Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 66
    i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anëtarësuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    te gjithe gabojne,edhe prinderit,ndonese te nisur nga e mira.
    Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nena.. Eshte nje nder dy personat qe te do me shume ne kete jete...

Edhe nese te bertet apo te shan... e ben gjithmone per te miren tende... Asnjehere mos gjyko nenen tende... Asnjehere sdo arrish te kuptosh pse nena jote ka marre ate veprim.. deri ne momentin qe do jesh vet nene.. atehere do arrish te kuptosh vet ket emer.... te te qenit nene.. se sa e dhimbshme dhe e mbrekullueshme eshte ky term.. por.. mos arrini kurre te gjykonit nenat tuaja.. eshte gjeja me e keqe qe do benit ndonjehere.. Mendimi im ky...

ps. kur je ne migrim... atehere e kupton me mire se cdo te thote te jesh larg nenes tende... sa shume e kerkon pranine e saj me ty etj..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e rabija
    Anëtarësuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Nena.. Eshte nje nder dy personat qe te do me shume ne kete jete...

Edhe nese te bertet apo te shan... e ben gjithmone per te miren tende... Asnjehere mos gjyko nenen tende... Asnjehere sdo arrish te kuptosh pse nena jote ka marre ate veprim.. deri ne momentin qe do jesh vet nene.. atehere do arrish te kuptosh vet ket emer.... te te qenit nene.. se sa e dhimbshme dhe e mbrekullueshme eshte ky term.. por.. mos arrini kurre te gjykonit nenat tuaja.. eshte gjeja me e keqe qe do benit ndonjehere.. Mendimi im ky...

ps. kur je ne migrim... atehere e kupton me mire se cdo te thote te jesh larg nenes tende... sa shume e kerkon pranine e saj me ty etj..
    Edhe une jam e te njejtit mendim sepse nena cdo gje qe ben e ben per te miren tone pa marre parasysh qe ne nuk e kemi kuptuar si te tille ne momentin kur neve na ka pelqyer nje tjeter gje!!!!
    Me siguri edhe ato gabojne ndonjehere por jo me vetedijepor ndoshta nga punet dhe hallet qe i dalin qdo njeriu ne jete, por ato nuk dine te lendojne kurr, kurr nuk besoj asnjehere qe nenat lendojne,te pakten jo femijet e tyre!!!!

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Gabojne nenat?! Nenat zakonisht te japin nje opinion te caktuar per shoqerine. Mendimi i nenes time kurdohere ka qene ekzakt, pavaresisht se mua nuk me ka pelqyer per momentin dhe e kam konsideruar si paragjykim nga ana e saj. Nenat tuaja kane gabuar ndonjehere?

Do e kuptoni gjith kur te beheni prinder dhe do thonoi qe kishte te drejte nena apo babai, kur te beheni prinder do kuptoni edhe rrolin e pafajsis se nenes apo babait , ska prind qe gabon me dashje ska prind qe ja do te keqen femise prindi
    ne se eshte e nevojshem jep edhe jeten per femin , provo dhe do e kuptosh si ti une apo te tjert kjo edhte logjike pa ta provojme dhe manej te gjykojme prindrit tane .

Rrespekte per gjithe forumistat ede per ty qe ke hap kete teme
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Gabimi eshte njerezor.........nenat jane qenie njerezore.......megjithate sado qe ato te gabojne mbeten gjithmone nenat tona......

i/e regjistruar Maska e Laura78
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    157
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Gabimi eshte njerezor.........nenat jane qenie njerezore.......megjithate sado qe ato te gabojne mbeten gjithmone nenat tona......
    edhe une jam me mendimin e keti sipr nuk kam qa te shtoj me shum

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Nenat jan te shenjta..... Fjala dhe uratat ju dalin nga shpirti dhe zemra......
    ato nuk guzoin te gaboin para femijes se vet engjull....e asesi femija para nanes se shenjt......
    Zoti i bekoft nenat Shqiptare...Zoti i bekofte dhe femijet tan Shqiptar/e pergjithmon......AMIN

Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Nenat kan nje instikt te cuditshem,parandiejn,sado e hidhur apo jo e sakt na duket fjala e tyre per momentin ndaj shoqerise,me vone del gjithcka sipas asaj qe ato na kane then. Kure ndonjer i tregoj per dicka qe me ka then me pare ,me thote duke qeshur "mua vetem ato ...... mos me degjo se e dija qe keshtu do shkonte".
    Dhe do thosha se nenat gabojn teper rall ne fjalet e tyre .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    cfare do qe te bej nje nene te miren ton don por pavarsisht se ne e kuptojm von se ne moment jemi si ata fluturon gomari fluturon ja bejm ne
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Kan gabuar, njerez jan dhe nenat, s'jan perfekte.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë efekti ju bëjnë komplimentet?
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-02-2007, 13:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •