Close
Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 341
    i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Pershendetje pra serish te gjitheve,

Edi sa here vijne miq te rinj ne kete forum atehere kerkojne takime. Kjo nuk eshte aspak e keqe perkundrazi tregon gjalleri dhe vullnet , por duhet bere dhe realitet.
    Takohuni e pini nje kafe dhe na lajmeroni dhe neve te tjereve.
    E verteta eshte se se ketu ne Selanik u takuam dhe 3 veta kemi ngelur miq e takohemi cdo 2 muaj pothuaj per kafe.

Gjithe te mirat
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Edhe ju 3 veta? Prandaj thojne me mire te dali syri sesa nami. Dikur behej nami andej nga Selaniku.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga edi72
    Edhe ju 3 veta? Prandaj thojne me mire te dali syri sesa nami. Dikur behej nami andej nga Selaniku.

edi72 shume gabim lal sepse une personalisht njof mbi 8 veta ketu qe kemi pire kafe dhe qe njifemi tashme shume mire me njeri tjetrin!
    Prandaj eshte shume Ok kur flet dhe ball per ball me dike qe e njef nga neti!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Jeni mbledhur 8 veta pernjehere ne Athine nga "forumistat ne Greqi"dhe se paskeni shkruar tek "rekordi"?!?. (mbase kam munguar ne ate kohe dhe me ka kaluar pa lexuar).
    Snow... mbase me keqkuptove por edhe une te njejten gje them, qe eshte OK kur flet balle per balle me ata qe njeh ne forum, prandaj mos kujto se nuk do doja te pija nje kafe me ju dhe te tjeret qe munden..
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    paides, kabli xronia, xronia polla kai eytyxismeno to neo etos.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    looooool
    gezuar festat e vitit 2006.
    ju pershendes nga fieri ku kam ardhur per te kaluar festat.

shendet e dashuri!

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """''
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2005
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    1
    Gezuar ta githve!!1

football Maska e football
    Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    42

Red face

Citim Postuar mė parė nga susglob
    Mire do ishte Shqiperia po te rregullohet. Por une e kam lene Shqiperine qe 11 vjec si zor te kthehem tani. E mbaj mend kur thonin prinderit e mij ja do rrime ne Greqi deri sa te rregullohet Shqiperia pe nja 5 vjet. E iken 5 e iken 10 e 15 po shkoj tek 20 e Shqiperia Shqiperi ngeli. Disa personave mund ti vij keq qe une flas keshtu por ky eshte fakt. Shqiptaret mund te rregullohen me rroba e kafeve por ekonomikisht e me uje, drita, pasterti etc. nuk rregullohet. Jo se Amerika eshte me mire por ka rregulla qe krijojne ato konditat e jeteses.
    P.sh. une ne Amerike kam nje pune shume te mire dhe nje page te konsiderueshme sikur me qene Amerikane. Nuk e le dot te shkoj kudo qe te jete ne Shqiperi apo Greqi. E cte bej une aty te punoj per shtetin?? Apo ne Greqi te pastroj shtepia 26vjec goce. No no. Oh me falni bej pune ketu ne Boston "Accountant" Ekonomiste. Keshtu qe rrethanat keto jane. E kenaqur nuk jam por mendoj se me vone do krijohet shoqeria. Edhe ne Shqiperi une personalisht nuk kam shoqeri se thashe 11vjec ika por kusherinjte i kam gati te gjithe ne Italy dhe prinderit dhe nje vella ikam ketu me vete. Ketu ne Amerike me shkolle dhe punera dhe tani me femije nuk kemi kohe per shoqeri. Por avash avash sepse nuk shtyhet dhe keshtu. Tani po kam kohe per te filluar te krijoj dicka. Prandaj dhe forumet. Te pakten dicka eshte dhe forumi. Une ne Boston nuk do rri per gjate. Sa te rregullohemi me mire ekonomikisht dhe do i them Bostonit Bye bye. Ika se kam shkruajtur shume gjate. Bye

Po pse do na e lesh Bostonin mi. Nuk te pelqen? D.m.th. do ikesh prape ne Greqi?
    pikesynimi eshte te besh gol

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga football
    Po pse do na e lesh Bostonin mi. Nuk te pelqen? D.m.th. do ikesh prape ne Greqi?
    Papa se haj dot hic sidomos kohen ketu qe thua ti Football. Se duroj dot hic. Pamvaresisht qe drive ne pune prandaj bej pak durim por qe te merja autobuza e trena (sic e kam bere me pare) nuk e bej dot. Beja nje ore rruge me autobuz e tren kur punoja ne DownTown e URREJA. Vetem prej kohes une dua te iki nga Mass shume dimer i keq. Pastaj duke qene koha e keqe as njerez nuk mbledh dot.
    Pastaj shumica jane bere me pizza ketu dhe as njeri sta ka terezine. Une e kam mbasditen e lire e ku te shkoj??? ato qe njoh une kane pizza etj e jane gjithe diten te ikur deri ne 10-11 te darkes. Koha e keqe e sdalim dot parqeve??? Keshtu qe mbyllemi ne shtepi ose si Amerikanet qe i kemi share neper "Malls". Aha seshte gje puna.
    Por arsyeja kryesore eshte koha dhe sic thashe tek shkrimi im me larte vetem puna me mban ketu as gje tjeter se me vjen keq ta le por it will happen some day. Por nuk e shikoj te behet per te pakten 4-5 vjet.

ciao
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    grecce
    Postime
    11
    pershendetje te gjitheve forumistat e greqise dhe te tjereve kudo ku ndodhen,nje vit sa me i mbare,edhe nje speciale per te gjithe firaket qe jetojne ne selanik.

Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Forumistat qė jetojnė nė Itali
    Nga Erindi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 11:03
  2. Forumistat ne Angli ne vitin 2004
    Nga Arlind nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 26-11-2004, 14:34
  3. Forumistat e Greqise 2004
    Nga jonidapasho nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 26-11-2004, 07:04
  4. forumistat ne turqi.........
    Nga bicjani nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 15:38
  5. Prezantim me tė gjithė forumistat
    Nga evelina nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-07-2003, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •