muaj te mbar. kalo mina
pershendetje te gjithve dhe ne vecanti shtriges.
muaj te mbar. kalo mina
pershendetje te gjithve dhe ne vecanti shtriges.
SI LULJA E KRIPES JANE VAJZAT E NARTES....................
Narta, muaj tė mbarė edhe dy moj vajzė dhe mbi tė gjithaPostuar mė parė nga nartaa
GĖZUAR DITĖLINDJEN DHE U BĖFSH 100 VJEĒE!
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Hajde muaj i mbare dhe mo genjeni shume ore.
Ca ti besh zakon i grekut. I cuditshem greku, te cuditeshme edhe zakonet e tij.
Ore Livein e shef hunden tende ti ore? Po del nga PC im.![]()
Hajde mirupafshim
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Po pse ore, pėr ēdo gjė do shajmė Grekėt ne?! Mua mė kujtohet qė kur isha i vogėl thoja me 1 Prill: "Zyshe t'ra stilolapsi n'tok".Postuar mė parė nga Peniel
Grekėt e kanė fajin pėr kėtė gjė?
Sa pėr hundėn mė fal se u bė shkas qė tė tė prishet edhe kompjuteri dhe tė detyrohesh tė shkosh nė internet cafe.![]()
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Postuar mė parė nga Peniel
Ne kemi qene me te tmerrshem se Greket me 1 prill.
Me kujtohet qe s' linim njeri pa genjyer gjate kesaj dite dhe me genjeshtra nga me te cuditshmet.
Shtegtari
Po jo ore nuk e thashe per 1 Prillin, por e kisha fjalen per zakonin qe kane te thone ne cdo fillim muaji dhe jave: muaj i mbare dhe jave e mbare sapo takohen ne mengjes dhe pas nje ore i degjon duke share njeri - tjetrin.
Live, po ca ti besh keshtu jane keto pune, njeri me hunde i bie pemes dhe tjetrit i prishet PC.
C U
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Mua me pelqen shume ky zakoni i te uruarit (kuptohet kur nuk pasohet nga sjellje agresivePostuar mė parė nga Peniel
) Ketu ne Amerike e perdor gjithmone
Giasas![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
pershendetje manulaki![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Pershendetje dhe nga une te gjithve si sju zura nje dit online , nejse rendsi ka te jeni dhe te kaloni sa me mire te gjithve
Krijoni Kontakt