mirmengjesi te gjithve juve qe chatoni nga greqia,une jem marinela nga shkodra dhe jam me studime ne selanik.![]()
![]()
![]()
mirmengjesi te gjithve juve qe chatoni nga greqia,une jem marinela nga shkodra dhe jam me studime ne selanik.![]()
![]()
![]()
marinela mire se erdhe
oli horame
ca studjon ti ne selanik?kemi shoqeri te mire ne ketu lart![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Pershendetje te gjitheve.
A e ndjek njeri Fame Story.
C'mendim keni per ate korcarin qe shpertheu ne show. Nqs do ishit ju si do te vepronit.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Pershendetje
A Pranoni Ne Kete Forum Nenshtetas Anglez?
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Shtriga me kaloj ajo pika 2 e jotja se e paske shkruar. Ej po ti je nga ato shqiptaret e mirat nuk te shau ty ..
Mendimi im eshte se shume si puna e tij jane me komplekse, nuk mundohen te tregojne se kush jane dhe c'dine te bejne, por qe ne fillim te gares hyjne me mendjen se paragjykohen se jane shqiptar.
Nejse se nuk e kam ndjekur dhe nuk mund ta gjykoj sic duhet por ate qe pashe ne show, qe ata te keqinjt qe sipas tij ishin shume, te f.... ,kete me dha te kuptoja.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sa qeka Lobi (Forumist ) Shqiptar ne Greqi mer..... Po un pranohem ktu ke sofra apo duhet prasini karta ene adhia ergasias ?????![]()
Tradhetar I Kombit!
I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !
me nje adeia malakias je ne rregull
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Shqiptaret jane plot kompleksitete. Dikush e nxjerr kompleksitetin e tij ne nje forme dhe dikush ne nje forme tjeter.Postuar mė parė nga edi72
Jam i mendimit se nje nga ato Shqiptare me kompleksitete eshte edhe Dionisi, megjithese duket djale i mire. Me ate qe beri e dhjeu fare muhabetin dhe mu be qefi qe doli protinomenos, por tani ka filluar te me vije pak keq per te. Shpresoj te mos largohet kaq shpejt, megjithese shanset e tij jane te pakta, pasi veshtire te gjendet Shqiptare ta votoje me ato qe tha.
Si do veproja une? Nuk do merresha fare me ceshtjen e kombesise time. Perse te merrem aloste, kur asnjeri nuk me ngacmoi? Nese dikush do me ngacmonte, nuk e di si do reagoja, varet nga rrethanat, por mendoj se do i injoroja dhe nuk do merresha fare me ta.
P.S. Pershendetje te gjithe Shqiptareve qe banojne ne Greqi.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
edi shyqyr qe u bere i gjall.ne radhe te par si je me shendet?ndonje nuse?ate dursakun si e kam?Postuar mė parė nga edi72
tani une e mora prosopika e i nisa dhe nje email te qendisur se u be dhe devi pej korce te na shaj ne (kur shan shqiptaret shan dhe ne te mire te keq ne tanet jemi)une e shikoj gjithmon fame se isha kurioze per sjelljen e dionisist(devi) se savina vjet u soll shume bukur dhe na beri krenar te gjithve.ai ka paragjykime.sido qe ka kaluar ne shqiperi ska pse ta hedhi posht vendin qe lindi.une di qe ne fshatin tim kendonim greqisht qe diten qe lindin femijet e ne burk nuk na futi njeri nejse.ai eshte kompleksikos ske cben
Jam_Ajo
live keq nuk me vjen se skishte pse te sillesh keshtu.po te ksihte dicka mund te futesh ne dhomen e epikinonias(si ta them shqip?)dhe te thoshte ato qe kishte jo te kopjonte pano metaksopulon e te na shtrihesh ne shesh mbasi na shau(ne fakt urim ishte jo sharjePostuar mė parė nga liveintwoplaces
) atje qe ne diten e par njeri nuk e pa nga kombesia as shoket e as mesuesit atij ajo duhet ti binte ne sy e ta qepte gojen.
po te ishte indiferent do ishte i fituar se qe ne ditet e para sado qe ai po ulte shqiperin te gjithe than qe ti japin nje shanc mase e mbyll ceshtejn por jo ai duhet ta vazhdonte e tani do perendia te vej nje xhiro andej nga erdhi.
Jam_Ajo
Krijoni Kontakt