Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 66
    Citim Postuar më parë nga Mina
    Nenat zakonisht te japin nje opinion te caktuar per shoqerine. Mendimi i nenes time kurdohere ka qene ekzakt, pavaresisht se mua nuk me ka pelqyer per momentin dhe e kam konsideruar si paragjykim nga ana e saj. Nenat tuaja kane gabuar ndonjehere?
    Nena PERPIQET te jape nje mendim sa me te drejte ne lidhje me shoqerine e femijes, por fundja c'eshte 'e drejta'? Pra, nena per qellim ka ta ndihmoje femijen te zgjedhe shoqeri sa me te mire, por duhet marre parasysh edhe diferenca ne breza, e cila ndikon ne (para)gjykime.

satyr Maska e Gunnar
    Anëtarësuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    momenti kur prinderit dhe sidomos nenat (pasi femrat jane pjesa me e diskriminuar e shoqerise shqiptare) gabojne me shume ne lidhje me keshillimin dhe nderhyrjen ne jeten e femijve te tyre eshte kur ato pa e kuptuar as vete deshirojne nga femijet e tyre ato gjera te cilat nuk kane mundur ti bejne vete ne moshen e femijeve te tyre (dhe keto gjera jane shume) ose ndonjehere ndodh edhe e kunderta kur ato ne subkoshience nuk deshirojne qe femijet e tyre te bejne ato gjera qe ato skane mundur ti bejne ne kohen e tyre. kjo "xhelozi" e tyre zhvillohet vetvetiu ne subkoshience dhe verehet kryesisht ne marredheniet nene e bije. sa per baballaret nuk po them asgje pasi pergjithsisht ne Shqiperi ata jane shume te shkeputur nga problemet sociale te femijeve.

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anëtarësuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar më parë nga Mina
    Nenat zakonisht te japin nje opinion te caktuar per shoqerine. Mendimi i nenes time kurdohere ka qene ekzakt, pavaresisht se mua nuk me ka pelqyer per momentin dhe e kam konsideruar si paragjykim nga ana e saj. Nenat tuaja kane gabuar ndonjehere?

Askush nuk eshte i perkryer por them se nuk ka bere ndonje gabim mbi mua tragjik ose te mos i falet!
    Makari dhe une nje dite te behem nje nene e till ndaj femijes sim!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Askush nuk eshte perfekt .. aty perfshihen dhe nenat ... nenat ama dine shume gjera dhe mund te japin mendime te zgjuara . .. gjithashtu nenat te duan te miren gjithmone .. pothuajse

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Evelyn
    Askush nuk eshte perfekt .. aty perfshihen dhe nenat ... nenat ama dine shume gjera dhe mund te japin mendime te zgjuara . .. gjithashtu nenat te duan te miren gjithmone .. pothuajse
    Nuk di per nenat e botes por gabimet e nenes time nuk jane gabime. Ne fakt eshte gabim, te pakten keshtu mendoj une, te mendoni keshtu megjithate puna juaj per nenat e tuaja.

Qe te ri-inforcoj ate qe thashe Nena ime me lindi dhe eshte ajo qe ka te drejte qe te marri jeten time prape pa asnje justifikim as nga mua as nga te tjere.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Alket123
    Qe te ri-inforcoj ate qe thashe Nena ime me lindi dhe eshte ajo qe ka te drejte qe te marri jeten time prape pa asnje justifikim as nga mua as nga te tjere.

Ding - Dong !!

Nena te dha jeten , dhe ka te drejte ta marri prape ? Shume gabim e ke Alket . Shpresoj e ke pasur me tallje si gjithmone ,
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Edhe Disa Here kur Kane Te Drejte ne na duket sikur Gabojme ! Raste nuk mund te permenden ketu por te gjithe Gabojne se jemi Njerez !!!

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anëtarësuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    nena eshte nen dhe duhet respektuar dhe aty kur nuk ka te drejt.pike!
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Nenat gabim ?!!! Joooooooooo, me kot nuk kam pare !

Mund te jete gabim gruaja e babait tim, ose halla e djalit te dajes, ose motra e tezes por nena... NEVER !

Dhe mos i bini ne qafe nenes se vetem mallkimi i saj te ze, asnje tjeter. As i mesuesit, as i komshise e as tekefundit i Zotit.

Mallkimi i nenes, them une, eshte gjeja me e rende qe mund te te bjere ne hise, te tjerat jane perralla me mbreter e me borebardha...

Kaq, tema mbyllet

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anëtarësuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Pse jo dhe nena njeri eshte dhe mund te gaboje por nje gje eshte e sigurte edhe nese gabon ne dicka eshte e sigurte qe ka dashur me te miren per ne

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë efekti ju bëjnë komplimentet?
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-02-2007, 13:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •