fierakja ti ka mundesi ta kesh origjinen nga apolonet e lashte nuk shpjegohet ndryshe insistimi yt per te shkruar ne greqisht..Postuar mė parė nga FierAkja143
)
fierakja ti ka mundesi ta kesh origjinen nga apolonet e lashte nuk shpjegohet ndryshe insistimi yt per te shkruar ne greqisht..Postuar mė parė nga FierAkja143
)
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Ose ka pare me thes!Postuar mė parė nga tani_26
![]()
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Livingintwoplaces mos ki frike nga "mallkimi im" se nuk te ze ,por me ate ministren qe propozova ki kujdes. Jo per gje por shiko ca emri ka.![]()
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Hahaha me Shtrigen e kam mirė unė, kėshtu qė nuk kam merak.Postuar mė parė nga edi72
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
lol per para nuk te fal dhe me ata qe e kam mire dhe ata qe e kam keq
Edi te fala dursakut dhe nuses.
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Live....Te rre menja qe e ke mire, por e sheh.
O Shtrige mire durrsakut i bej te fala, po ate nusen ku ta gjej per ti bere te fala.
A di njeri a do japin leje qendrimi per 5vjet me rinovimet e reja?
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Hahaha, s'po di ka me u rujt! Po e shoh se i paskeni mor mir disa zakone t'grekut!Postuar mė parė nga edi72
Pranej, qeni qė leh s'tė kafshon. Kshu qė mos mė mallkoni mu qė flas greqisht, se un jom mo i urti ktu.
gjesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pershendetje te gjithve
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Pėrshėndetje edhe nga unė! E Premte sot, do kemi pėrpara njė fundjavė me diell. Kalofshi sa mė mirė.![]()
Krijoni Kontakt