Pershendetje te gjitheve besoj se mbas 15 gushtit do ktheheni te gjithe se po mbarojne pushimet.
Uroj nje vite te mbare per nxenesit dhe studentet,
dhe per klasen puntore pune te mbare.
Pershendetje te gjitheve besoj se mbas 15 gushtit do ktheheni te gjithe se po mbarojne pushimet.
Uroj nje vite te mbare per nxenesit dhe studentet,
dhe per klasen puntore pune te mbare.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Pershendetje te gjitheve - vetem desha te ju njoftoje qe jam ne kerkim te nje kuzhinieri/re me pervoje te pregaditjes se ushqimeve greke, qe te punoje si udheheqes/se e kuzhines ne nje restoran grek qe do te hapet se shpejti ne Prishtine. Ne pagese mujore do te perfshihen edhe shpenzimet e qerase. Ju lus te njoftoni te interesuarit qe permes e-mailit ne: midas.ks@gmail.com te shprehin interesimin e tyre.
Cdo te mire,
Krenari
Pershendetje dhe prej meje,rroj ne Athine po nuk me pelqen fare si qytet.Vec qe te jep mundesi me shume per te gjetur pune me lehte.Se jeta behet ne periferi(eparxeia).
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Pershendetje nga qyteti(fshat) Fieri!
po mbush nje muaj ne shqiperi duke bredhur ter diten.fillova me bregdetin nga butrinti deti ne vlore...me pushime 15 dite.paSTAJ fieri tirane pogradec korce ....u lodha....ju si po ja kaloni???
o gocapo ku keni humbur o dreq~~~~~~
ciao....
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """Roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Pershendetje nga SELANIKU si ja kaloni oooooo refugjater![]()
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Kam jetuar 10 Vjet ne Volo. Tani jam ne Amerike.
Postuar mė parė nga susglob
Si Ike Mi Lal Ne Amerike
ANTENA
Albi
Pershendetje ju qe jetoni ne greqi
Kam qen vet per tre vjet resht dhe kam kaluar mire me then te drejten
kam dhe njerezit e mi qe jan andej prej 12 vjetesh dhe vin per pushime
ju uroj qe te kaloni sa me mire te gjithe mbas pushimeve qe keni bere...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Eduardi rrofsh vlla besoj se na e qake hallin si te jesh vete![]()
ANTENA
Albi
Pershendetje te gjitheve
Une kam 12 vjet ne Krete dhe nuk them se nuk kaloj mire!Por si vendi yt o vlla nuk ka!Me merr malli jo vetem per njerezit ,por edhe per natyren,per token,per ate vesen e mengjesit ,per ajrin e paster,per pemet qe kacaviresha kur isha femije,per sokaket ku vrapoja dhe here pas here vrisja gjunjet.....per te tera ato qe iken e s'kthehem me....!
Mall,mall,mall.....
Kjo eshte nje fjale pothuajse sinonime me fjalen emigrant!
Krijoni Kontakt