nenat nuk gabojne kurre. po dhe kur dyshojme qe gabojne, na shpjegojne ne menyre te qarte (ose te paqarte, ska shume rendesi), me frekuenca te terbuara dhe nje zell te tille qe me ne fund i kerkon falje qe e dyshove.
nenat nuk gabojne kurre. po dhe kur dyshojme qe gabojne, na shpjegojne ne menyre te qarte (ose te paqarte, ska shume rendesi), me frekuenca te terbuara dhe nje zell te tille qe me ne fund i kerkon falje qe e dyshove.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
TE PERSHENDES HAJLA ...Postuar më parë nga hajla
JAM ME TY ZEMER ...,NENA FJALE E SHENJTE ...![]()
eh NENE E SHPIRT!
lumi ai qe e ka NANEN!!
duajen sa ta keni NANEN a po prinderit!
respekt per hapsen e kesoj teme!
PSE BEHAR SE KE NENEN TI ???????Postuar më parë nga BEHARI
Mendoj qe cdo njeri nuk eshte prefekt keshtu qe ndonjehre nenat nga dashuria edhe shqetesimi gabojne.Por kjo nuk do te thot qe do ta hedh poshte nenen time edhe do ngre "lart" te tjeret.Nena eshte gjeja me e shtrenjte qe ke ne jeten tende.
nenat jane qenie njerezore dhe ato mund te gabojne , por gjithmone ne menyre te pandergjegjshme
ato edhe kur gabojne, dine te shpjegohen , te te kerkojne falje,
atyre dhe gabimet u falen se gjithmone perpiqen per te miren e femijeve te tyre
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Bravo Hope31 Doja Te Shkruaja Nai Gjo Por Jam Shume Dakort Me Kete Siper Meje
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
te peshendes Alonsa!Postuar më parë nga alnosa
fatkeqsisht nuk e kam NANAN rahmet past!!
Eshte primare te degjosh ate,por mund te thuash me bindje te plote qe edhe gabojne deri diku,ne fund te fundit jan njerez dhe jo hyjnor.
Mgjth kurr nuk mund ta paragjykosh nje gje te till!!
Feel the pump √
Te Gjithe Gabojn Dhe Nuk Eshte E Pamundur Te Gabojne Edhe Nenat Por Perseri Sa TE Gabojne AtA Perseri U Falet![]()
Krijoni Kontakt