Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    63n700 Maska e werewolf
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164
    josif, shife mire pc tend, se nuk eshte mire(ca i ke dhene per te pire???)!!!
    nese numri i rekordeve eshte i madh (une e provova 90.000 + ) dinamiku fillon e ngadalesohet shpejt, kurse te statiku ndryshimi eshte me i vogel, dhe eshte e kote te vazhdohet te diskutohet per keto dy programet. nese ti ke ndo1 program tjeter dinamik me te shpejte.....

edi, nuk i kam vene shume re si mbushet matrica, po nese shkruan ose lexon elementet ne nje matrice me dimensione te tilla (sipas josifit te 40 mb) eshte pak problem!
    sistemi operativ nuk i mban te gjitha faqet (pages) e procesit ne ram gjate ekzekutimit (te pakten me ate dimension procesi) dhe si rezultat behet swap here pas here, dhe prestacionet e programit bien!
    The truth may be out there, but lies are inside your head.

Analog Brain Maska e josif
    Anëtarësuar
    26-02-2004
    Vendndodhja
    madagaskar
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga werewolf
    josif, shife mire pc tend, se nuk eshte mire(ca i ke dhene per te pire???)!!!
    nese numri i rekordeve eshte i madh (une e provova 90.000 + ) dinamiku fillon e ngadalesohet shpejt, kurse te statiku ndryshimi eshte me i vogel, dhe eshte e kote te vazhdohet te diskutohet per keto dy programet. nese ti ke ndo1 program tjeter dinamik me te shpejte.....

edi, nuk i kam vene shume re si mbushet matrica, po nese shkruan ose lexon elementet ne nje matrice me dimensione te tilla (sipas josifit te 40 mb) eshte pak problem!
    sistemi operativ nuk i mban te gjitha faqet (pages) e procesit ne ram gjate ekzekutimit (te pakten me ate dimension procesi) dhe si rezultat behet swap here pas here, dhe prestacionet e programit bien!
    Testet e mija ishin < 24000 dhe une kete e sqarova. Provoje me kete input dhe ,(nese nuk do te jesh ti i pire), do te bindesh qe eshte me i shpejte.
    He walks among us, but He is not one of us ...

forever hers Maska e Eagle
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Citim Postuar më parë nga edspace
    Josif, e shoh që e ke nxjerrë diskutimin nga shinat dhe tani nuk po krahason matricat statike me dinamike por po krahason kodin e Edit me kodin e Josifit.

Gjithë ky "vrull" që ke marrë tregon se debati të ka hyrë në kokë dhe ky është qëllimi i debatit, apo jo?
    Problemet e tjera janë thjesht çështje kokëfortësi, karakteri, numri të syzeve, etj dhe nuk kanë vlerë në forumin e informatikës.
    Ti edspace jam i sigurte se mund te mbulosh me se miri dhe ndarje te tjera te forumit si Filozofi-Sociologji-Psikollogji apo Pyetni Psikollogun dhe ndoshta edhe ate ndarjen Toleranca ...
    Ti djale ke te ardhme sidomos per sa kohe nuk do perdoresh syza me numer.
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Strukturat paralele të Serbiisë
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 04:27
  2. Listat e Zgjedhesve
    Nga shefqeti11 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-02-2007, 06:14
  3. Zgjidhet kriza elektorale, arrihet marëveshja në zyrën e presidentit Moisiu
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 312
    Postimi i Fundit: 03-02-2007, 14:05
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •