:

Nis gjyqi pėr tė dyshuarin si terrosist. Akuza: Kalim i paligjshėm i kufirit

"Erdha pėr punė, familja ime nė Egjipt ėshtė pa bukė"
    Regjistrohen 151 mijė emra nė 17 ditė, probleme nė lista

--------------------------------------------------------------------------------

fa.ma.

TIRANE

Mė lini tė lirė tė shkoj pranė familjes sime nė Egjipt. Atje kam nėnėn dhe 6 motra e vėllezėr mė tė vegjėl. Nuk e di se si jetojnė, pasi kur kam ikur, i kam lėnė nė kushte tė vėshtira ekonomike. Nuk jam i sigurt nėse do kenė apo jo ushqim tė mjaftueshėm pėr tė jetuar". Kėshtu pohoi duke qarė 25-vjeēari egjiptian Haithman Muhamed al Answar Abdel Fetah, para gjyqtarit Fehmi Petku dje nė Gjykatėn e Tiranės, nė seancėn e parė gjyqėsore nė ngarkim tė tij nėn akuzėn e kalimit tė paligjshėm tė kufirit. Duke vazhduar mė tej, ai tha se nuk ishte terrorist dhe se nuk kishte asnjė lidhje me terorrizmin. Nė Shqipėri tha se kishte ardhur thjesht si emigrant pėr tė punuar, pasi familja e tij nė Egjipt jetonte nė kushte tė vėshtira ekonomike. Para gjykatės ai pohoi se profesioni i tij ishte teknik pėr montimin dhe riparimin e kondicionerėve dhe nė Shqipėri kishte ardhur me shpresėn se do gjente punė. "Nė Tiranė qėndrova dy javė dhe gjatė kėsaj kohe nuk munda tė gjej asnjė punė, kėshtu qė vendosa tė shkoja nė Greqi. Mė mėshironi, se unė nuk kam asnjė lidhje me ato qė mė akuzoni. E pranoj qė kam kaluar kufirin nė mėnyrė tė paligjshme, i papajisur me dokumente, por kėtė gjė nuk e bėra pėr gjė tjetėr, veēse qė tė siguroja ndonjė tė ardhur pėr familjen time nė Egjipt qė po vdesin pėr bukė", tha ai. Pas kėsaj, gjykata vendosi t'i caktonte atij mbrojtėse kryesisht avokaten Vjollca Pustina, pasi vetė i pandehuri nuk kishte mundėsi qė tė paguante njė avokat. Pustina i kėrkoi gjykatės aplikimin e gjykimit tė shkurtuar nė kėtė proces, kėrkesė e cila u pranua. Pas kėsaj, organi i akuzės lexoi kėrkesėn pėr gjykim, nė tė cilėn pretendoi se 25-vjeēari ėshtė arrestuar mė 24 gusht tė kėtij viti pranė Kapshticės, teksa po tentonte tė kalonte ilegalisht kufirin mė Greqinė. Nė momentin e arrestimit ai nuk kishte asnjė dokument identifikimi me vete, ēka ka bėrė qė policia tė dyshonte pėr ndonjė element terrorist.

Gazeta Shqiptare 9/12/04

Nese mendoni se Egjyptiani i mesiperm eshte viktima e vetme e akuzes pergjthesuese "terrorist", beni gabim! Nga Guantanamo e Kubes dhe deri ne zemer te Europes (si dhe ne llumin e Europes, si Shqiperia) ekzistojne me qindra njerez qe diskriminohen dhe presin nen hekura per nje vendim gjyqesor sepse kishin bere gabime si psh. mbanin ndonje tekije ne koke, kishin lene pak mjeker dhe sigurisht kishin thene ndonje fjale arabe!
    Luftohet terrorizmi me terrorizem?

anetar i rregullt Maska e fioreal
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    Ne planetin Toke
    Postime
    124
    Vallahi kemi shtet te forte ne burra.Duhet te jemi krenare me keta lloj policash e gjyqtaresh.Shqiptare flini te qete se keni policine qe ju mbron!!!
    ..I grandi ci sembrano grandi fino a quando stiamo in ginocchio...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    afer jush
    Postime
    81
    po per bese e kena policine e forte edhe ushtrine sa qe jemi nje ndere me te fortite ne evrope qe e luftojme terorizmin.........terorizmi luftohet me terorizem por per fate te keq qe nuk mundem me luftu serbine qe per pak ke tu na mare tiranen po nejse kaloje ajo kohe tash jemi te forte........kush eshte ma i fortiiiiiiiiiii..............
    djema mos u ngutni se do te vie fundi i cdo privitvizmi dhe agresiviteti......

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    No Coment....

TunG
    Flori
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nėnė Tereza
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Internimet
    Nga erzeni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-11-2002, 10:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •