Te lumte sherro, punë e kryer mirë.
Te lumte sherro, punë e kryer mirë.
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Postuar më parë nga besart
FLM BESART![]()
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Postuar më parë nga Kannanni
ME DUKET SE TE PASKAM DHE PATRIOT NGA DURRSI.NUK DO JETE E VETMJA GJE PO DOLEN PROGRAM E GJERA TE REJA DO JEM MESE I LUMTUR TI NDAJ ME JU.
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Ashtu është. Prandaj unë thashë se s'do t'i përdor më emailat në yahoo përveç njërit që është emaili im i parë që kam hapour ndonjëherë. E atë s'duhet hedhur tek ashtu, kujtoj.Postuar më parë nga DaNgErOuS
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Dje hapa disa emaila të mi që kam në yahoo.com. Disa prej tyre, pra jo të gjithë, tashmë kishin kapacitet më të madh se përpara. Tani unë në 3 emaila i kam 250 MB në dispozicion. Derisa në disa të tjerë ende ishin 100 MB.
Po ashtu, për të regjistruar një email të ri ende aty figuron se janë vetëm 100 MB.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
ohu ky o lajm i vjeter, e ka bere homaili me 250 nga inati..e ju shtofte inata ishallah'![]()
Hahhahaha, le të kenë sa më shumë inat. Se kështu përfitojmë ne.
Se është lajm i vjetër nuk mendoj ashtu. Sepse hotmaili ende e ka 2 MB por po planifikon ta bëjë 250 MB por kur kjo ende nuk dihet. Ndërsa tash e pashë se edhe emailat e rinj në Yahoo janë 250 MB. Pra nga sot. Dje ishte 100 MB.
Kurrë nuk dihet kjo ndoshta shtohet edhe më.![]()
Rivaliteti mes ketyre dy kompanive eshte perfitim per ne.
Kshu qe,zoti ua shtofte inatin.
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
kur paskan me e rrit kapacitetin e hotmailit ,a din kush gje ?
i`m not a complete idiot,some parts are missing.
Hotmaili kishte paralajmëruar se në vjeshten e këtij viti do të rriste kapacitetin; por kjo deri më tani nuk ndodhi, por ka kohë vjeshta ende nuk ka kaluar!Postuar më parë nga hyperspeeeed
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Krijoni Kontakt