Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    i/e regjistruar Maska e g3rti_uk
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Vendndodhja
    Bathore ... Paskuqan ... Kamez ... Yzberisht ...
    Postime
    37
    studente22 Sa Qėnkė Frymėzuar Mi Goce Interesante Me Tė Ver8.
    Žė®véĒ vDéKjč§ Ćsgjė Š`ėshtė £ SĪgūRtė.

i/e regjistruar Maska e g3rti_uk
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Vendndodhja
    Bathore ... Paskuqan ... Kamez ... Yzberisht ...
    Postime
    37
    Bėhėt Mirė Njė Ditė ....
    Žė®véĒ vDéKjč§ Ćsgjė Š`ėshtė £ SĪgūRtė.

i/e larguar Maska e Gloria83
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    Zemer, koha eshte ilaci me i mire per te gjitha, cdo gje eshte thjesht nje moment, duhet te tregohesh e forte per te perballuar gjihtcka.Ne fund te fundit kjo eshte jeta dhe e tille eshte.Momente te tilla me vone do i vleresosh si mesuesin me te mire qe do te beje te kuptosh jeten. Uroj te veje cdo gje per me mire.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ti dhe une ... nje fjale qe s'thuhet, nje mendim i larget qe venitet me driten e jo me te shpreses por te harreses.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

pershendetje!

shume faleminderit te gjitheve.se keni idene sa mire eshte te dish se te pakten ke njerez rrotull qe te japin kurajo dhe force per gjithcka qe kalon.
    e urrej shiun kur bie!

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205

Me Fal Te Pakten Nje Buzeqeshje...

TE PASKA ZENE GJUMI SI NJE FEMIJE...SE KE IDEN SA SHUME DESHIROJ TE TE PERQAFOJ E TE TE SHTRENGOJ NE KRAHET E MI ,SE IMAGJINON DOT SA SHUME ME KA MARRE MALLI PER TY! NUK E KE IDEN SA SHUME ME LENDON ME INDIFERENCEN TENDE , SA SHUME KAM DESHIRE TE TE PREK E TA NDJESH SE NUK JE VETEM NE KETE BOTE SE ME KE MUA ,SE UNE JAM KETU PER TY GJITHMONE NE CDO DITE TE VESHTIRE...TE SHIKOJ NGA DERA SE SI JE STRUKUR NE NJE QOSHE SA SHUME DUA TE TA PUTH BALLIN E TE TE BEJ NJERIUN ME TE LUMTUR,POR ME DUHET TE TERHIQEM VEC TE SHIKOJ NE HESHTJE SKAM TE DREJTEN TE TE PREK SKAM TE DREJTEN TA DUA NJERIUN QE ME ZGJODHI TA KALOJME JETEN...ME THUAJ CFAR BERA QE ME NUK ME DO? ME THUAJ KU GABOVA ? KJO PO ME VRAN AQ SHUME. ME THUAJ PSE TE PENGON PREZENCA IME NE SHTEPI?? UNE DO TE IKI NJE DITE ,POR DUA TI TE ME THUASH TE SHKOJ , DUA NGA TI TA KUPTOJ SE NESE IKJA IME TE BEN TE NDJEHESH ME REHAT. E DI QE SKA RENDESI PER TY NESE UN DO LENDOHEM EDHE ME RENDE NE SHPIRT , E DI QE SDO TE KETE RENDESI NESE JETA IME DO TE NDRYSHOJE PERGJITHMONE. DO TE IKI , TE PREMTOJ VEC TI NDRYSHOJE MENYREN E JETES TENDE , SEPSE PO ME VRANE EDHE ME SHUME KUR TE SHOH NE KETE GJENDJE , KAQ SHUME JAM NE GJENDJE TE BEJ PER TY TE SAKRIFIKOJ LUMTURINE TIME NE KEMBIM TE BUZEQESHJES TENDE , COFTE EDHE NESE KJO BUZEQESHJE DO TE ME VRET PER GJITHE JETEN. VEC EDHE NJEHER DUA TE NDJESH LUMTURINE NE SHPIRTIN TEND...ME THUAJ CKA ESHTE AJO QE TY DO TE BENTE TE LUMTUR SE UNE DO TA BEJ PER TY , ME THUAJ NESE KENAQESH ME VUAJTJEN TIME ? SKA GJE NESE KJO TE BEN TE NDJEHESH MIRE VAZHDO ME BEJ TE VUAJ ME SHUME SE KAQ SE ME SKAM C'TE HUMB ME SHUME ,KAQ SHUME MUND TE BEJ PER TY EDHE PSE ME LENDON NE MENYREN ME TE POSHTER...MOS HARRO TI VET ME ZGJODHE PER GRUA TE JETES CFARE KA NDODHUR TASH NUK ARRIJ TA KUPTOJ KURRSESI!!!POR MOS HARRO SE UNE DO JEM KETU PER TY PER SA KOHE ME KA MBETUR ME TY ,PER CDO MOMENT TE VESHTIRE QE KE...TE LUTEM ME GJITHE FORCEN E SHPIRITT KTHEJU JETES SE NUK PO E SHKATERRON VEC VETEN TENDE DHE MUA POR GJITHE FAMILJEN , MENDO EDHE PER NE TE LUTEM SHUME...

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Eh studente,studente!Te gjithe kemi vuajtur nga keto dreq ikje!Po cfare te besh?Ja qave.Ja u trishtove.Ajo ose ai qe na braktis as nuk qan dhe as nuk trishtohet.Por ka nje gje.Ajo ose ai qe na braktis,nuk na ka dashuruar.Mund te na kete dashur per pak kohe por dashuruar jo.E ne te braktisurit fillojme e shkruajme poezite e dhimbjes,proza ashtu si edhe ju e dashur studente a thua erdhi fundi i botes.Edhe pae ata nuk meritojne asgje,ne vazhdojme tu japim akoma dashuri,ju japim kohen tone duke e ditur fare mire qe ata ngushellohen ne krahe te tjera.Ato ose ata qeshin me lotet tane dhe jane gati qe me te dashurit ose te dashurat e reja te lahen ne ata lote e t`i perdhosin.E perse ne atehere duhet ta perjetojme kaq keq e me keto nota?!Nuk ka e dashur studente as Romeo dhe as Zhuliete dhe natyrisht,per mendimin tim,ashtu si edhe e kam thene diku,dashuria eshte nje cast emocional qe duhet te dish ta administrosh ose te vuajme keshtu si ju.Gjithsesi nuk ja vlen dhe me vjen keq per ju qe po e perjetoni me keto nota.

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    ke te drejte ne gjithcka thua.neser do te lindi serish dielli por asgje sdo jete si me pare.me lindjen e diellit rilind dhe vete jeta ime.mjaft solla vetem naten dhe erresiren per dike qe smeriton asgje ose me sakte meriton vetem pendesen kur te shohi se une ja kam dale mbane dhe jam e lumtur.jetes nuk i dihet.dikur dhe diku rruget tona mund te perballen serish po atehere do jem uen qe do shikoj vetem perpara kurse ai do ngelet vetem me kujtimet e te shkuares.
    e urrej shiun kur bie!

i/e regjistruar Maska e marolsi
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Postime
    186
    Citim Postuar mė parė nga studente22 Lexo Postimin
    ke te drejte ne gjithcka thua.neser do te lindi serish dielli por asgje sdo jete si me pare.me lindjen e diellit rilind dhe vete jeta ime.mjaft solla vetem naten dhe erresiren per dike qe smeriton asgje ose me sakte meriton vetem pendesen kur te shohi se une ja kam dale mbane dhe jam e lumtur.jetes nuk i dihet.dikur dhe diku rruget tona mund te perballen serish po atehere do jem uen qe do shikoj vetem perpara kurse ai do ngelet vetem me kujtimet e te shkuares.

Pik se pari duhet te te pershendes dhe te te pergezoj per kete qe ben , ndjehem mire kur lexoj te tilla gjera , jo sepse me gezojne por jane te rralle ata qe i shprehin dhe i heqin shpirtit nje ngarkese te tille , une per vete nuk di te shkruaj kaq bukur por ne fakt te gjithe kemi nga nje histori te tille , mendoj se duhet te harrojme te shkuaren edhe pse eshte e pamundur te harrohet ajo ndjenje qe ngulitet ne zemer deri ne vdekje , por gjithsesi duhet te kemi kurajen dhe te jetojme perseri .
    Edhe njehere te pershendes studente , shkrimet e tua jane shume domethenese dhe mbreselenese disa dhe i kam kopjuar per ti ruajtur se me pelqejne ti lexoj dhe te uroj nga zemra nje fat te mire dhe suksese kudo qe shkon e shkel ne jete.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    HI !
    Ble nje qen !
    BYE
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  2. Suksesi i nje studenteje shqiptare nė Amerikė
    Nga RTP nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 12:31
  3. Pjese nga ditari qe s'mbaj - II
    Nga Henri nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 07:44
  4. Rugova ma shpėtoi jetėn... nga ditari i Renate Flottau
    Nga RTP nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 11:51
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •