studente22, interesant ai shkrimi yt.
studente22, interesant ai shkrimi yt.
shume faleminderit!
e urrej shiun kur bie!
Tė gjitha kanė mundur tė ndodhin por jo edhe ajo qė bėra unė. Nuk ia fali vetės dhe ti e din ,apo jo ?Nėse mendon se erdha pėr tė tė lėnduar , sa shumė gabon .. Erdha tė tė shpėtoj ty dhe vetėn e jeta u shfaq kundėr neve .
Nuk e kisha tė qartė e mė shumė komplikohej qdo sekondė . Nuk desha tė tė zhys nė njė tmerr qė e pėrjetoj edhe unė. E di mirė ēfarė kam gabuar , qė ne duhej ta ndanim tė mirėn e tė keqen , andaj nuk tė mora edhe ty me vete.
Unė e di qė ty do tė tė shkatėrronte e vėrteta , andaj u mundova tė tė mbroj e tė lėndova mė shumė . Vetė pyetja mė mundon . Pėrgjigjet edhe mė shumė , e ty tė duhet njė sqarim. Do ta sqaroj nėse mė jep fuqi Zoti e tė tė takoj , por a do tė kesh mirėkuptim , nuk e di ?! E di qė mund tė jetė vonė por smundem ta ndryshoj . Ti e din ēka tė kam thėnė herėn e fundit , qė je dhe do tė mbetesh engjull .
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
Sot u zgjova qe heret ne mengjes.ende e pergjumur veshtroja te shikoja boshllekun.Por ai ngelte perseri me te njejten ngjyre, me te njejten ndjenje i ftohte dhe bosh.Ne koke me levronte vetem nje pyetje.Pse?Kisha dite me rradhe qe nuk mund te mendoja dot gje tjeter.Me ishte ngulitur thelle ne mendimet e mia dhe me dhimbte shpirti kur mendoja se ende spo gjeja nje pergjigje.Pse valle perfundoi gjithcka me ne te dy?Dje dikush me tha se ti vazhdoje te kerkoje ende vendodhjen time aktuale.Pse vazhdon te kerkosh te me shohesh serish kur ishe vete ti qe me indiferencen tende i vure shkelmin gjithckaje ne menyren me makabre?atehere as qe e ktheve koken per te pare se si une perplasesha rrugeve te jetes e bindur se tani skishte asgje me kuptim.atehere as qe u mundove te prekje vetem me majat e gishterinjeve dhimbjen time.dhe per te gjitha isha une fajtorja.dhe jam e bindur qe ti ende mendon se jam.isha fajtorja sepse kerkoja ate qe ti me kishe premtuar, lotet e gezimit.isha une e vetmja fajtore sepse nuk arrija te kuptoja largesine tende, nuk arrija te kuptoja pse sishte jeta qe po na ndante po ishe vete ti.ti ike ashtu sic erdhe, pa me dhene asnje shpjegim.thjesht u zgjova nje mengjes dhe me detyrove te fshija emrin tend nga memorja ime.
nuk e di ndoshta gjithcka ishte vetem nje prove qe ti po i vije lidhjes tone por sinqerisht nuk mundem me.nuk mundem me te me dhembi shpirti kur degjoj serish se ti me kerkon.nuk dua te te fus perseri ne jeten time.
Kur ike le nje vend te madh bosh ne shpirtin tim.Per shume kohe me rradhe ai vend ende pikonte gjak dhe isha e bindur qe smundja me te ndjeja per dike sic ndjeja per ty.Por tani ka ndryshuar gjithcka.
me fal por vendin tend e ka zene tjeter dhe dua te mesoj ta dua me shume se ty dhe veten...
e urrej shiun kur bie!
e ke pyetur ndonjehere veten se sa me ek bere te vuaj?e ke pyetur ndonjehere shpirtin tend se sa lot me ke emsuar te derdh ne emrin tend?cthem dhe une?ty te tremb pergjigja e tyre
e urrej shiun kur bie!
Vazhdoj te qendroj ne krahun tend.Ti je pikerisht ashtu si me pare, ashtu sic ishe dhe dje.vazhdon te me kujtosh serish se pa ty nuk mund te egzistoj une dhe pa mua nuk mund te egzistosh ti.Ti vazhdon te jesh perseri bosh si te gjitha ditet qe me presin.Vazhdoj te zgjohem perseri vetem dhe pse ti pikerisht aty te jasteku im.Vazhdon te mundohesh te me perkedhelesh me duart e tua qe cuditerisht kane filluar te marrin te ftohtin e zbrazetires qe me rrethon.Mbreme me ndjeve valle kur ulerita e trembur neper gjume emrin e babit tim?me ndjeve kur kerkoja telefonin e pergjumur ne shpresen e marre se do te mund te degjoja vetem per nje moment zerin e tij?Ti e di me mire se une perse vazhdoja ta kerkoja ende dhe ne gjume.Por ti vetem ndale perpjekjen e dores time, kaq lehte, kaq pa meshire.
Me ke dhene te drejten vetem te filloj te mendoj vetem nese ja vlen kjo bashkejetesa jone?Nese ja vlen te perpiqem tu mbush mendjen vetes dhe nenes time qe une vazhdoj te jem e lumtur dhe ne keto rrethana.
Duhet te kuptosh dicka jeta ime.dhe pse me ke dhuruar kaq lot, kaq dhimbje, jam e lumtur qe je e vetmja qe sme ke braktisur kurre.Ke qendruar gjithmone me mua dhe ende vazhdon te qendrosh dhe pse shpirti im ka shume zbrazeti dhe ftohtesi ne thellesi te tij.
e urrej shiun kur bie!
studente e dashur kur lexoj shkrimet e tua me beso per nje moment kam deshire te te rri prane e te te ngushelloj sepsee di keto momente i kam kaluar edhe une, pa pasur njeri te ma shtrije doren e ta mbeshtes koken diku. Nganjehere them me vete pse gjithmon na lendojneata qe i duam??? kurr skam marre ndonje pergjigje per kete! Kam kaluar edhe une shum nete me dhimbje, kam kaluar shume nete ku nuk dehsiroja te zgjohesha kurr ne mengjeset qe me sillnin friken per te vazhduar me tutje...por ja e dashur po jetoj prap, prap po vazhdoj pamvaresisht dhimbjeve i dhash edhe nje mundesi jetes time.... te pershendes dhe uroj qe se shpejti dielli te rilind seish ne mengjeset e tua.
me respek Blerta
Shume here i kam lezuar edhe une shkrimet e tua ,e mua me zhysin akoma ne erresiren ku une jam,po kerkoj ti jap shume mundesi jetes time per ta jetuar por qenkerka shume e veshtire ,shume here pyes veten,a valle do marri fund kjo errsire ,a valle do ndricoj dhe njeher dielli ne syte mi ,e te me ngrohi zemren me pak fjale ndofta vetem me nje fraze (mami jam ketu) ehhhhh
Cte te them une kerkoj te te ngushelloj ,por e di se sa e veshtire eshte te dalesh nga ky tynel i mallkuar qe eshte vuajtja.....
Une prap erdha te hyj ne mesin e fjaleve tua te shkruara,me beso e shoh edhe vetem time ne keta rreshta nuk ia ke iden se sa shume kisha deshiruar te njihemi me shume dhe te kuptosh se ka dhimbje mbi dhimbje,se ka vuajtje mbi vuajtje por ne forma te ndryshme. Nganjere jo por shume here jeta eshte e veshtire, nganjehere them me vete a ekziston nje dite qe do ndalen te gjitha dhimbjet. Une kam njeiun qe e dua jetoj me te,por sa dhimbje po me sjell ne jete e pyes veten se perse vazhdoj ta dua mbi gjithe ato vuajtje qe me ka shkaktuar??? Kur ndjehem keq si ne keto momente vrapoj tek shkrimet e tua dhe them sa me fat ke qen qe te pakten ke pasur nje njeri qe te ka dashur shume...e per hir te tij qendro e bukur, per hir te tij vazhdo,sepse dije se ka njerze qe nuk i kan keto arsye te vazhdojne me tutje. Ne kete jete te gjithe jemi humbes me beso,secili humbim dicka te shtrenjte nga vetja por prap se prap edhe pas gjithe atyre humbjeve zemer te pakten po jetoj. Sikur te te kisha me afer apo te te njihja me mire do ta shtrija doren time dhe krahun tim e do te ti merrja ne kraharor te gjitha trishimet do ti beja bashk me te miat dhe prap sdo te dorzohesha kurre me beso se do te shkelqej dielli edhe ne syte ta zemer nese ke mundur te duash nje here ne jeten tende kaq shume do mesohesh prap per hir te tij.
e dashur me kujton kohen time te dikurshme, me beso sa here qe ndjehem keq lxoj dicka nga dhimbja jote dhe e bej bashke me timen e qaj aq shume, ka kohe qe skam qare,por sot ndjehem bosh dhe me mungon pak dashuri e ngrohtesi qe veshtire ta shtrije doren dikush e te ma fal...zemer do te behet mire me beso.....
Krijoni Kontakt