Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39

Tema: "Alexander"

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

Cfare helmete! lol

macia_blu: ia hangsha zemren
    Leila: shume e kam share kete colinin une
    macia_blu: majmuneeeeeeeeeeee
    macia_blu: e mban mend si me the
    macia_blu: nuk e di a te shkoj tya shoh a jo aleksandrin
    macia_blu: se e luan ai i yti (colin) qe une nuk e kam qejf
    macia_blu: surrat pastiqe
    macia_blu: Lol
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mua me rri mendja tek :"filmi nuk kishte detaje"
    nderkohe qe ky film ne mos kishte detaje me bollek ishte disi i mbingarkuar . Perndryshe une duhet te them, se nuk e di kujt i thone detaj. Me e keqja eshte se kolombi me ka pemendur"dashnor" si fjale te vetme me te cilen mund te tregoj une detajet e filmit. Gjithmone sipas asaj cka une quaj detaj.
    ... Me ka qelluar edhe Kolombi ne kete teme , qe e kam si per zermer.... e per kete me vjen plasja.

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    E vetmja gje ne BOTE qe NUK mesohet eshte ARTI!
    ARTI eshte e vetmja gje ne BOTE qe NUK mesohet!
    Artisti nuk behet me te mesuar , as me diplome, as me ndershmeri, lind!
    Duhet te kesh dhunti dhe jo diplome qe te "imponosh" ART.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Nje...., s'mund tė rri dot pa fol unė....
    Mace, po tė shikosh dokumentarė pėr Aleksandrin nė Histori Channel, do e kuptosh pėr ēfarė "detajesh " e ka fjalėn zotnija i mesipėrm.
    Kur ta japė TV ndonjė ditė, do tė tė ēoj fjalė e ke pėr tu kėnaq mė shumė , se nė kinema.

P.S...Se s'tė kam pyetur mė parė. Cili ėshtė aktori yt i preferuar...( nga tė jashtmit.... )
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    shume aktor kam te preferuar , dhe qe shumices nga te preferuarit e mije ndodh te mos ua di edhe emrin(lol). Por ate aktorin qe ti mendoje me lart se do ta kish luajtur aleksandrin me mire se colin, sinqerisht nuk e pelqej . Sesi me duket ai mua, si statuje, fytyre e bardhe, i ftohte, sy te sajuar. Ai megjithmend me duket nje fytyre e sajuar dhe nje burre foshnje. Pothuaj aspak aktor. Kam parasysh filmin "matrix" qe eshte edhe personazh kryesor... (e plot filma te tjere) dhe ne matrix, meqe edhe e permenda mua me aktor me duke ai zezaku, (qe as atij nuk ia di emrin) se sa ky qe thuhet se qenka aktor.
    ...
    aktori im i preferuar eshte edhe ai i preferuari juaj, qe luan deshmitarin tek aleksandri, qe udheheq filmin si te thuash. Po keshtu kam te preferuar Al pacinon (por jo edhe aq De Niron). prap lol. Idhull fare kam Tom Hanks.Ky behet i teri personazhi qe i duhet te luaj, duke mos i mbetur asgje prej TOM HAnks, por duke e luajtur kaq bukur personazhin sa te duket se po luan vete Tom Hanksin. Nuk kam pare nje film nga tom hanks ende, qe te mos kete pelqeyr njesoj , njesoj. Kryefilmi i tij eshte "forest gumb" (nese e kam spelluar si duhet)... dhe lol e fundit.
    ua se desh harrova colin farrel, qe edhe emrin ia mesova vetem me filmin e aleksandrit. (LOL)

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Ne nje mesazh qe kisha shkembyer me Macen dite me pare i kisha thene mes te tjerash se do kete reagime ndaj filmit qe me teper se madheshtine e bemave te Alexandrit te madh,ne film trajtohet njeriu Alexander ,pasionet e tij.

Nuk vonoi shume dhe replikat,e para filluan jo vetem ketu ne Amerike............
    Nje grup prej 25 avokatesh greke kane shprehur indinjaten per paraqitjen e Alexandrit si "bisexual"
    Avokatet shprehen indinjaten e tyre duke shtuar se nuk ka asnje evidence,as fakte qe te jete pranuar pasioni i Allexandrit per gjinine mashkullore.
    Po keta avokater se bashku me historine kane kerkuar qe filmi te mos shfaqet ne kinemate greke.

PS Nese do kish kandar per gjigandet e kinematografise boterore,atehere kandari do kish veshtire ti mbante madheshtine e dy emerave te medhenj,me larmi rolesh dhe karakteresh qe i perkasin rrugeve kinematografike qe nga komedia deri tek drama.
    Jack Nicholson
    Robert de Niro
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 03-12-2004 mė 01:03
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Alexander The Gay.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Ne nje mesazh qe kisha shkembyer me Macen dite me pare i kisha thene mes te tjerash se do kete reagime ndaj filmit qe me teper se madheshtine e bemave te Alexandrit te madh,ne film trajtohet njeriu Alexander ,pasionet e tij.

Nuk vonoi shume dhe replikat,e para filluan jo vetem ketu ne Amerike............
    Nje grup prej 25 avokatesh greke kane shprehur indinjaten per paraqitjen e Alexandrit si "bisexual"
    Avokatet shprehen indinjaten e tyre duke shtuar se nuk ka asnje evidence,as fakte qe te jete pranuar pasioni i Allexandrit per gjinine mashkullore.
    Po keta avokater se bashku me historine kane kerkuar qe filmi te mos shfaqet ne kinemate greke.

keta avokatet donin te hapnin nje ceshtje gjyqesore (suing the productors), po gjyqtari ua mbylli gojen se nuk e kishin para ala filmin (e kishin me te degjuar) lajm i dhene nga NPR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Alexander: Nje nga filmat me te bukur qe kam pare!!! (spo e them me ironi)

Nuk e di ca eshte wrong me keta njeres dhe sju pelqen filmi. Pesonalisht me pelqevi shume. Vajta ta shikoja me iden qe sdo ishte filem i mire nga qe kisha degjuar gjith ato opinione negative. Kur po shikoja filmin mu kujtua forumi dhe konkretisht kolombi qe hapi temen! lol

Nuk me prishi shume fakti qe kishte skena homosexualiteti sepse ne ate kohe ne greqi ishte nje lloj argetimi per burat te kishin mardhenje te tilla neper festa (zakonisht me teenagers simpatik). ishte tradition dhe nuk shprehte ndjenja apo terheqje sexuale, thjesht nje zakon.

HAPNI SYT NJEREZ!

Shume filem i bukur nga te gjitha anet PIK

ps. besoj se ata qe ju pelqen historia ju pelqevi me shume filmi sepse duhet ta dish pak ca ka ndodhur qe ta kuptosh filmin.

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    eshte realizim shume ritrospektiv . . . me pelqeu jashte mase

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •