AAaaaaaaaaaaa jo , me marshin te keqen pisanjosat e bankes
Une cdo gje mundesisht me debit card , nqs nuk behet kam dhe nje credit card me limit jo me shume se 500 paund , jo per gje po ta dime dhe ku jemi![]()
AAaaaaaaaaaaa jo , me marshin te keqen pisanjosat e bankes
Une cdo gje mundesisht me debit card , nqs nuk behet kam dhe nje credit card me limit jo me shume se 500 paund , jo per gje po ta dime dhe ku jemi![]()
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Une kam tri njeren i fus paret po nuk i nxjerr nga aty vetem per ndonje raste urgjent,ne njeren me vjen rroga aty,ndersa njeren e kam per transfer parash me shum e kam hap per gjyshen kur i qojne pare i qojne aty
Kisha dy po tani kam vetem njeren skisha cti beja te dyja, por mendimi im eshte me mire cdo gje me para ne dore para ne dore
E kam nje karte ......Raifazen Bank ......Viza ........mund te perdoret ne 1000000 bankomate ne bote ......jam rahat fare
I łnderstånd yoł.....Błt ģ dont gģve å fłck.....
fłck P.A ....!!!
Master-card
Visa
Debit-card
Tashi qe jom msu se imagjinoj dot veten pa credit card.
Megjithate me sa po shifet Kshu sic ka ardhe koha , 20-30 vjecar rrezik te spastrohet parja komplet.
*djallush kete pyetje ta beje qe ne fillim, jane lodhur njerezit kot duke thene une kam 2-3-4-5-6-7...........10. Karta mund te kesh sa te duash sepse eshte nje produkt qe bankat e afrojne falas, por rendesi ka se sa leke kane brenda!Postuar mė parė nga StormAngel
![]()
Nuk kam as dua te kem!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Credit cards e? Kam ca, as vete s'e di sa me saktesi, po kam nja 5 me duket.![]()
Master-card
Visa
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Krijoni Kontakt