te gjithe gabojne,edhe prinderit,ndonese te nisur nga e mira.
te gjithe gabojne,edhe prinderit,ndonese te nisur nga e mira.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Nena.. Eshte nje nder dy personat qe te do me shume ne kete jete...
Edhe nese te bertet apo te shan... e ben gjithmone per te miren tende... Asnjehere mos gjyko nenen tende... Asnjehere sdo arrish te kuptosh pse nena jote ka marre ate veprim.. deri ne momentin qe do jesh vet nene.. atehere do arrish te kuptosh vet ket emer.... te te qenit nene.. se sa e dhimbshme dhe e mbrekullueshme eshte ky term.. por.. mos arrini kurre te gjykonit nenat tuaja.. eshte gjeja me e keqe qe do benit ndonjehere.. Mendimi im ky...
ps. kur je ne migrim... atehere e kupton me mire se cdo te thote te jesh larg nenes tende... sa shume e kerkon pranine e saj me ty etj..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Edhe une jam e te njejtit mendim sepse nena cdo gje qe ben e ben per te miren tone pa marre parasysh qe ne nuk e kemi kuptuar si te tille ne momentin kur neve na ka pelqyer nje tjeter gje!!!!Postuar më parë nga Zemrushja
Me siguri edhe ato gabojne ndonjehere por jo me vetedijepor ndoshta nga punet dhe hallet qe i dalin qdo njeriu ne jete, por ato nuk dine te lendojne kurr, kurr nuk besoj asnjehere qe nenat lendojne,te pakten jo femijet e tyre!!!!
Gabojne nenat?! Nenat zakonisht te japin nje opinion te caktuar per shoqerine. Mendimi i nenes time kurdohere ka qene ekzakt, pavaresisht se mua nuk me ka pelqyer per momentin dhe e kam konsideruar si paragjykim nga ana e saj. Nenat tuaja kane gabuar ndonjehere?
Do e kuptoni gjith kur te beheni prinder dhe do thonoi qe kishte te drejte nena apo babai, kur te beheni prinder do kuptoni edhe rrolin e pafajsis se nenes apo babait , ska prind qe gabon me dashje ska prind qe ja do te keqen femise prindi
ne se eshte e nevojshem jep edhe jeten per femin , provo dhe do e kuptosh si ti une apo te tjert kjo edhte logjike pa ta provojme dhe manej te gjykojme prindrit tane .
Rrespekte per gjithe forumistat ede per ty qe ke hap kete teme![]()
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Gabimi eshte njerezor.........nenat jane qenie njerezore.......megjithate sado qe ato te gabojne mbeten gjithmone nenat tona......
edhe une jam me mendimin e keti sipr nuk kam qa te shtoj me shumPostuar më parë nga shoku_tanku
Nenat jan te shenjta..... Fjala dhe uratat ju dalin nga shpirti dhe zemra......
ato nuk guzoin te gaboin para femijes se vet engjull....e asesi femija para nanes se shenjt......
Zoti i bekoft nenat Shqiptare...Zoti i bekofte dhe femijet tan Shqiptar/e pergjithmon......AMIN
Hajla
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Nenat kan nje instikt te cuditshem,parandiejn,sado e hidhur apo jo e sakt na duket fjala e tyre per momentin ndaj shoqerise,me vone del gjithcka sipas asaj qe ato na kane then.Kure ndonjer i tregoj per dicka qe me ka then me pare ,me thote duke qeshur "mua vetem ato ...... mos me degjo se e dija qe keshtu do shkonte".
Dhe do thosha se nenat gabojn teper rall ne fjalet e tyre .
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
cfare do qe te bej nje nene te miren ton don por pavarsisht se ne e kuptojm von se ne moment jemi si ata fluturon gomari fluturon ja bejm ne![]()
Partizoni
Kan gabuar, njerez jan dhe nenat, s'jan perfekte.![]()
Krijoni Kontakt