Kjo do te vlente ndoshta ndermjet nje shqiptari e nje slavi (i cfaredo nacionaliteti qoft ai), jo ndermjet dy popuj, qe gati 70% jetonin ne martesa te perziera!!!, tregoma ARTIN ketu, o shqiptar, trego ate fijen qe te kapena, pastaj te fillojm te interpretojm me fillozofi....a e din cka ka ndodh ne bosnje?, nese autori ka dash botes ti jap nje mesazh, atehere ai esh desh te behet ndryshe, jo duke mare luften e bosnjes si motiv, a kupton ti kur them se jane te gabuara zhangret?Postuar mė parė nga DKulla
Mua ende nuk me eshte e qarte, se cfare don ai film te percjell, pervec faktit se indoktrionon ne menyre primitive mendimet e shiquesve....eshte nje film qe te ngre ndjenjat per MOMENTIN, por nuk te ben te thellohesh ne mendime, a e kupton edhe kete?, cfare mesazhi ka filmi?, a mund te ma tregosh kete?Postuar mė parė nga DKulla
Une nuk e di se ne cfare dege jane ndare mendimet ne klasen tende kur e keni diskutuar bashkarisht, por me siguri se, fjala e ka nxjer fjalen, e se keni debatuar me ore te tera, e ne fakt nuk keni diskutuar mbi filmin, por per baze i keni pat vetem impresionet qe kan rrjedh nga ai....
Aha, interesant, nga e nxore kete konkludim???, te erdhi keshtu, pa kujtu, a?Postuar mė parė nga DKulla
Jo, filmi duhet te ket edhe mesazhin qe e propagon, ai ate nuk e ka!Postuar mė parė nga DKulla
Po per cfar hamamin shiqon nje film te tille?, une tan kohen jam duke te treguar, se nuk e permban mesazhin qe eshte duke e propaguar, o shqiptar, a kupton?Postuar mė parė nga DKulla
Nje shok pune ka humbur vellaun ne luften e bosnjes, e shoqja e atij eshte serbe, dhe ki shoki ka respkt te madh ndaj asaj, edhe pse gjaku i saj ja ka vra vellaun.....
Cfare ke kunder Van Damm_it?, don ta rras nji boks?, shuj more....
flm
Krijoni Kontakt