Oret kalojne si pa u ndjere.atmosfera ne dhome vazhdon te behet dhe me e rende po ne te vertete as qe po me intereson me cpo ndodh rreth meje.tani kam filluar te mos degjoj me dhe rrahjet e zemres time ne friken e marre se me amplitudat e rrembyera te tyre sdo mund te degjoj zilen e shume kerkuar.e cuditeshme!si perfundoi jeta ime te varej ne zilen e nje celulari?po ti ende hesht.spo te kuptoj me.spo di me kujt dhe cfare ti hedh fajin.pse sillesh keshtu me mua?pse me largon nga ajo qe ndien?pse me le ti mbledh vetem coperat e kujtimeve te mia?ti as qe i mendon me duart e mia qe pikojne gjak sepse tashme cdo cast, cdo moment, cdo sekonde e kaluar me ty, me prźt dhe me dhemb deri ne skutat me te fshehta ne trurit tim.o zot sdua me te degjoj asgje.sdua me te degjoj me as emrin tend.spo di me cpergjigje ti jap ulerimave te shpirtit tim.spo di me si tu pergjigjem me mendimeve te mia.ato vetem vazhdojne te me pyesin ku je, pse spergjigjesh, pse vazhdon te ruash per veten tende cdo mendim qe te kalon ne tru?
Mbreme hyre serish ne endrrat e mia.kaq shume kishte filluar te me lodhte realiteti me ty sa diten vendosja te te mbyllja te gjitha dyert drejt shpirtit tim kurse naten ti shkulje te gjitha barrierat e mia dhe vije serish neper endrra.me peshperisje serish te zgjohesha por kur vendosesha ti bindesha embelsise se zerit tend dhe me ne fund hapja syte me trembte realiteti qe ti me detyroje te jetoje.Ti serish me lije vetem dhe me detyroje te qendroja e heshtur teksa shihja rrjeten e merimanges dhe pluhurin te mbulonte cdo puthje, cdo perqafim, cdo premtim.hapja gojen po cuditerisht ishte rebeluar dhe zeri im.ai sdonte te dilte sikur kishte frike se do te thyente cdo enderr qe me kishe bere te krijoja me ty.doja te qaja po dhe lotet me ishin ngrire.e vetmja gje qe ndieja ishte deshira per te te urryer por dhe kete smund ta beja.me ndalonte shpirti im qe ishte bere muri rrethues i zemres time dhe mbante te mbyllura aty brenda te gjitha ato qe une vazhdoja te ndieja per ty.genjeja veten time cdo nate para se te flija kur thoja se sdo pergjigjesha me ne thirrjen tende por ne te vertete une ende vazhdoja te jetoja per ziljen e atij celulari