Close

Rezultati i Sondazhit: A ju duket e drejtė rregullorja e re e forumit?

Votues
307. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

150 48.86%
  • Jo

42 13.68%
  • Ka ende nevojė pėr ndryshime

63 20.52%
  • Nuk mė intereson

52 16.94%
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 86
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL
    Regullorja eshte e persosur dhe shume bukur aplikohet nga i gjith stafi i forumit suksese ne te ardhmen,,............

Edhepse si njoh detajet rreth rregullores se forumit,sepse ato s`i mbaj mend, besoj qe rregullorja eshte ne rregull(pra, mos shaj,mos nencmo te tjeret ne baza krahinore,fetare etj.).

Eshte e kuptueshme qe thyerja e rregullave qon deri te perjashtimi.Kur bie fjala te perjashtimet,me duhet te them qe une kam perjetuar raste qe me kane habite!

Se fundit, me habiti shume perjashtimi i Genesisit!
    Te gjithe ata qe i`a duan te miren kombit tone dhe kane lexuar shkrimet e tij,do te kene kuptuar perkushtimin e cilter te tij ndaj ceshtjes se kombit tone.Mua me ka habite energjia e tij ne perkushtimin ndaj problemeve te ceshtjes sone!
    Kete njeri s`ke si te mos e respektosh.
    Genesisit do t`i deshiroja pak me shume durim dhe maturi!Te tjerat i ka.
    Forumit i duhen patjeter koka te tilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kandili 1 : 24-05-2007 mė 17:41

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Se pari,shpreh kerkesen time qe kesaj rregulloreje,ti shtohej edhe nje paragraf i cili t'i jepte te drejte nje anetari,te mbrohej nga sulmet e nje moderatori".

Kam vene re se,nese nje anetar ben nje ankese kundrejt nje moderatori,pretendimet e tija hidhen poshte dhe perballet me nje lume kunderakuzash,jo thjesht nga ana e moderatorit ne fjale por edhe nga pjesa tjeter e drejtuesve...personalisht,kjo gje nuk me duket aspak e drejte"

Se dyti,do te beja nje sygjerim persa i perket paragrafit qe ka te beje me perdorimin e gjuhes Shqipe.Kam pershtypjen se me kete rregullore,penalizohen ata Shqiptare,te cilet kane veshtiresi te flasin dhe te shkruajne ne gjuhen amtare.
    Shqipen,mund ta mesojne vetem duke u aktivizuar neper temat ku shkruhet Shqip
    dhe jo neper nenforume te vecanta,te rezervuara per te huajt dhe per Shqiptaret
    qe kane veshtiresi komunikimi ne gjuhen e tyre...Ky lloj diferencimi,duket sikur i ben ata persona me aftesi te kufizuara..

Se treti,nuk e aprovoj aspak menyren se si shpreheni ne lidhje me ata qe kane bindje te caktuara politike...jeni duke e thyer ju,te paret rregulloren e hartuar, duke perjashtuar nga ky forum,personat me bindje politike komuniste.
    Perderisa kjo parti,egziston edhe ne sistemin shume-partiak te politikes Shqiptare.
    Nuk ka perse t'u mohoet e drejta e pjesemarrjes ne kete forum,individeve me te tilla bindje politike,apo t'u mohoet e drejta per te mbrojtur bindjet e tyre..

Keto ishin disa nga sugjerimet e mia...ju uroj pune te mbare moderatoreve te ketij stafi dhe i pergezoj per punen e tyre,pavaresisht nga mosmarreveshjet qe mund te kem patur personalisht me ndonjerin prej jush,beni nje pune te admirueshme..duhet ta pranojme se asnjehere gjerat nuk shkojne ne persosmeri,
    gjithmone ka vend per permiresime..ju pershendes"

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Rregullorja eshte shume mire per aq sa eshte shkruar, kane lidnur nevoja dhe per disa shtojca te vogla por mendoj se do shtohen me kalimin e kohes.

Por ajo qe verej une eshte se kjo rregullore duhet respektuar ne radhe te pare nga Moderatoret e forumit pasi keto mesa kam pare une jane shkelesit numer nje te rregullores e pastaj kur veprojne Moderatoret mire dhe ne userat e thjeshte veprojme mire, por ama kur nje Moderator vepron sipas kokes se tij kunder rregullores eshte mese normale qe dhe userat e thjeshte irritohen dhe pastaj lindin mosmarveshje e konflikte e per pasoje anashkalohet fare rregullorja e ēdo gje mer permasa personale.

Imperator
    Albanian Perandory

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Nuk them se zbatohet.Hic fare.
    Te thuash se pedet duhen vrare si qener ESHTE dallim.Biles mund te gjej edhe nje teme ku ka postime te tilla.

Me duket e drejte...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ēun Kavaljer! Maska e Slimshaddy
    Anėtarėsuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Albania/Tropojė
    Postime
    310
    Shume drejta dhe te pranueshme per te gjithe.!
    Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Nuk e di nese ka ndonje ndryshim te kesaj rregulloreje qe qenka publikuar para tre vitesh, por do sugjeroja qe forumi te rregullonte ceshtjen e figurave te ndritura shqiptare.

Dmth te ndalohet cfaredo ofendimi apo fyerje e figurave te ndritura historike shqiptare. Nje teme per Jusuf Gervallen (e autorit Bahtir Hamza) me ra sonte ne sy, disa tema kunder heroit tone kombetar Skenderbeu, disa tema kunder Nene Terezes, etj - jane disa nga verejtjet qe kam per sa i perket ketij forumi, dhe mendoj qe duhet ne rregullore te shtohet nje pike qe e rregullon kete ceshtje.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    po shum e mir
    rregullat e ketij forumi jan ne mbrojtje te secilit antar te tij dhe te dobishme per secilin antar

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Pajtohem plotesisht me rregullat e forumit !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Albo kur te djeg miza ty nga komentimet e mia ti i fshin .ok ti fshij une shkruaj perseri ska problem? Se kuptoj o albo pse ti je si politikant shiptare qe vjellin bejn krime dhe ne fund i fshijn provat? Pse ti ne vend qe tu pergjigjesh komentimeve tona ti i fshin dhe si lejon as ata pak forumista qe hyn ne kete forum i cili perdit e me shum po u largohen frekuentuesit?albo po ta perseris dhe njeher ato e ju keni fshire nga komentimi im?
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Bashkėpunoni me forumin shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-11-2003, 08:55
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •