Nuk jam shum dakort me skuthin dhe jam me shum me brarin dhe shiroken pasi ato studimet i bejne njerez qe rrine neper zyra dhe jo ne terren, prandaj un ne shkrimet mia shkruaj vatem ato qe kam qen deshmitar vet ose mi kane then persona shum afer burimit te lajmit duke evituar te shtremberoj realitetin .
Pse jam me brarin dhe shiroken ; sepse aty ku banoja une jetonte, ose me sakt erdhi per te jetuar pas largimit te detyruar si person i pa deshiruar nga Italia pjestari i ambasades I.d rreth viteve 80-85 mbasi u zbulua aktiviteti i tij ne kundershtim me ligjet italiane.
Ky zbulim ne ate kohe eshte dhene nga R.A.I ne lajmet kryesore te mbremjes dhe skemen e shperndarjes se cigareve nga Shqiperia dhe montenegro drejt brigjeve te pulies.
Dhe gjithashtu nuk jam dakort me ate studimin qe mafia shqiptare ka lindur me ardhjen e atyre shoqatave islamike ne Shqiperi, kjo per medimin tim behet me qellim qe te na nxjerin si islamik te rrezikshem qe po prishim rendin ne europ , gje qe nuk esht e vertet pasi Shqiptaret zanatin e droges prostitucionit kriminalitetin e mesuan ne perendim e praktikuan atje fituan atje dhe e sollen edhe ne Shqiperi ku korruptuan " politikanet "
tane per te kaluar ne nje stad me te lart te organizimit te tyre.
Per kete do tju jap shembuj nga terreni dhe jo llafe zyrash , por sot nuk kam kohe.
Shenim; KJO TIRONA KA CA HUQE PO NA GRIS BLUZAT E KUQE
esht nje keng stadiumi kur Gim Murati i futi dy gola me kok Tirones
duke fituar 2-1 dhe kampionatin nese nuk gaboj.
un ather kam qen 10 -vjec pak a shum dhe Gimi e kishte shpin 30-metra nga une ke rruga m.gjollesha stadiumi dinamo , e mbaj mend si tani pasi gjith lagja u mbush me tifoza te partizonit dhe gimin e sollen ne krah ne shpi, nga ajo dit un u bera tifoz i partizonit ato te tjerat jan llafe pa buk.
Krijoni Kontakt