Policia: Dyshohet se vajza me emrin Merita, banore e Sukthit, është hedhur vetë nga një makinë me të cilën udhëtonte
Kufoma e 17-vjeçares, në autostradë
Llambi Kallço
DURRËS- Gjendet e vdekur në autostradën Durrës- Tiranë, në rrethana misterioze, një vajzë 16-vjeçare. Burime të policisë së Durrësit thanë për gazetën se, vajza që është e moshës rreth 16 vjeç, është gjendur në krah të autostradës Durrës-Tiranë, në afërsi të mbikalimit të Sukthit. Burime të policisë së Durrësit që po merren me hetimin e kësaj ngjarjeje bënë të ditur vetëm emrin e saj që është identifikuar disa orë pas gjetjes së kufomës. “Ajo quhet Merita dhe është banore e zonës së Sukthit”, thanë për gazetën burimet e policisë së Durrësit, pa dhënë shumë detaje, pasi deri pak para mesnatës të së premtes grupi i ekspertëve ende nuk kishte përfunduar hetimet paraprake. Aktualisht, saktësuan burimet, po hetohet në dy pista se vajza mund të jetë viktimë e një aksidneti, ose ajo është hedhur vetë nga makina në të cilën dyshohet të ketë qënë me më shumë se një person. Pista e fundit është dhe më e mundshmja për momentin; tha një burim i rezervuar
Ngjarja
Ka qënë ora 19:00 e ditës së djeshme kur kalimtarë të rastit kanë vënë re një kufomë, në afërsi të mbikalimit të Sukthit, në anë të autostradës dhe menjëherë kanë lajmëruar në komisariatin e Durrësit. Uniformat blu të policisë kanë shkuar menjëherë në vendngjarje dhe kanë konstatuar se kufoma e gjetur, në anë të autostradës, ishte e seksit femër, nuk ishte dëmtuar shumë dhe se mund të ishte e moshës 16-17 vjeç. Po ashtu mësohet se trupi i vajzës ka qënë i ngrohtë, gjë që do të thotë se ajo kishte ndërruar jetë pak kohë para se të diktohej nga kalimtarët. Më pas ekspertët e policisë kanë vendosur që trupin e viktimës ta çojnë në morg, me qëllim që kufoma e 16-vjeçares t’i nështrohej ekspertizës. Kjo për faktin se nga një kqyrje e jashtme e saj, ekspertët nuk kanë mundur të gjejnë motivet e vdekjes.
Policia
Vajza e gjetur e vdekur në anë të autostradës ka alarmuar drejtuesit e policisë së Durrësit, të cilët kanë filluar hetimet intensive lidhur me këtë ngjarje. Në orët e vona të ditës së djeshme në drejtim të fshatit Sukth është nisur një grup hetimor i policisë së Durrësit, për t’u ndalur në familjen, së cilës mendohet se i përket viktima. Deri pak para mesnatës së djeshme policia nuk bëri të ditur ndonjë detaj të saktë lidhur me rrethanat e vdekjes së vajzës adoleshente. Por burime të rezervuara të policisë thanë se pista më e mundshme është ajo se vajza mund të jetë hedhur vetë nga makina. Madje të njëjtat burime thanë se kanë identifikuar dhe personin e dyshuar me të cilin dyshohet të ketë qënë viktima dhe se po punohet për kapjen e tij.
Krijoni Kontakt