Kur lindi hosorkopi isha shigjetari po tani kostelacionet kane ndryshuar keshtuqe nuk e di ...![]()
Dhe meqe ra fjala... Plaku i Vitit te Ri nuk egziston!!!![]()
Dashi (21 Mars-20 Prill)
Demi (21 Prill-21 Maj)
Binjaket (22 Maj-21 Qershor)
Gaforrja (22 Qershor-23 Korrik)
Luani (24 Korrik-23 Gusht)
Virgjeresha (24 Gusht-23 Shtator)
Peshorja (24 Shtator-23 Tetor)
Akrepi (24 Tetor-22 Nëntor)
Shigjetari (23 Nentor-21 Dhjet)
Bricjapi (22 Dhjetor-20 Janar)
Ujori (21 Janar-19 Shkurt)
Peshqit (20 Shkurt - 20 Mars)
Kur lindi hosorkopi isha shigjetari po tani kostelacionet kane ndryshuar keshtuqe nuk e di ...![]()
Dhe meqe ra fjala... Plaku i Vitit te Ri nuk egziston!!!![]()
Pershendetje.Jam binjake me oroskop binjak.Me pare nuk e besojaoroskopin po tani jam fanatike se c fare thote me ka dale.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Edhe une jam binjake :-)
Happiness is: ME & YOU ;)
E vuna ne un voten ... u bane 13 dema . ...Ca gjera shkurtimisht per femrat e shenjes se demit ... jan shume materialsite dmth i pelqen parja, nuk pranojne te lidhen me me meshkuj qe nuk ua plotesojne kushtet si psh nje kulete te trashe per ta holluar duke bere shopping lol , duan nga pamja te jene shume te mire gati gati perfekte , megjithate dhe vete e mbajne shume veten , paster , bukur , vishen me shije , jan te ciltra , kujdesen per trupin dhe fytyren , pa to makjazhi dhe industria e tualetit do vuanin shume ...jan si nje kukell barbi , ku mashkulli ken , dmth burri i barbit duhet te "provide" per te dy dhe ta beje te jetoje si ne perralla , kjo lloj mendjelehtesie ne pamje te pare u ecen zakonisht lol se zgjedhin ata tipa qe i permbushin keto kushte dhe u ecen ne jete se i trajtojne si ne nje barbi world ...lol , jan mama te mira , i dun kalamajte dhe i edukojne mire , jan te prirura drejt biznesit , kur jan te martuara burri i vet esh ai qe i shtyn ne jete dhe mundohet qe talentet e tyre tua vere ne pune ..kur jan femije ne familje jan zakonisht femija e mesit (si un ) lol jan rrebela , duan me shuem te atin zakonisht po ka dhe raste qe duan mamin , ato qe jan si tomboy dmth
, krijojne nje konflikt midis prinderve padashur , se i marrin vemendjen te atit dhe kjo i krijon pak xhelozi ke e ema ...por me kalimin e kohes kurr rriten behen si e ema e vete dhe lidhen me shuem me te , ndajne eksperjencat e jetes bashke .. jan pak naive , ndonjehere e teprojne ne ca gjera
po duke u pjek e duke shku ma me kembe ne tok ...etjjj kaq po me kujtohen tani se u lodha ;p
Ndryshuar për herë të fundit nga Prototype : 15-08-2005 më 22:13
Cfare lufte po behet per vendin e pare ehUn jom Virgjeresha dhe e kom ditlindjen 3 dite me vone kur fillon shenja e Virgjereshes.
Une Jam Gaforrja
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Ehe Une Jom Peshqit ! Megjithese po te dali noi shenje e re do e mor vete i pari ! Ta dini po doli noi e re e com COPRIGHT vete dhe do jo boj lawsuit te gjitheve![]()
![]()
Ja dhe nje Akrep tjeter![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga FLORIRI : 16-08-2005 më 08:32
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Hej une jam DEMI kush mund te me thot ndonjeri dicka per ket shenje![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
TE them une per demin ca te duash.E duan rehatin e vet ,nuk bejne asgje ne shtepi ,po gjeten 1 pune te prokopise e mbajne si e si se kane frike se humben punet nga kjo dynja .Mendjen vetem per te ngrene ,zakonisht jane te beshem.Jane te rrine rehat ne shtepi ,mezi dalin perjashte ama po dolen e djegin 1 cike.Kane komblex me veten e tyre dmth pasiguri per njeriun qe kane ne krahe,ndihen inferiore.Si perfundim kane te mira plot.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Krijoni Kontakt