Brari, jam mirditore! S`jane vetem leberit mikpritesa!
Brari, jam mirditore! S`jane vetem leberit mikpritesa!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Mirdita paska lob te fort ktu. o o o..
Cka po gerset buk misri e thekur me ushuj e lakna turshi.lol.
Mina mesoje at macen-blu se sdin me gatue.
Burri neser nuk don poezi.
Cka bahet me motrat Perbasha?
Artiste e sportiste kan qen. Vajza te mira kan qen.
Vizitoret nuk me besdisin. Une jam njeri qe me pelqen te jem vazhdimisht ne shoqerine e atyre qe i kam afer zemres, e qe me kane afer zemres. Ama te them te drejten, vizitat ala-shqiptareēe shume here jane te bezdisshme. Une nuk kam shume vizitore shqiptare, meqe prinderit i kam akoma ne shqiperi, e ajo I ka larguar pak, pasi jam vazhdimisht ne pune, e nuk gjendem shpesh ne shtepi. Megjithate, po qe shtepia juaj, e ti je ai qe paguan rentin, mendoj se askush ska te drejte qe ta abuzoje ate. Ti vetem duhet te jesh i plotefuqishem.
I do not believe in sigs...oh...wait...
Kanuni na thote qe shtepia eshte e Zotit dhe e mikut!
Jam e kenaqur kur vijne dhe kur ikin!
ticiana
- Mikpritja - nje nga virtytet e karakterit shqiptar te shquar qe ne kohen e ilireve, arberve dhe shqiptaret...
Shqiptaret e sotem ne bote edhe ne Shqiperi njihen si per mirepritje edhe zbatimin e ketij zakoni.
Por jeta sot e vecon kete virtyt te shqipetareve sepse sot ka ardhur koha te themi me plot gojen Ekonomi Tregu dmth qe pengon dhe ka futur renjet e shkaterimit ne mikpritje...
Kjo eshte nje e vertet e hidhur, por qe duhet ta pranojme realitetin. Pro traditave jam, por faktor te ndryshem ndikojne...
Flas per Mikpritjen ne Ekonomine e Tregut, mendoj se shqiptaret po shkojne drejt ftohjes...(jo mire keshtu)
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Drejt ftohjes po shkojne ata qe jane fukarenj nga shpirti. Ata vune disa para, rregulluan shtepite, bene banjat e reja me pllaka te bukura dhe kane bezdi t`u futen vizitoret. Imagjino per te tjerat.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Fukarai eshte gjithnje zemergjere dhe mikprites.........kete e ven re edhe tek lypsat.
Bie dakord me Minen qe shume shqipetare jane ftohur me njerit tjetin per toka e per para. Zihen me llafe dhe gjyqeve dhe nuk shkelin as ne deren e vllaut.
Shqiperine e mori Turku i vu zjarr
Shqipetare pse s'luftoni per tradita si me pare
Krijoni Kontakt