Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542

Femra dhe mashkulli fetar

Dikur lexoja librat e Anne Rice "The Vampire Chronicles". Ndersa lexoja rrjeshtat e Memnoch the Devil me zyri syrin nje dialog mbi natyren e femres. Qe ta boj shkurt muhabetin dialogu arrinte ne perfundimin se per arsye te ndryshme 'femra eshte nje krijese qiellore ndersa mashkulli tokesor".

Nderkohe, ne ditet e sotme, ka dite qe kacafytem me kete koncept. Nga natyra jam fetar dhe sa here qe i jam afruar nje paqeje te brendshme gjithmone ka dale nje interes romantik femeror qe me ka shkulte nga nga ai 'blis' e me zbriste ne toke. Them me zbriste ne toke sepse jam shume sqimatar ne shije e ato interesa romantike kerkonin investime te llahtarshme kohe e monetare. Tash per tash jam ne ndekje te perfitimeve monetare, por ndonjehere mendoj se e bej gjithe kete mund vetem per hir te kapjes te femrave, se vete si rob fetar as qe me rruhet per pasurine materiale te kesaj Toke.

Si mendoni?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Femrat krijese qiellore: po qe femra eshte nje faktor i mire ne shtysen e puneve tona (per nje pjese te mire) eshte e vertete. Femra sic ka thene nje autor (o Euripidi ose Heminguej, megjithese nuk jane shume afer prape nuk jam i sigurte se kam qene i vogel kur e kam degjuar nga TVSH-ja qe fillonte ne oren 6:00pm) "eshte ajo qe i jep forcen burrit. Burri eshte i forte por ate force e merr nga gruaja". Gruaja eshte ajo qe po te jete e zgjuar dhe e forte di se si ti beje BACKUP jetes tende, di si te beje DELETE all the troubles, di si te beje CLEAN THE SPYWARES, di si te marre ne QUARANTINE hallet qe ti ke (dhe ato i mban ne zemren e vet), di si te beje INDEXING te problemeve ditore.

Sa per qellimet e jetes qe fokusohen tek zenia e femrave ka dy pika:
    1. Per beqaret: Patjeter qe do punojne shume, dhe kur punon mendon se nqs nuk punon me perkushtim nuk do te kete se me c'fare ta ushqeje neser pasneser ate krijese qe do te marre prane: nje femer. Patjeter qe mendon qe ajo femer, te cilen do ta kete edhe si jastek per problemet ndersa vete eshte jorgan i ngrohte per te (femren), duhet te shkele vetem ne pambuk dhe balli i bardhe te mos i djersitet kurre. Patjeter qe do punojne shume qe ajo dore mbi te cilen do i zere gjumi te jete e bute dhe e fresket. Patjeter qe do te punojne shume qe kur ajo flutur te levize nen ato pelhura te lehta te sjelle vetem drite dhe arome qe te shplodh.

2. Per te prangosurit e unazave: Megjithese nuk kane nevoje per kerkime perseri duhet te punojne shume qe kur te shkojne ne shtepi te mund ti nxjerrin nga buzet e flutures nje buzeqeshje qe do tja zbukuroje jeten dhe do ta shplodhe.

Femra duke qene me e lehte, me e bute patjeter qe mund te jete pak me lart nga toka, por jo qiellore. Duhet te shikojme burime te tjera qe e bejne femren qiellore. Dhe ajo qe e ngre femren lart lart, ndoshta drejt qiellit eshte te qenurit nene. Dhimbja e nenes per femijen ja lakon dhe zbut zemren 1000 here. Ajo dhimbje e nenes per femite e ben cdo nene qiellore, e ben cdo nene engjellin mbrojtes te cdo personi.

Ajo qe une per te cilen do te luftoja do te ishte marrja e nje buzeqeshje te lehtesuar nga keto krijesa te brishta.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Mendimi im

"Femra eshte lemsh ndjenjash.Nuk merr ere nga idete qiellore.Eshte shume tokesore.
    Aq tokesore sa qe dhe tri fete monoteiste e pohojne nje gje te tille.Tokesor eshte dhe mashkulli por ndryshe nga femra"
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
    Dikur lexoja librat e Anne Rice "The Vampire Chronicles". Ndersa lexoja rrjeshtat e Memnoch the Devil me zyri syrin nje dialog mbi natyren e femres. Qe ta boj shkurt muhabetin dialogu arrinte ne perfundimin se per arsye te ndryshme 'femra eshte nje krijese qiellore ndersa mashkulli tokesor".

Nderkohe, ne ditet e sotme, ka dite qe kacafytem me kete koncept. Nga natyra jam fetar dhe sa here qe i jam afruar nje paqeje te brendshme gjithmone ka dale nje interes romantik femeror qe me ka shkulte nga nga ai 'blis' e me zbriste ne toke. Them me zbriste ne toke sepse jam shume sqimatar ne shije e ato interesa romantike kerkonin investime te llahtarshme kohe e monetare. Tash per tash jam ne ndekje te perfitimeve monetare, por ndonjehere mendoj se e bej gjithe kete mund vetem per hir te kapjes te femrave, se vete si rob fetar as qe me rruhet per pasurine materiale te kesaj Toke.

Si mendoni?
    o vllai Arnaut,

A me duket mua apo s'ka lidhje hiē titulli me ato qe ke shkru?

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga DILLO
    Mendimi im

"Femra eshte lemsh ndjenjash.Nuk merr ere nga idete qiellore.Eshte shume tokesore.
    Aq tokesore sa qe dhe tri fete monoteiste e pohojne nje gje te tille.Tokesor eshte dhe mashkulli por ndryshe nga femra"
    U te keqen une ty. Sa te zgjuar te paska lali. Edhe nja 30 si puna jote dhe mund te krijojme republiken talibane shqipetare. Lum si ne pastaj....

Tema tė Ngjashme

1. Obama, mashkulli mė elegant i planetit
    Nga Alienated nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 10:40
  2. Gjinia e femijes? Mashkulli vendimtar
    Nga white-knight nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-12-2008, 19:17
  3. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  4. Mashkulli nuk ėshtė standardi
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 14:46
  5. Virtytet e nje femre per te qene perfekt ndaj nje mashkulli
    Nga blueyes nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 29-11-2004, 17:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •