Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Postime
    3
    Digitalbi tokesor ofrohet vetem nga Digitalbi dhe ka goxha programe ne filma + kampionatin anglez dhe gjerman. Mua me pelqen. Cilesia e transmetimit eshte me probleme nga njehere dhe jo shume e paster sidomos kur tranmetohen ndeshjet. Por mendoje se sa ia vlen ne kohe.

Sateliti eshte me cilesor dhe nese do te kursesh dhe te shofesh kanale njekohesisht te sugjeroj te blesh nje aparat qe ka modul dekriptimi brenda.Te sugjeroj Next, Atom ose DSN . Te pakten keto kam pare ne Tirane. Mund te shohesh filma dhe ndeshje edhe pa pagese.

Alternativa e tret do ishte te blije nje aparat me opcion vendosje moduli + nje modul Dragon ose Matrix Revolution.

Re dy opcionet e fundit do te detyrojne te besh azhornimin e aparatit ose modulit sa here qe ka ndryshime.

Beji vete llogarite.se kush te bie me lire

Tung

i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    http://run.to/albaner
    shikoni te ky linku per me shum informacione ne lidhje me tv-digital
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2005
    Postime
    2

Thumbs up Nuk eshte aspak turp te kesh nje Yumatu

I dashur Fotjon une aktualisht kam nje Yumatu Explorer qe si perfundim pa pa sur nevojen e as nje kami as Dragon as MRV ndonje tjeter arrij te hap Taquila, Cyfra+ dhe pjesen e Sky Italia qe aktualisht eshte akoma ne Mediaguard 2 (Seca 2) perveē Videoguard2 (NDS) qe para disa ditesh kaluan dhe Primafila. Deri tani NDS eshte thyer ne Australi dhe dhe disa vende nordike pune te madhe po bejen italianet qe aktualisht kane nxjerre nje modul NDS dhe programet por qe aktualisht janene fazen e testimit. Sa per YUMATU eshte firme turke por qe nuk ka shume opsione siē mund te keet DM ose TripleDragon qe jane te bazuar ne Linux qe eshte sistem operativ open source por qe deri tani me kete dekoder une i shikoj te gjitha ato qe mund te shifen me nje dragon cam sepse ky dekoder ben update te ēelsave automatikisht nga sateliti siē jane NAGRA1,VIACCESS 1,SECA1,IRDETO1. ndersa per SECA 2 perdoren programe qe vetem me nje kebell RS232C mund te behen uploade. per ndihme me te madhe po te jap disa forume shuem te mira turke.
    http://www.turkeyforum.com/satforum/...ad.php?t=59715
    http://www.intirnet.net/upload/showrecent.php?
    http://65.75.149.180/index.php?PHPSE...14a4f5edbfd11b

une mund te te jap dhe me shume por keto jane forumet me te mira ku mund te gjesh programe per YUMATU te te gjithe llojeve shpresoj te te kem dhen ndihmen e duhur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    fatkeqsisht nuk di turqisht per te lexuar ato forume

aparait qe kam esht yumatu 8500 CI version 1.451
    aty ku bleva mrv dhe thane se po ta kisha version mbi 2 skishte nevoje per modul

ne rast se ato programe per yumatu jane te vogla, mund te mi dergosh ne email,
    nese ke kohe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    me fal aparati qe kam eshte Yumatu 7500 CI

o gjiton ,ai kanali turk qe the per seria A, nje here ne muaj jepte ndeshje?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2005
    Postime
    2

Talking Fotjon per kampionatin italian shiko tek ASTRA

Pere te pare kampionatin italian shif ne Astra ne paketen (Taquila) C+Deporte1 C+Deporte2 C+Deporte3 dhe ne Hotbird ne pakten (Cyfra+) Canal+Sport
    per programet do shof se ēmund te gjej per Yumatu 7500 FTA nese eshte ky. Por as une nuk di turqisht por ama eshte kollaj ti gjesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Postime
    3
    @fotjon

Ai kanali turk Tv8 turkey (42 grade nga Lindja) jep ndeshje dy here te dielave dhe nje here te shtunen.

Go Yumatu go !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-03-2005
    Postime
    1
    tung tė gjithve, nėse ka mundėsi dikush pėr ndihm . Kam njė resiver strong 4355 evol. nėse ka emulator pėr hapjen e TPS dhe canalsatelitit franēes.

[QUOTE]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2005
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    1
    tung te gjitheve,
    mos ka dikush njohuri se qfare programi nevoitet (pa modul) per ti importuar kodet e programeve satelitore prej kompjuterit e deri ne resiver?
    kodet po mundem me i downloden prej internetit mirpo programi po me nevoitet.

ju falemnderit,
    tomaki

LAMO Maska e Lamo
    Anėtarėsuar
    17-04-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    31

Wink

A me ndihmon njeri dot.Kam nje Samsung DSR 9500A CI dhe modul ZETACA.Ketu poshte tek moduli thote FREEXTV.Ne Informatik jam i mire por per satelit jam dobet fare.A mund te me thote njeri si te hap SKY.Naj kanal me filma ose sport.

Flm

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •