Close
Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 212
    In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Isha ne France vjet. Skandal! Arabet & Muslimanet jane ne geto. Cifutet ishin ne geto. Arabe&Muslimane u duket vetja si 'me te bukrit e shpendve' per shkak te atij libri te 'zbritur' nga qielli, dhe nje % jo e vogel e tyre jane te shkaterruar menderisht, moralisht ne Token e Kufr-it, dhe jane pre e lehte per Islamistet.
    Qafir,

Më vje shumë keq kur një shqiptar ngritet e flet për getot dhe banorët e getove. Ti qafir, po ma merr mendja se gjatë qëndrimit tënd në Francë ke pasur nderin të jetosh në lagjen e elitës françeze .

Po pse morre qafir ngritesh e flet kundra vetvetes? Po a nuk e di ti se shumica e shqiptarëve jetojnë nëpër geto? Hec këtu në Shkup dhe në qytetet tjera të Maqedonisë, shko në Kosovë dhe në Shqipëri ti shohish getot e shqiptarëve. Fatkeqësia e të jetuarit në geto, more qafir, nuk qëndron në besimin e librit të zbritur. Nëse do të ishte ashtu, që libri i zbritur ti bënte njerëzit banorë getosh, atëherë të gjitha getot e botës do të kishin qenë të banuara me muslimanë. Dubai nuk do të ishte quajtur "parajsa në tokë", shtetet islame do të kishin qenë geto dhe asgjë tjetër. Sa dritë shkurtër që je.

Si duket qëndrimi afër getove arabe dhe jehude në francë të paska bë të ndjehesh i bukur dhe nobel, more qafir

Ku jeton ti more qafir?

Sipas mejtimit tim, tani po shohim tymin. Flaka ka per di dale kesaj pune perdersa Islami nuk u reformoka dot. Shqiptari le te zgjedhe me ndergjegje e pergjegjsi cilit kamp i perket.
    Islami nuk reformohet dot. Tendenca për të reformu fe është vetëm deformim i fesë. Ka ndodhur në të kaluarën me fe tjera.

Kokat qafire me paragjykime si kjo e jotja more qafir, sjellin deri tek flaka. E ku ka flakë ka edhe tym.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 29-04-2005 më 10:14

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    I dashur Fjolle:

Ta garantoj une qe shoqeria shekullare Europiane nuk do te lejoje ne gjirin e saj nje shoqeri paralele me vlera te cilat jane ne konflikt me vlerat Europiane. Muslimani nuk mund te pranoje vlerat Europiane. Atehere Muslimani le te shkoje atje ku pershtatet me mire, ne baze te instruksione te klerikeve te Al-Azhar.

Perndryshe, le te reformohet Islami sipas shembullit te Reformacionit Protestant qe nisi ne Europe para 500 vjetesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qafir Arnaut : 29-04-2005 më 11:18

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    A i beni pyetje vetes ndonjehere se pse jetojne shqiptaret, arabet, kurdet, afrikanet ne geto ?
    Edhe pse jetojne aty ju duket mire ,me mire se ne vendlindje(pa ma marrë parasyshe protstet), perndryshet do te ktheheshin(m) ne vendet nga vine.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    shoqeria shekullare Europiane nuk do te lejoje ne gjirin e saj nje shoqeri paralele me vlera te cilat jane ne konflikt me vlerat Europiane.

Mire puna e islamit qe dihet, po fatmiresisht dhe krishterimi do filloje ti leshoje kthetrat nga Europa, dhe me se fundi do te shkoje te jetoje ne Amerike Latine, Afrike dhe mundesisht ne vendlindjen e tij, Azi.

Numri i perfillesve europiane te Krishtit eshte ne renie te pandalshme. Dhe fakti i mire dhe shpresedhenes eshte se po shtohen mosbesuesit ne institucionet fetare dhe jo se keta behen islamike me vone.

Une uroj qe keto dy besime te zene njeri tjetrin nga dora kur te largohen drejt Azise.
    Prektora

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga darwin
    Une uroj qe keto dy besime te zene njeri tjetrin nga dora kur te largohen drejt Azise.
    Ti uro qe ti dhe fara jote te mbijetojne kur keto 2 besime te zene njeri tjetrin nga dora. Tendenca e popullates boterore eshte ndryshe nga ajo ne Europe, dhe shekullarizmi Europian nuk mund ti beje balle presionit Islamik [pra do detyrohen ti heqin qafe] dhe atij Kristian [do detyrohen te shkojne prape ne kishe cdo te djele]

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga darwin
    Numri i perfillesve europiane te Krishtit eshte ne renie te pandalshme. Dhe fakti i mire dhe shpresedhenes eshte se po shtohen mosbesuesit ne institucionet fetare dhe jo se keta behen islamike me vone.

...dhe nuk e kuptoj përse nuk e kanë bërë deri tani! Nuk mund të shohin njerëzit cektësinë e këtyre dy feve apo hipokrizinë e tyre. Kur do vijë ajo ditë që të jenë një herë të paktën të sinqertë dhe të pranojnë se nuk besojnë dhe të mos i hedhin hi syve të tyre duke shkuar disa herë ne vit në kisha për të ndezur ndonjë qiri apo për të dëgjuar ndonjë predikim, në një kohë që jeta e tyre e përditshme tregon se ata nuk kanë asnjë lidhje me atë Zot që ata thonë se besojnë.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga liveintwoplaces
    ...dhe nuk e kuptoj përse nuk e kanë bërë deri tani! Nuk mund të shohin njerëzit cektësinë e këtyre dy feve apo hipokrizinë e tyre. Kur do vijë ajo ditë që të jenë një herë të paktën të sinqertë dhe të pranojnë se nuk besojnë dhe të mos i hedhin hi syve të tyre duke shkuar disa herë ne vit në kisha për të ndezur ndonjë qiri apo për të dëgjuar ndonjë predikim, në një kohë që jeta e tyre e përditshme tregon se ata nuk kanë asnjë lidhje me atë Zot që ata thonë se besojnë.
    Po te jap te drejte se jeton ne Greqi. Shko jeto nje here ne US apo ne vendet Islamike e do te shikosh se nga cila kembe calon kali.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Po te jap te drejte se jeton ne Greqi. Shko jeto nje here ne US apo ne vendet Islamike e do te shikosh se nga cila kembe calon kali.
    Po he morre qafo na e thuaj ti se si jeton ne Kanada mes te mirave ? Na fol nje cike per downtown Toronto dhe na i krahaso se kush eshte me keq , ghetot e Europes apo downtown Toronto ? Ne cilen lagje te pasur jeton ti Qafir pashai ?
    Ik ore qafir mbytu ne lume me mire se sa te shesesh mend ne forum kot se koti .....

Nje keshille meqe jeton ne Toronto :

Mos i lexo shume toronto star apo Metro-ne , por here pas here hidhi ndonje sy dokumentareve te CBC-se , psh javen e shkuar (te shtune , te Diele dhe te hene) u dha dokumentari "The Power Of Nightmares" i cili eshte prodhim i BBC-se. Ky dokumentar sqaronte shume gjera rreth "terrorizmit islamik" dhe frika e Amerikano Verioreve ndaj ketyre grupeve militante qe jane gati te hedhin veten ne ere per shkak se ne Ameriken e Veriut ka demokraci (keto jane idiotesirat qe politika e tanishme e amerikes i mbush mendjen njerezve si ty Qafir ).

Nqs do flasim per demokraci ti duhet te jesh i pari te na flasesh per policat ne York University qe rrahen studentat qe paqesisht po protestonin (nqs nuk ke videon e policave me kontakto mua se ti jap une me gjithe qejf). Kur te shofesh demokraci me te vertete me sy Qafir hajde na fol edhe ne te tjereve ne forum; deri atehere do te ishte me mire per ty te heshtje sesa te flasesh neper tym.

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Newhost
    Mos i lexo shume toronto star apo Metro-ne , por here pas here hidhi ndonje sy dokumentareve te CBC-se , psh javen e shkuar (te shtune , te Diele dhe te hene) u dha dokumentari "The Power Of Nightmares" i cili eshte prodhim i BBC-se.
    Pikerisht, ky dokumentar qe te paska bere dhe ty pershtypje, (dhe mua) validon teorine time. Shekullaret jane te vdekur. "Le revanche du Dieux" do na marre ne qafe te gjithe. Kur them 'ne qafe' s'mendoj 'qafira'. Por me behet qefi qe ndjek gazetari prestigjioze.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2005
    Postime
    57
    thjesht edhe une per te dhene mendimin tim ,dhe jo per t`ju kundervene kundeshtareve.
    Jemi gatuar qe per cdo gje te mire te trillojme qe eshte evropian,por kjo nuk do te thote qe ashtu sic nuk ka pyll pa derra nuk ka edhe evrope pa felliqesira.
    Dhe se per te ardhur keq qe sot na u kerkoka qe edhe islamin ta evropianizojme , se keshtu u be edhe me fene e krishtere, feja qe eshte fe nga Zoti i mbeten eshte "COPYrait " nga Ai ' dhe nuk mund ti themi fe e Zotit nje feje qe sa here njerezve ju cenohen interesat e tyre ne fe e ndryshojne ate si te ishte , kushtetuta e shqipetareve .
    Mesa di une feja me e pa cenuar eshte feja islame,dhe gjithashtu eshte feja qe nuk ben dallime ndermjet te pasurit e varferit , te fortit e te dobetit, dhe se vete fjala islam do te thote "Paqe" dhe se musliman paqe dashes , por per fat te keq sot shpesh degjojme "paqe dashes " terrorrist , eshte bere bota e verber , se ato qe ishin terroriste gjate gjithe jetes e mesuan shume mire se cili eshte ligji i mbrojtjes nga sulmet "SULMO TI I PARE ME QELLIM QE TE MOJ JESHE PJESE E TABELES SE QITJES'.pa dashur te zgjatem, uroj te kihet parasysh edhe mendimi im si katolik qe pa dashur kur lexoj per islamin,pendohem qe jam katolik, sepse kjo fe qe kemi neve eshte feja e papes dhe shokeve te tij dhe jo e Zotit.

Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •